SundhedSygdomme og betingelser

Forsegle i brystet - ikke nødvendigvis en ondartet tumor

De fleste kvinder, der fokuserer på den tilstand i brystet, som regel med henvisning til dens størrelse. Men det er vigtigt ikke at glemme de sygdomme, der kan udvikle sig som et resultat af en usund livsstil, dårligt miljø, forkert pasning og andre faktorer, der øger sandsynligheden for at udvikle brystkræft.

Det er kendt, at tumoren kan forekomme hos kvinder i alle aldre. Opdaget knude i brystet næsten alle forårsager panik og frygt, men det skal bemærkes, at de fleste af disse tumorer er ikke kræft. Ikke desto mindre bør man ikke "til senere" udskyde et besøg hos en specialist (onkolog eller mammologist), der præcist kan diagnosticere sygdomme og ordinere passende behandling korrekt, vil det bidrage til at undgå yderligere komplikationer.

Seal i brystet i form af ærter, klumper, knuder eller klumper kan opstå af mange årsager:

· Det kan ammer, når mælkekanalerne skabte stagnation eller uregelmæssige på grund af ufuldstændig tømning af brystet.

· Årsagen kan være en cyste i brystet, som udløses normalt ved fremkomsten af hormonel ubalance. Det er en godartet dannelse af et hulrum fyldt med væske. Når flere små enheder, der er udpeget af konservativ behandling, hvis en cyste på størrelse med en stor - har tyet til at punktere med pumpning.

· Fat nekrose forekommer i brystet på grund af skader (skader) af små fartøjer, der medfører kredsløbslidelser og som en konsekvens, nekrose på skadestedet fedtvæv.

· Seal i brystet kan dannes ud fra akkumulering af pus (absces) i brystvæv. Den ledsages af, typisk, feber, hovedpine, kulderystelser, utilpashed. I stedet for sine dislokation følte ubehag, brystet, mens varm og dens "bursting". Behandling af akut byld kirurgi: det åbnede, tømt og drænet.

· Breast adenom også forsegling sfæriske. Denne godartet svulst er temmelig mobil, sjældent degenererer til en ondartet svulst. Ofte det løser uafhængigt uden ekstern indgriben.

· Lipom - en godartet tumor. Den bevægelige kontakt uddannelse afrundede form. Det løser ikke i sig selv, med forbehold af kirurgisk fjernelse.

· Brystkræft - det er en ondartet form for tumor. Normalt er det smertefrit, dens overflade er ujævn, stram, begrænset mobilitet. På uddannelsesområdet område af huden ligner appelsinskal. spotting kan observeres fra brystvorten. Behandling af sygdommen, oftest kombineres.

Seal under brystet eller brystet - bare en alvorlig grund til ikke at forsinke besøg hos lægen. Risiko for at støde på det samme problem eksisterer for hver kvinde, og med alderen det mangedoblet. De triste statistik siger, at antallet af kræfttilfælde i bryst voksende og en af grundene til dette er manglen på eller urigtige oplysninger om sygdommen.

Som forebyggelse er ønskeligt at foretage månedlige bryst selvransagelse. Denne simple procedure består i omhyggelig undersøgelse af strukturen, former og skitserer af brystet i spejlet. I bugleje er det nødvendigt omhyggeligt sonde brystet hånd for tilstedeværelse af knuder, sæler og andre uregelmæssigheder. Dette vil hjælpe med at beskytte dig mod alvorlige sygdomme.

Smerter under brystet kan indikere sygdomme i forskellige organer. Under venstre bryst er maven, milt, pancreas, den venstre side af membranen. Under højre - leveren, del af tarmen, den højre side af membranen, galdeblære, så smerten kan fremprovokere en skade eller sygdom i disse organer.

Knude i brystet - ikke en sætning! Årsagerne, som nævnt ovenfor, kan der være forskellige faktorer, og derfor behandlinger er mange. Det er vigtigt, at tid til at se en specialist, og under alle omstændigheder ikke på selvmedicinering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.