Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan koge frites sig hjemme

Taler om hvordan at lave mad derhjemme frites betingelser godt, skal du være opmærksom på den slags brugt rodfrugt og ristning teknik.

Sorter med højt indhold af stivelse passe bedre, fordi knoldene er tættere og har den mindste mængde af fugt. Mildere sorter lettere at skære, men under udarbejdelsen af fugten indeholdt i papirmasse begynder aktivt at fordampe, og det vil have en negativ indflydelse på slutresultatet.

Når du narezhete kartofler, bør du straks placere den i koldt vand med en spiseskefuld citronsaft. Hakkede rødder skifter farve ikke til det bedre, hvis de udsættes for ilt for længe - selv om de er i vandet. Nogle syre i vand hjælper dog at holde kartoflerne pænt og lyst.

Tænker at lave mad derhjemme frites, står for begyndelsen af knoldene til at rense og fjerne dem alle "øjne". Derefter er det ønskeligt at skære dem i strimler af en tykkelse på ca. 5 mm. Disse strimler skal være omkring 3 cm i længde. Sætte dem i koldt vand, som angivet ovenfor. Når alle kartofler, der skal skæres, vaske det med koldt vand, indtil vandet er endnu ikke klart. Ideen er at vaske væk overskydende stivelse fra overfladen.

Tilføj en spiseskefuld citronsaft, og derefter et par kopper isvand til at afkøle helt. Sæt i køleskabet i ca 30 minutter. Det er nødvendigt at køle kartoflerne til maksimalt bevare sin attraktive udseende. Denne temperatur effekt hjælper med at beskytte produktet fra den brune farve under tilberedningen.

Fortsat at udføre vores instruktioner om, hvordan at lave mad på hjem fries, højre podoberite olie. Raffineret klasse lugtfri er den bedste løsning for udarbejdelsen af skålen.

Så skal du være opmærksom på tilberedningen selv. For at opnå velsmagende pommes frites, er det ønskeligt at stege det to gange: én gang ved en lavere temperatur, så interiøret blev fuldstændig kogt, og derefter ved en højere temperatur, for at give en gylden farve og sprødhed.

Du kan bruge et hjem friture eller bare for at varme op olien på en pande med høje kanter og derefter bruge en fødevare termometer til at kontrollere sin temperatur.

Fortsat at følge de råd om, hvordan at lave mad hjem fries, fjerne det fra det iskolde vand og tør på et rent viskestykke. Tilsætning af våd produkt i varm olie kan føre til en ikke særlig gunstig effekt.

Varm olien over medium varme, indtil 180 grader. Steg kartoflerne i det for seks til otte minutter, eller indtil den får konsistens som en blød og let gylden farve.

Tag det fra olien med en hulske og Overførsel til papirservietter. Du kan sætte det i køleskabet i et stykke tid, eller holde ved stuetemperatur i 15 minutter. Husk at slukke for frituregryde eller stegepande til ilden på dette tidspunkt.

Så er du næsten til enden vide , hvordan man laver pommes frites derhjemme. Afslutningsvis varme olien op til 200 grader. Put det i kartoflerne og kog i yderligere to til tre minutter, eller indtil den når en gylden brun farve, og vil ikke være sprød. Sæt på tørre papirservietter, smag til med salt og server straks på bordet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.