Sport og FitnessOutdoor Sports

Bremse "plov" ski: trin for trin guide

Mange elsker udendørs aktiviteter og vinter gå til et skisportssted. Nyankomne straks tage flere Ski lektioner fra instruktøren. Fra siden, alt synes så nemt, men du har brug for en særlig færdighed til korrekt ned fra pisterne. Det er vigtigt at lære Bremseteknikken at skate smukt og med glæde. Det vigtigste bremse udstyr - "pløje" og "fokus" ( "poluplugom").

I nogle tilfælde, en

Erfarne skiløbere gå ned ad bakke uden at bruge bremsning, fordi den langsigtede erfaring giver en masse forskellige tricks. Utilstrækkeligt uddannet skiløbere kan ofte ikke klare flytningen ved høj hastighed, så det er nødvendigt at lære at mindske den. Bremsning "plov", er "fokus" anvendes i tilfælde, hvor der er en uventet forhindring, hvis du pludselig droppe en af de deltagende skiløbere.

Ved konkurrencer interferens kan oprette publikum. bremseteknik "pløje" skiløb er undertiden bruges, når lidt er kendt rute, en meget skarp nedkørsler. Dette er en meget effektiv måde at suspensionen. Det hjælper til at justere hurtigt tempo og pause.

Vi skal starte fra tælleren "ploven"

Hvad er meningen med udtrykket "at pløje"? Enhver, der nogensinde har set enheden og drift af almindelige plove vil forstå det samme, hvad stilling for at blive en atlet. For skiløbere, betyder det, at han er nødt til at tage et standpunkt, som vil hjælpe ham til at kontrollere hastigheden med bremsen eller stop. Bremsning "pløje" selv en novice spiller kan udføre nemt. Men hvor skal vi starte racket? Det er udført på den følgende tidsplan:

 • Limbers ski skal reduceres, og baggrunde - så meget som muligt at opløse i hånd. ligge i intervallet 6-8 cm ideelle afstand mellem tæerne.
 • Ben til at bøje i knæene og anklerne.
 • Boliger nødt til at bøje fremad.
 • Let bøjet på albuerne til at trække fremad.
 • Kropsvægten er ønskeligt at sprede jævnt på begge ski.
 • Sticks skal sendes tilbage.

Flere metoder til anvendelse af stativet

Lær at udføre bremsning "pløje" skiløb på flere måder:

 1. Den nemmeste teknik - det sætte det ene ben ud til siden. Opfyld hans behov, mens i de vigtigste rack (ben bøjet i knæene, kroppen vippes frem, hænderne foran). Det ene ben forbliver på plads, og det andet du har brug for at afsætte, men tåen bør ikke bevæge sig væk inden for 10 cm fra den anden.
 2. Mens i grundstillingen, kan igen afvise skiløb: den forreste ender - sammen, den bageste - separat. I dette tilfælde bør skiløb læne sig op ad de indre kanter.
 3. Optagelse "plov" i spring. Det kræver en lille hoppe og samtidig - at bringe sokker og placere hælen.
 4. Fjerde effektiv metode - en glat pres på løberne har brug for at skubbe hælen, langsomt glatning knæ og ankler. Som et resultat, at benene har brug for at rette helt.

Bremsning "pløje" i bevægelse

Når en novice skiløber forsøgte rack "plov", er det tid til at teste det i bevægelse og for at lære at blive suspenderet i bunden af sporet. Oftest, for ruten valgte lange skråninger med afgang på en lige område. I sådanne tilfælde er der ingen risiko for skader på grund af et kraftigt fald.

For det første atlet klatrer skråningen. Så det tager den grundlæggende ski rack (beskrevet ovenfor). Så det bevæger sig ned ad rette spor. Efter den indstillede hastighed forbereder sig på at udføre bremsning "plov": gradvist retter benene, glatning knæene. Så skiløber bøjer knæ, skubber de indvendige kanter af ski og spredes til siderne ryggen. Således gøres der minder om det arbejde, som ploven. Svulmende udfører han bremsning, skiftende vægt på de inderste kanter af ski.

På begyndere efter den første bremsning kan dulme benene, men bare rolig - i første omgang, det er fint.

