Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvorfor drømme om en cigaret? Fortolkning af forskellige drøm bog

Om det, hvad drømmer cigaretter, horoskoper fortælle mange interessante ting. Faktisk temaet er temmelig underholdende. Det sker, at sådanne visioner drømme ikke kun rygere, men også de mennesker, der er i livet af en cigaret i munden ikke tog. Nå, skal det fortælle os mere om betydningen af sådanne drømme.

Om symbolik

Før vi taler om, hvad drømmer cigaretter, værd at begynde at tale om symbolik. Tobak selv fortolkes positivt. Cigaretter og cigarer betragtes som en god symbol betegner nydelse, velvære og fred. De fortolkninger er der en klar linje i lighed med virkeligheden. For eksempel i livet af lugten af rygning af tobak kunne beruse mennesker. Og hvis han ser noget som en drøm, skulle vi forvente fornøjelser, behagelige møder og måske endda rigdom og forbedre materielle betingelser.

Men forstå, at dette er ubehagelig aroma eller føle sig utilpas med - det er i dårlig. Dreamer bør vænne sig til miljøet, fordi det helt sikkert er, og misundelige kritikere, der ikke har noget imod at såre den anden persons lykke. Derfor, i den nærmeste fremtid, rådes til at være mere forsigtige og omhyggelige med hensyn til kommunikation. Så måske vil være i stand til at finde hans modstandere.

Drøm Miller

Hvorfor drømme om en cigaret på bogen af fortolkninger? Dette er også værd at undersøge. Hvis en person ser skod, skal han forberede sig på de små bekymringer og problemer. Du bør også tage ansvar for deres arbejde, som er sandsynligt, vil det ikke blive værdsat af og ikke engang betale. Derfor er det nødvendigt at demonstrere nøjagtigheden og omhu i denne henseende.

Se en masse cigaretskod i andres hjem - et dårligt tegn. Det er værd at huske, det er, hvis havde en lejlighed eller et værelse. Dette er meget vigtigt, fordi det vil være vært drømmeren s dårligt wisher. Han vil gøre meget galt med drømmeren, vil bringe en masse lidelse og smerte. Ofte sådan vision advarer om, at på grund af denne mand til at miste det meste af velvære og velstand.

Det er også et dårligt tegn betragtes som en vision, hvor en mand bringe cigaretter eller behandle ham med dem. I dette tilfælde, skal du være på vagt over for hyklere og løgnere, der forsøger at cirkel rundt fingrene på drømmeren. Denne dysfunktionel søvn. Rygning en cigaret, tværtimod, god og rolig. De vigtigste ting - ikke brænder noget i processen, da det ellers vil være en vision om løfte allerede noget andet - nemlig forræderi.

Ifølge drømmetydning Vanga

Om det, hvad drømmer cigaretter af denne bog fortolkninger skal fortælle dig, også. Hvis en person ryger, det er en sygdom. Og meget alvorlig. Ofte, desværre, sådan vision er en profeti om død deres egen skyld. Selv om det ikke er hurtig. Mens der på den ene side, det er godt. Dreamer vil være i stand til at ordne det ved at lytte til skiltet over.

Hvis en person så ham gå til at købe cigaretter i en drøm, det er også en advarsel. Kun mindre forfærdeligt. Sådan en drøm advarer mand, at han skulle være forsigtig med hensyn til spild af deres finanser - måske vil han gøre nogle slop.

Hvad drømmer cigaretter brudt, ikke-heltal? Også ikke godt. Dårligt varsel, som siger, at drømmeren snart kan falde under indflydelse af dårlige individer, som er genstand for ødelægge hans liv. Fordi det er vigtigt at være forsigtig og begynde at forstå folk og forsøge at "se" dem.

moderne drømmetydning

Nogle gange kan en person kan prividetsya meget usædvanligt drøm. En pakke cigaretter, for eksempel, der består af de såkaldte håndrullede cigaretter, der skabte drømmeren selv. Dette er et tegn fra oven, der fortæller ham, at hans liv er forgæves. Mennesket bruger sin tid ikke noget, der ville være nødvendig. Hvis dette er sandt, så er det tid til at reflektere og finde dig selv.

Normal cigaret er et symbol på, hvad en person har brug for hvile og en ændring af den sædvanlige rutine. Lys op - for at åbne en ny og meget indbringende forretning. Se, hvordan andre tager ud en pakke og forberede processen med at inhalere røg - at genoplive venskaber.

Hvis drømmeren forsøger podkurit cigaret, men han gik ikke - vanskelighederne med hans personlige liv. Da hun ser som hun inhalerer tobaksrøg og samtidig føles fantastisk glæde i det for et møde med en gammel kæreste. Men sat ud en cigaret i et askebæger - til de dårlige nyheder. Og de vil beskæftige sig med en elsket. Måske drømmer lærer noget ubehageligt om den anden halvdel.

Generelt er der masser af fortolkninger. Men det er værd at bemærke, at deres betydning for rygere og for dem, der aldrig har rørt en cigaret, det samme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.