RelationerVenskab

Skilte, gestus af sympati og kærlighed

Loves - elsker ikke? Selvfølgelig kan du gætte på kamille, men stadig bedre end et godt kig på mandens nonverbale tegn og fagter, og se om han kan lide dig. Endnu bedre, give ham den mest ønskede tegn og fortælle kropssprog: "Lad os fed handling, jeg har ikke noget imod!".

Psykologer siger, at for at forføre en mand er ikke nødvendigt at lære af koketteri - din krop vil sende signaler om køn i verden på egen hånd. Forskerne hævder, at omkring 60% af alle de oplysninger, vi har gennem hele livet passerer omkring os gennem gestus, og oftest viser det sig meget bedre end med ord. Det kan være tusindvis af gange til at tale med den mand, som du elsker ham, men hvis din krop med jævne mellemrum sender nogle signaler om afvisning, ingen tvivl om, han mener det til dem. Dette sker, fordi kropssprog er bevidstløs, og derfor på ingen måde til at påvirke det er næsten umuligt. Men hvis du forsøger at mestre disse ubevidste signaler, især gestus af sympati, er det muligt at genkende disse tegn, som sender dig en repræsentant for de stærkere køn. Fordi hver rart at mistanke om, at hendes interesse, længe før denne herre er anerkendt! Selvfølgelig, hvis denne mand nogensinde vover at sige det højt ...

Tegn og fagter af feminin sympati

Kvinder er afgjort mere snakkesalig end mænd, og med rette. I denne forbindelse og gestikulerer på dem langt mere aktiv og mere opfindsomme end drenge. Ifølge psykologer, kvinder er dominerende gestus af sympati, der er omkring 50 ikke-verbale signaler, mens mændene fandt dem ikke mere end 10.

Gestus af sympati - views

Hvis du ofte lyssky blikke på én mand, og måske ikke skjule, lang trodsig kig på det, er det sandsynligt, denne fyr du vellidte. Forskerne fandt, at hvis siderne er gode for hinanden, er det næsten altid se på de øjne - 70% af taletid. Men i tilfældet, hvis samtalen eleverne spile, det henviser til er kun én - interessen er langt fra venlige.

Gestus af sympati - preening

Du læbestift, kam hans hår, ser i spejlet fra tid til anden bliver bedre tøj. Alt dette kan kun betyde én ting - du forsøger med alle midler at vise den anden part om dens skønhed og tiltrækningskraft. Og at du nemt styre til: i virkeligheden på det tidspunkt, børstning, er dit håndled blotlagt, og størstedelen af herrer bogstaveligt miste deres hoveder ved synet af en blid kvinde håndled. Når kvinden i tilstedeværelse af mænd demonstrativt læbestift, betyder det at handle på stedet.

Tegn og fagter af sympati for mænd

Arsenal tegn på sympati for den stærkere køn, selvfølgelig, er ikke så forskellige. Derfor mænd lærer kaldesignaler vil ikke være svært. Her er nogle af de mest almindelige.

Gestus af sympati - spredte ben

På et ubevidst plan, jo stærkere køn ved denne gestus tilbyder at vurdere hans "manddom". Pyt manden sætter sine fødder, stående eller siddende, dette symbol angiver, at den fyr ikke noget imod at kende dig nærmere. Hvis dine ønsker er de samme, bør du kaste et hurtigt blik på den intime sted for partneren.

Gestus af sympati - afklædning visninger

Hvis en kvinde bare stjal kaster en skødesløs blik på ham, kunne lide det, er den maksimale - ser ufravendt ind i hans øjne, manden virker meget modigere. Efter at have set et par sekunder en kvinde i hans øjne, siv han nedenfor, med interesse at se på en smuk buste, hveps taljen, kurvede hofter og lange ben. Og gør det helt uden tøven. Hvis du begynder at lægge mærke til, at den anden person fra tid til anden "får slukket" på brystet - et tegn på interesse og sympati for dig.

Yderligere forsøg på at demonstrere en særlig interesse kan du også omfatte: skelende øjne, snu kys, hænder på hofter, udspænding og spille biceps.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.