ForretningLandbrug

Hvem køber motoblock jomfru er ikke forfærdeligt!

Hvis du spørger nogen sommer bosiddende, at han gerne vil ændre i dit liv, vil en af de første reaktioner sikkert være: at lette arbejdet på grunden. Hvor meget er det, de fattige, har vi til "skovl" jorden? Især når behandler et nyt område. Ja, i dette tilfælde, "alt vil ikke være tilfældet" uden at gå traktor. Celina - ting "snigende", der kræver omkring en halv snes behandlinger i en enkelt sæson, til helt at ødelægge for meget "af etablerede" der ukrudt.

Du kan naturligvis bruges til sådanne formål traktor i stedet for walk-hjulet traktor. Celina dem, der skal behandles hurtigere og mere effektivt, men ikke altid er muligt at gennemføre. Dårlige adgangsveje, tilstedeværelse af buske og træer - det er de faktorer, der hindrer arbejdet i en mere kraftfuld og effektiv teknologi på deres sommerhus.

Men skulle ikke få forstyrret. Efter alt, kan du købe eller leje til brug walk-hjulet traktor. Celina dem "vspashet", selvfølgelig, langsomt, men du kan arbejde når som helst praktisk for dig. Og i fremtiden kan du bruge walk-hjulet traktor. Celina er ikke det eneste problem i landet. På ethvert jord tildeling til at dyrke jorden, jorden nivellering, ukrudt, intertill og t. D.

En af de bedste løsninger til små områder betragtes kultivator til afhøring. Til dato, markedet er fuld af forskellige modeller, som har en anden vægt, ydeevne, kraft, dybde behandling samt anden type motor (benzin eller el).

Vægt og magt kultivatorer adskiller på den tunge, medium og lys. Betjening varighed, kompleksitet af enheden og prisen - på den professionelle, semi-professionelle og amatør.

ultralette kultivatorer

Sådanne maskiner vil i stigende grad appellerer til kvinder og pensionister. Kultivatorer forstå håndtaget, det kan sættes i bagagerummet af en bil eller i en taske. Der er konstruktioner med en elektrisk motor og en fire-takts benzinmotor eller en to. Det er bemærkelsesværdigt, at en sådan motor kan tjene selv den bruger, der svagt velbevandret inden for faget.

lys kultivatorer

Behandl jordens sådanne maskiner er to gange hurtigere end den ultra-light, men de er ved at miste vægt. De er ofte udstyret med to- og fire-takts benzinmotorer med en kapacitet på højst 4 hk

Så en kultivator vil være praktisk at håndtere små portioner af lys eller pløjet jord. Han afsluttede Hiller, hvis formål - at skære furer til udplantning. Men øget effekt ved lav vægt skaber effekten af "hoppe" kultivatorer i kontakt med det på en fast klump jord eller sten.

gennemsnitlige kultivatorer

Disse maskiner er magen til deres egne karakteristika til de tidligere modeller, men giver mulighed for at sætte en mindre indsats, når de arbejder. De er for det meste udstyret med en bakgear allerede.

tunge kultivatorer

Disse maskiner er mere tilbøjelige til at tilhøre de havefræsere, end til kultivatorer. De er udstyret med motorer på mere end 6 hk og har flere gear. De kan perfekt håndtere selv store områder, og de er velegnede til små i størrelse landmand virksomheder. Dette er den professionelle udstyr, som er udstyret med ekstra udstyr til at tillade brug i en bred vifte af opgaver.

Generelt, når de køber en bil er vigtig tre ord: walk-hjulet traktor, jomfru, anmeldelser. Walk-hjulet traktor, fordi det nemmere at arbejde på jorden. Celina - på grund af behandling vanskeligheder. Anmeldelser, fordi du kun behøver at vælge en veletableret model.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.