"Plough" hjælper med at kontrollere hastigheden

På de stejle skråninger af inhiberingen af "plov" hjælper med at regulere den hastighed skating. På hvad det kommer an? Til eksperimentet, er du nødt til at forcere de skrånende afstamning. Derefter bør du tage på en skråning afløb "plov". Yderligere i denne stilling, du har brug for at begynde at flytte ned. Bange høj hastighed bør ikke være fordi, at denne hæmning er meget pålidelig. Hvis systematisk bøje og unbend ben, og tryk mod de indre kantning ski, ændre afstanden mellem ryggen, så kan du sikkert reducere eller øge hastigheden. Når vinklen mellem ryg stiger, vil bevægelsen blive bremset, og hvornår det vil falde ridning accelerere.

Forbedring af bremsning

Når en novice skiløber mester bremse på små skråninger, kan du begynde udviklingen af de stejlere skråninger eller nedkørsler, som skiftende terræn. Den mest almindelige fejl, som begyndere, læring metoden for "pløje", er følgende fejl: ski sokker til tider skærer hinanden, er presset fordeles jævnt på hver ski, der ændrer retningen af bevægelsen. Sommetider nok nybegyndere avlet hæl eller lidt bøjet, holde dine knæ. Hvis du oplever en sådan fejl, bør du øve et par gange mere på de lave skråninger.

Teknik "vægt"

Enhver, der har mestret bremsning "pløje", lettere kan anvende metoden til "stop." For at gøre det nemmere at forstå sin essens, kan du gøre en efterligning af bevægelser på jorden flere gange. Er beregnet til bremsning kører diagonalt, diagonalt. Det er sådan en slags vending af ski eller lateral glidning. Her er et eksempel instruktion til bremsning af "fokus":

 • Til at begynde nedstigningen du har brug for en lille sidde ned.
 • Efterfulgt af en skarp ryk for at udføre frem og rette op. Dette giver dig mulighed for at tage vægten fra skiene.
 • Det næste skridt er at slå din ankel, som hjælper med at udvide skiløb i en vinkel til siden.
 • For at udføre denne bevægelse tilsluttede skuldre og torso.
 • Jo større værdien af rotationsvinklen af ski, jo kraftigere bremsning.

I sidste ende, kan du bruge støtte fra en pind. Til en komplet stop, skal du sætte skiene på tværs afstamning alvorligt på kant. Oftest er denne bremsning metode bruges af mænd eller erfarne atleter, pigerne bedre at bruge det på de lavere skråninger, fordi for dens gennemførelse har brug for en stor indsats og dygtighed.

kontrolleret dråbe

Hvad gør man i tilfælde, hvor det er umuligt at anvende en "pløjning" teknik eller "stop"? Der er tilfælde, at skiløber bevæger sig ned ad skråningen ved høj hastighed, pludselig dukker en forhindring på sin vej. I dette tilfælde, bare nødt til dramatisk bremse eller stoppe.

Sommetider forhindre rammer objekt kan kun ske ved hjælp af en bevidst fald. Det er i disse tilfælde, hvis forhindringen har overhalet skiløber overraskelse og er så tæt, at man ikke kan bremse. Hvis dygtigt styre efteråret, er det sandsynligt, ikke at komme til skade, hurtigt rejse sig og fortsætte skøjteløb.

For et sådant tilfælde følgende tricks forvaltes falde, du har brug for at vide:

 • Først bør du forsøge at sætte sig ned.
 • Så har du brug for at forsøge at fastsætte til ryg og side.
 • Samtidig bør vi implementere på tværs af skiløb skråninger.
 • Så med hjælp af pinde kan du nemt komme op og fortsætte glidende igen.

Der er tilfælde, der falder i denne langrend. Så skal du slå over på ryggen, hæve dine ben op og direkte ski i den ønskede position. Efter at du har brug for at slå over til siden og op.

I nogle tilfælde turister brugte bremsning pinde. Dette sker, når en stor mængde sne på pisterne, når efteråret ud af sted. Disse metoder er kun egnet til fans, behøver atleter i kapløbet ikke bruge dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.