TravelingRetninger

Hvil i Tbilisi især, seværdigheder, strande, turist anmeldelser

Ifølge ivrig rejsende, ferie i Tbilisi - en uforglemmelig oplevelse, som kan give kun en by, beboet af folk med en generøs og kærligt hjerte. I dag mere og mere populære er ture til SNG-landene, takket være deres tilsyneladende lave omkostninger og mulighed for at tilbringe tid i det mindste kvalitativt, end i Kairo og Ankara.

Historie af byen

I Tbilisi, ligesom andre gamle bosættelser, der er en legende, der fortæller om oprindelsen af landsbyen. Det siges, at kongen Vakhtang Gorgasali var på jagt i disse steder og sårede fasaner, som kastet ud i en kilde til healing og mystisk helbredt. På foranledning af kongen ved siden af ham byggede byen, der blev kaldt Tiflis.

Det skete tilbage i det 5. århundrede f.Kr., da nær svovl varme kilder havde den første fæstning. Byen begyndte at vokse og blev bolig for de georgiske konger. Metekhi-kirken, bygget på bredden af Kura-floden, blev deres hjem i århundreder.

I hele historien om dens eksistens, blev det regeret af perserne, hans soldater hærgede Khorezm Sultan Jalaliddin Manguberdi, blev han udsat for angreb af tropper fra Genghis Khan, Tamerlane, blev erobret af hæren, han overlevede pesten, og invasionen af tyrkerne.

Kun i 1800, efter undertegnelsen af manifest om tiltrædelse af Rusland i Georgiens længe ventede fred, og byen begyndte en ny fase af udviklingen. I dag hvile i Tbilisi (anmeldelser bekræfte dette) - en rejse i en fjern fortid (set fra den gamle del af byen), og i den nuværende (i sine moderne distrikter med nye caféer, diskoteker og hoteller).

Ferie for gourmet

For mange rejsende besøger Georgien på grund af sine helbredende kilder, for eksempel, eller Borjomi Abanotubani - bad kompleks, bygget i det 17. århundrede og i dag er en milepæl i landets hovedstad. Erfarne rejsende siger, at resten af Tbilisi kan perfekt kombineret med sundhedsvæsenet. Disse bade beundret Pushkin, på det tidspunkt, de blev besøgt af mange berømte digtere, forfattere, kunstnere og musikere, som på mode tur "på vandet".

Ikke mindre populære og lokale retter, og der er hele gader givet over til at spise steder i Tbilisi. De, der ønsker at prøve khinkali i rolige omgivelser, egnet kæde af restauranter "Shemoihede". Khachapuri fans forventer i "Machakhela", hvor de er forberedt til enhver smag - fra klassiske kød og ost til vegetar med grøntsager.

I udenlandske gæster ophold i Tbilisi er forbundet med et netværk af "Taglaura" restauranter, der har deres eget bryggeri, som også forberedt kvass og limonade. Søde tand vil nyde den samme handel i de georgiske slik direkte fra vinduerne i husene eller i private gårde på gaden Oniashvili, et velkendt små private cafeer tilbyder alle interesserede nationale retter.

Som gæster i Georgien sige hvile i Tbilisi (anmeldelser blænde gæsterne direkte Sådanne kommentarer) - en kombination af gourmet og æstetisk nydelse, sat deres præg på sjælen i mange år.

traditioner Georgien

Tbilisi var i stand til at bevare deres traditioner, endda ved at blive en moderne metropol. Der er stadig alle de glade begivenheder er ledsaget af danse og sange. Music for georgiere - er en anden måde at fortælle os om sin kærlighed til verden.

Mange rejsende kombinere ferie i Tbilisi med at finde originale håndlavede souvenirs. Overraskende, men i den gamle del af byen bevaret mange håndværk produktion, hvor man kan købe fantastiske smukke prægning, dekorative dolke og håndlavede tæpper.

