Hjem og familieHelligdage

Mokibana i stedet for et juletræ, eller nytår i Japan

Japanerne begynder at forberede sig til denne en så vigtig ferie for dem, længe før han kommer. Alle nødvendige attributter er tilgængelige på Holiday Fair. Ud over gaver, hvor du kan købe talismaner, amuletter og andre rituelle genstande, der er nødvendige for det nye år. En af de vigtigste talismaner betragtes lille rake, lavet af bambus, der symboliserer en bjørn pote - kumade - og er beregnet til indkasserer lykke. Fælles maskotter er stumpe pile med hvide fjerdragt, kaldet Ham. De menes at beskytte huset mod onde ånder og forskellige dårligdomme.

Som nytår i Japan er en temmelig betydelig symbol på nyt liv, og for at møde ham åbnet i et nyt påklædning. Fordi den japanske forhånd og forberede festlige outfits tager det meget alvorligt, fordi det menes, at den nye beklædning vil bringe held og lykke og sundhed i det kommende år.

Megen opmærksomhed er betalt til udsmykningen af det japanske rum. Gaderne i byer i nytårs tid, der er bygget op med is slotte og sne skulpturer. Ved indgangen til hjemmet det er accepteret at sætte Kadomatsu - fyr, bambus vævet med halm reb og dekoreret med bregner, tangeriner, alger og rejer. Hun, i henhold til de overbevisninger vil bringe levetid fyr, bambus modstand, renhed og frugtbarhed af en bregne, et reb af halm at beskytte mod onde ånder, mandariner og rejer, også vil give mange år af livet, og alger - lykke.

Nytår i Japan er ikke uden mochi - rituelle koloboks eller kager af rismel. Moti forberede sig til ferien bordet, og skimmel i form af fisk, blomster, frugter, etc. til at dekorere dem motibanu. Motibana - denne jul sammensætning af bambus eller pilekviste, dekoreret med mochi og malet i grøn, pink og gul. Motibana bør være i en fremtrædende position eller suspenderes fra loftet ved indgangen til det nye år gud, han gik ind i huset, huske hans opgaver og give lykke til hver af beboerne.

Japanske traditioner forbundet med nytår

Det, som det nye år i Japan, det forekommer utroligt og uforståeligt, fordi der er mange forskelle fra vestlige traditioner. Således kommer af det nye år ved midnat tale, ikke 12, så mange som 108 beats klokke af buddhistiske templer. Ifølge den overbevisning, hver hit vinder en af de menneskelige laster. I det nye år er der strømme af mennesker, der går til kirker, der skal besøges i jul tøj. Der er også en tradition for at gå ud med de første stråler fra solen og give gaver til alle de venner og mennesker, du kender. Det menes, at på dette tidspunkt til bredden af Japan svømmer magiske skib med syv guder af lykke om bord. Modeller af scenerne pryder hus japanerne i en festlig tid, og billeder med hendes børn billede skjult i nytårsaften under hovedpuden.

På nytår i Japan såvel som vi gjorde for at samles omkring bordet med hele familien. Men i modsætning til vores egen, er den japanske nytår måltid holdt festivitas og roligt uden at drikke sange og højt samtaler, for ikke at aflede opmærksomheden fra tanken om det kommende år. På bordet skal være til stede traditionelle retter: lange nudler, der inkorporerer lang levetid, karpen symboliserer styrke, bønner, hvilket betyder sundhed, og selvfølgelig Mochi - det vigtigste ritual måltid i det nye år.
Den vigtigste sjov i nytaar spiller fjerbold og lancere en kite.

Det er meget vigtigt for den japanske anses for at skænke alle de venner gaver, sende alle kort og gå væk. Som regel om morgenen af nytår alle sammenligner dem med lister over lykønskninger til at lykønske sine mænd venner. Hvis nogen ikke er nok, skal du sende ham tillykke med det samme. Ifølge gæsterne gå alle familierne, og besøgene er ofte begrænset af, at der på et særligt skema efterlader et notat af lykønskninger.

Med noget ikke sammenlignelig måde at fejre nytår i Japan. Dette er et helt lag af ceremonier og gamle traditioner, er en uforglemmelig og levende manifestation af den særprægede japanske kultur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.