Hjem og familieHelligdage

Bedste hilsner fra gudmor gudsøn fødselsdag

At være et kryds - en stor ære og ansvar. Husk alle de helligdage, til at vide alt om den entusiasme af barnet, hans foretrukne tegnefilm og legetøj, taler godt fe der kan opfylde ønsker. Så det hvert år som at komponere en tanke tillykke gudsøn af korset på hans fødselsdag, ferien viste sig at være fantastisk.

barnedåb

Barnedåb - spændende øjeblik, hvor en kvinde opfanger barnet, bevidst om sit ansvar for den lille mand.

Første tillykke gudsøn af korset på hans fødselsdag, vil blive udtalt som en toast eller Tale var på barnedåb. Efter barnedåb - fødslen af en ny kvalitet. Sammen med taknemmelighed for den tillid gudmor ønsker både forældre og barn godt helbred og god. Så at han voksede op i en atmosfære af kærlighed og harmoni.

Vi vil krydse mange flere lejligheder og grunde til at sige venlige ord til sin gudsøn.

til baby

På fødselsdagsbarnet føle sig speciel, centreret omkring gæsterne, er hans verden fyldt med venlige ord og gaver.

Tillykke gudsøn af korset på hans fødselsdag kan skrives på hans foretrukne chokoladekage. Sådan en gave, vil han være gal igen. Og hvis det bliver en tradition, hvis en kage i livet gudsøn vil være forbundet med fest og lykønskninger fra korset.

fe

Den bedste hilsen bliver organiseringen af ferien.

Denne hilsen gudsøn af korset på hans fødselsdag vil blive husket for evigt. Kostume matinéforestilling, venlig vandretur i caféen, hvor venter helte favorit eventyr med konkurrencer og gaver til de små, interessant tema søgen, eller en pirat fest for ældre børn, picnic med underholdning for teenagere vil være den bedste gave af korset.

Som den gode fe,

Gaver og ord uden besparende,

forberedte tillykke

Dreng fødselsdag!

balloner

Alle børn elsker balloner. En flok af de sædvanlige folie bolde eller tegneseriefigurer på en pind, en krans af lykønskning eller helium, der svæve ind i himlen - det samme barn vil blive glad for dem.

Og hvis i et eventyr gudmor gode slag på døren og vil præsentere ham med en buket bolde sammen med de bedste ønsker, og endda en velkomstgave vil drage fordel af det hele.

Hilsner fra korset

Ønsker af korset kan være i hvilken som helst form: skrevet på et postkort eller personligt talt i øret, en skål eller en sang. Uanset om fødselsdagshilsener gudsøn i prosa eller digte, vigtigst af alt, hvad de sagde fra hjertet.

Fremragende opfattede sådanne tillykke vers:

I en storby levende,

Ikke at vide sorg og bekymring.

Det omkring alle elsker,

Forkælede og blå.

I dag er han kongen,

Fødselsdag - password.

Alle ved denne hemmelighed,

De mødtes ved en tilfældighed.

alle besluttet at lykønske,

Med gaver i en fart.

Vi ønsker dig et søde liv, ligesom en kage.

Her er en skål for fødselsdagsbarnet.

Digte Tillykke med fødselsdagen gudsøn, kan du skrive din egen eller finde i artiklen ovenfor.

Hvis du ikke kan lykønske sig selv, kan ønske alt det bedste på telefonen. Vigtigere er det, glem ikke om fødselsdagen gudsøn. En kærlig hjerte vil fortælle dig, hvad ordene siger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.