Tbilisi bevarede keramikværksteder stadig producerer keramik, som er så glad for at købe udenlandske turister. Lige så populære, og produkterne fra huden, men det kan være sjovt bare rigtige rejsende. At de søger, og er mestre i deres håndværk, til at tage med dem ikke har købt i den nærmeste souvenirbutik med en pris, og kunstværket, værdige til at dekorere enhver samling.

attraktioner Tbilisi

Hver gæst af den georgiske hovedstad begynder med undersøgelse af dens historiske del. Den Gamle By vil overraske rejsende med sine bade, hvis konstruktion begyndte i det 16., og blev afsluttet i det 19. århundrede. På trods af alderdom, i disse ganske komfortabelt, og kvaliteten af tjenester adskiller sig ikke fra de bedste kursteder i Europa.

Efter at have besøgt badene bør absolut gå til bjerget Mtsatminda der er helligt for georgierne. Der er en gammel fæstning Narikala, bygget i det 4. århundrede. I dag, på hendes var ruinerne, men ved siden af dem blev bygget udsigtsplatforme, hvorfra en storslået udsigt over Tbilisi.

Rejsende også "erfaren" anbefale at besøge den tidligere residens for de georgiske konger - templet Metechi. Det blev bygget i det 12. århundrede på gravpladsen af St. Martyr Dronning Shushanika Ranskiy, acceptere døden i det 5. århundrede. I den gamle by er der et andet punkt af interesse, der er stolt af georgiere - er Sioni Domkirke, som begyndte at blive bygget i det 5. århundrede, men sluttede kun to århundreder senere. Det er den ældste arkitektoniske monument, konserveret i det område af Tbilisi, som i dag er repræsenteret af mange relikvier.

Ikke mindre populær hos turister og prospekt Shota Rustaveli, som koncentrerede de vigtigste museer i byen og de mange caféer, hvor man kan slappe af efter sightseeing.

byens strande

Hvem havde mulighed for at besøge hovedstaden i Georgien i sommeren, kunne han ikke komme til den berømte Turtle Lake - en yndet feriested for den lokale befolkning.

Det tilbyder liggestole og parasoller, og i de mange cafeer, du kan smage retter af nationale retter og smage den lokale vin. Det er her, fokuserer badeferie i Tbilisi. For børn på søen udstyret legeplads, mens de voksne kan leje en båd og tage en tur på vandet.

Ikke mindre populære Lisi Sø, hvor tog del af kysten for at slappe af. Leje stole koster 5 GEL, og når det bliver for varmt, er alle de andre bevæger sig i skoven, der er kun ti meter fra dammen. Der er gode steder for en picnic, og fans kan besøge fitness-centre er placeret her som svovl bade.

Hvor man kan bo i Tbilisi

Rejsende til byen vil finde mange hoteller - fra luksuriøse og dyrt at mange hostels for de mest kræsne. Erfarne rejsende, leje et hus i den gamle bydel, du kan ikke bare sætte sig ind i det lokale liv, så at sige, indefra, men også en god redning. Er du interesseret i en billig ferie i Tbilisi? Den private sektor har et stort udvalg af værelser og tilbyder i alt 20 GEL per person at kontrollere, om en berømt georgisk gæstfrihed.

At vide bedre i byen, du har brug for at kommunikere med sine borgere. Leje et værelse fra nogen lokale, et par timer efter du føler, som om han vidste disse mennesker hele mit liv, så de er åbne og generøse.

Populære resorts i Georgien

Et stigende antal turister fra SNG-landene mener, at du kan have en god ferie, skal du vælge en ferie i Georgien. Tbilisi, Batumi - mest populære destinationer. Faktisk er en masse steder, nogle af dem - "perler" de virkelige For eksempel Kobuleti - et paradis for dykkere og surfere. Ikke mindre efterspurgt, især for familier, Ureki resort med sine bedste Georgia strande.

Anaklia udvej blev populære takket være den terapeutiske magnetiske sand på sine strande, liggende på hvor du kan behandle led og hjertet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.