ForretningLederskab

Oleg Boyko - "romantiske of business"

Oleg Boyko, en forretningsmand - ikke en offentlig person, men temmelig velkendt. Billionaire, allerede mere end 20 år bruge en elektrisk glide på - et fænomen i sig selv ekstraordinært. Hans interesser omfatter finansiel virksomhed, informationsteknologi, underholdning: hasardspil, lotteri, film. Han har deltaget i velgørenhed: grundlagt "Parasport" fond er en af sponsorerne for de Paralympiske Lege.

Den tidligere "finansiel punk"

I erhvervslivet, kom han til slutningen af 80'erne: grundlagde den kooperative salg af edb-udstyr. I 1992 blev han den første russiske Economic Forum i Davos - det var næsten eksotisk. Det blev optaget på listen over 100 mest lovende iværksættere i verden. For originalitet har modtaget stiltiende kaldenavn "finansiel punk." Han opfandt en masse nye, avantgarde, usædvanligt - gik sin egen vej i branchen.

"1990 år, det var en herlig tid med transformation, det unikke, at vækstraten for alle virksomheder, ophobning potentiale. Alle var unge, uerfarne, medium bestod af risici, "Navigation Turbulent Waters", det var en udfordring, det var spændende - jeg kunne godt lide det "

"Om eftermiddagen arbejde", February 2017

Oleg Boiko liv ændret sig dramatisk i 1996, han blev alvorligt såret rygsøjlen, så det viste sig at være for evigt bundet til en kørestol. Man skal være meget stærk mand, for at overvinde sådan et slag, ikke mister smagen for livet og fortsætte forretningen. Jo mere, at i 1998 sine aktiver var praktisk taget nul.

Spørgsmålet: "Hvordan får du formår at overvinde de konstante op- og nedture i branchen?" Svaret Olega Boyko: "forretningsmand på, hvordan en person skal være i stand til at tage risici og for at inddrive fra nederlag"

Milepæle på vejen til "milliardærer"

  • 1999 - i selskab med Aleksandrom Abramovym, begyndte han at opkøbe aktier i stålvirksomheder, som er bundter af lukket efter krisen. Han blev medejer af "Eurasia" bedrift 5 år bestået af medlemmer af selskabets bestyrelses-. I 2004 solgte han sin aktiepost for $ 600 mio., Og gik ud af markedet.
  • 2000 - 2009 år. - erhvervet gaming klubber "Volcano", har udviklet en virksomhed, at skabe en virksomhed «Ritzio Entertainment Group», fremmet mærket i udlandet. Meget hurtigt Jeg valgte det på grund af kompetent ledelse, en succesfuld reklame. I 2009, efter ændringer i loven indskrænket aktivitet i Rusland.
  • 2003 - 2006 år. - gennem etableret i 2000 "Finstar" investeringsfond kom til det finansielle marked. Organiseret et holdingselskab for salg af erhvervsejendomme "Finstroy".
  • 2007 - købte St. Petersborg selskab "Rive Gauche", i fem år har det vokset med 3 gange. I 2012 kom han til undsætning for deres andel af 140 millioner. Dollars. En aktiepost kvartal tilbage, kalder barnet - "En verden af skønhed"
  • 2010-2014. - investor lotteri store projekter, herunder en tombola til støtte for De Olympiske Vinterlege i Sochi. Fungerede som en producent: Hollywood, med sin finansielle deltagelse er blevet fjernet, og er nu fjernet nogle bånd.

"En forretningsmand skal være en drømmer"

Oleg Boyko - en succesrig forretningsmand og moderne. Hans sidste hobby -finansielle og banktjenester på internettet og på mobile platforme. Han mener ikke kun finansielle tjenesteydelser til enkeltpersoner, men ønsker at arbejde med små og mellemstore virksomheder, til at tjene virksomhedernes factoring operationer.

Han har ingen kone, men der er en drøm. Opret et projekt, der vil finde supertalantlivyh at få børn, for at hjælpe dem med at få specialundervisning og inddrage dem i projekter over hele verden. Disse programmer er i verden, "Sirius," præsidentvalg program i Rusland. Men han vil gøre sit - "køligere", og det er muligt at tro, at han vil lykkes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.