Mad og drikkevarerOpskrifter

Sandwich med dåse tun: opskrift

Tun - meget store rovfisk, der tilhører familien af makrel. Takket være sin smag, han elskede mennesker over hele kloden.

Brugen af tunfiskekonserves

Hvorfor skal du spise kød tun i maden? Ja, for det er ikke kun meget velsmagende, men også yderst nyttig. For det første tun er meget rig på protein. For den røde farve af dens kød og nyttige ernæringsmæssige egenskaber af denne fisk kaldes "marine oksekød." Indeholdt i det Omega 3 og 6-umættede fedtsyrer har en gavnlig virkning på hjernen, metabolisme og kardiovaskulære system. Også kød tun indeholder en stor mængde af B-vitaminer, vitamin A, E, D, og en flerhed af mikroelementer. Når dette produkt er lavt kalorieindhold (144 kcal per 100 gram).

kød tun er aldrig påvirket af parasitter, det er derfor, det er ønskeligt, og en favorit ingrediens i japansk traditionel sushi.

Den største fordel er, at med den rette behandling af tunfiskekonserves ikke mister sine gavnlige egenskaber. Brugen af dette produkt i maden forbedre dit helbred og ikke ødelægge formen.

Sådan vælger du et kvalitetsprodukt?

Til sandwich tunfiskekonserves var ikke kun lækre, men også nyttig, bør vælge dåse korrekt. For det første bør banken tun ikke være deforme eller hævede. For det andet er det nødvendigt at prioritere dåsemad med et minimum af ingredienser. Ideelt set bør tunfiskekonserves kun indeholde skaldyr, salt og krydderier.

Bedst af alt, hvis tun er konserverede i saltlage. Vegetabilske olier er tilføjet af producenter, er ikke altid af god kvalitet, og den brændværdi vil ikke længere være en sådan kost. Du må heller ikke købe mere end før vil ryste krukken og vurdere, hvad der er forholdet mellem kød tun at udfylde disse dåser.

Hvad går tun?

Hvad kan føjes til sandwich til tunfiskekonserves, der smagte særlig godt? Kødet af denne fisk er smukt kombineret med friske grøntsager, kogte æg, bønner, ris. Også tun perfekt med greens, sennep. Faktisk sit bud kød går godt med mange fødevarer. Tun er ofte en ingrediens i pizza og parmesan smager fantastisk smag supplerer skaldyr. Vær ikke bange for at eksperimentere!

Valgmuligheder sandwich med tun

Det ser ud til den nemmeste løsning - bare for at spise dåsetun og brød, men dette er et fremragende produkt, kan du anvende til tabellen i en række lækre variationer. Hvordan til at lave mad sandwich med tun? Opskriften er enkel: dåse tun i en skål med en gaffel, indtil knust æltede tilstand. dåse Fyld den altid kasseres. Så mosede tun masse tilfalder flere skeer mayonnaise eller anden sovs og finthakket løg. Salt og krydderier er sat til at smage. Den resulterende fyldning blandes grundigt, hvorefter det er muligt at smøre på brød. Dette er den enkleste version af madlavning.

På en lignende fyld kan føjes til nogen produkter, der er til din smag. For eksempel kan du forberede sandwich med tun og æg. Til denne 4 kogt æg gnides på et rivejern, blandes med Mos tun (1 krukke) og en lille mængde mayonnaise eller anden sauce. Du kan føje til mix lidt sennep og et par dråber citronsaft klemt.

Blid smag tun perfekt ekkoer duften af frisk agurk. Prøv denne kombination! Sandwich med tun og agurk perfekt stimulere appetitten og er utrolig velsmagende. Grøntsager er normalt tilsættes oven på de enkelte stykker.

Hot sandwich med tun

Følgende opskrift er velegnet selv for en fest. Du skal bruge:

 • Bank of dåse tun.
 • Olivenolie - 2 tsk ..
 • Soltørrede tomater i olie - 100 g
 • Revet ost - 100g
 • Sennep.
 • Grønne - arugula eller salat.
 • Smør.
 • Boller.
 • Salt, krydderier - efter smag.

Så bør tomater være hakkes fint, bland med Mos tun kød, salt og peber og tilsæt olivenolie. Boller er skåret på langs, ligesom hamburger, og smøres med sennep. Så sættes i greens, og på det - en blanding af tun med tomater. Oven i dette er drysset med revet ost, en bolle og serveret stegt på begge sider i smør. Før servering disse sandwich med dåse tun kan skæres i halve.

Følgende opskrift er velegnet til madlavning morgenmad i elektrobuterbrodnitse. ingredienser:

 • Tun - 1 bank.
 • Hård ost - 200 g
 • Kapers, oliven eller oliven - et lille beløb.
 • Brød.
 • Smør.

Det er meget praktisk at tilberede fyldet til sandwich i et par dage, og opbevar den i køleskabet. Om morgenen næsten ikke behøver at lave mad. Så, bland revet ost, mosede tun og kapers, finthakket (eller oliven). På en skive brød smøre lidt smør og sprede fyldet, luk derefter den anden skive brød og sende denne "konstruktion" i brødristeren. Et par minutter senere morgenmad er klar! Fried sandwich kan skæres i stykker a la carte eller fil i sin oprindelige form. Denne morgenmad er perfekt egnet til morgen kaffe eller te.

Hvis du har en mikrobølgeovn og brødrister, kan du forberede lækre varme sandwich. Til at begynde med stykker brød i brødristeren tørres til en skarp. Ved hver toast lagt udstopning tun kogt på en favorit opskrift, serveret på toppen af en skive ost og varmes op i mikrobølgeovn. Oven inden servering, kan du dekorere en sandwich ringe af tomat.

Sådan vælger brød til disse sandwich?

Valg af brød - grundlaget for din kulinariske mesterværker - at være primært på grund af de formål, som maden tilberedes. For eksempel, hvis en dåse sandwich tun er forberedt på en fest, og du ønsker at overraske dine gæster med enkle, men lækre snacks, skal du tage de bedste og mest flavorful boller af sandwich. Måske giver det mening at fylde tartlets fyldt med tun, garneret med grøntsager. Hvis sandwich er forberedt til den sædvanlige daglige fødeindtagelse, er det nødvendigt at fokusere på de gavnlige egenskaber af bageriprodukter. Bedre, hvis det vil være brød fra hvedemel, klid, nødder og andre nyttige additiver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.