SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan er infektiøs mononukleose hos børn

Infektiøs mononukleose hos børn - en temmelig sjældent fænomen, især hos børn. De fleste ofte rammer børn ungdomsårene, fordi denne gang kroppen begynder at energisk vokse og hormon rekonstrueret. Sygdommen har flere navne: angina monocytisk, sygdom Filatov-Pfeiffer eller infektiøs mononukleose. Symptomer synes udviklingen af angina, udseendet af specifikke pletter på mundslimhinden og hævede lymfeknuder.

Ætiologien og patogenesen af sygdommen mononukleose

Årsagen og den agens af sygdommen er Epstein - Barr virus, som tilhører de herpesvirus. De virus formerer i blodcellerne - lymfocytter, får dem til at ændre sig med dannelsen af mononukleære celler. Den virus overføres fra en syg person, som eventuelt kan have en lys klinik. Det er meget ofte et luftfartsselskab har en skjult, stortuyu form af sygdommen. Den virus kan forblive i kroppen i op til flere måneder. Klar, afhængigt af tidspunktet på året ikke overholdes, og sygdommen forekommer med samme hyppighed som helst.

Kontakt med virus i organismen opstår, når det indåndes med luften, er i kontakt med bæreren. Infektiøs mononukleose hos børn spædbørn er meget sjældent, da de passerede immunitet fra moderen. Voksne, som også er meget ofte til voksenalderen udvikle immunitet over for sygdommen. I blodet viste antistoffer mod virus.

Som vist infektiøs mononukleose sygdomsdiagnosticering

Sygdommen har en inkubationstid på mellem en uge til en måned. På denne sygdom kan gå ind i vognen. Infektiøs mononukleose hos børn og voksne begynder med fremkomsten af almen utilpashed, smerter i muskler og led, temperaturstigning. De kliniske manifestationer er meget lig den normale af SARS, og meget ofte denne diagnose sætte læger. Når der er betændelse i næse, svælg. Ved undersøgelse, nasopharyngeal slimhinde ødematøse, hyperæmiske. Tonsiller forstørret, undertiden de dannede en hvidlig plak. Barnet klager over en øm, hæshed og smerter, når synke. Rhinitis er fastgjort med aftagelig mukøse karakter, næsen ofte lagt, optagning symptomer på forgiftning. Inddragelse af lymfevæv fører til en stigning i milten og leveren og regional lymfeknuder i nakken.

Blod er også lydhør over for virkningen af virus, og det ændrer billedet. Forøgelse af antallet af leukocytter, overstiger deres sats af eosinofiler og lymfocytter. I blodet, der er karakteristiske for mononukleose celler - mononukleære celler. Denne kæmpe modificerede celler med en stor kerne og cytoplasma. Måske er det vigtigste kriterium i diagnosen. Omfattende billede af sygdommen varer flere uger (omkring en måned), og analyse af indikatorerne vende tilbage til normal i et par måneder. Persistiruya virus i kroppen, med svækkelsen af immunitet, kan give indtryk af et nyt udbrud af sygdommen, så tale om det en kuperet bane. Komplikationer normalt ikke udvikle sig, nogle gange i meget sjældne tilfælde kan forekomme sprængt milt eller udvikle leverbetændelse.

Sygdomsdiagnose i den indledende fase er vanskelig, eftersom sygdomssymptomer ligner andre virale forkølelser og luftvejssygdomme. Når den udvidede lymfeknuder, milt, ondt i halsen, og mononukleære celler, diagnosen er lettere at afsløre.

behandling af sygdommen

Normalt indlæggelse på hospitalet ikke er påkrævet, infektiøs mononukleose hos børn behandlet hjemme. Særlig antiviral behandling er ikke udført. Hvis barnet har høj feber, giver antipyretiske lægemidler. For at forebygge komplikationer, bruge antihistaminer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.