ComputereComputerspil

Som forfatningsdomstolen for at tilføje bots i de populære udgaver

Det mest interessante i teamet skydespil er, når du kæmper med andre spillere. Det er, når adrenalin bare ruller over, spændingen stiger med hvert sekund, og det bliver klart, hvorfor forfatningsdomstolen spilles af millioner af mennesker over hele verden. Men det er let at forestille sig, hvad det færdighedsniveau af de spillere, der allerede har spillet nok til flere tusinde timer. Som en nybegynder at konkurrere med sådan en pro? Naturligvis tager det praksis, og til dette bedste praksis med bådene - med dem den nemmeste at udvikle færdigheder, lære af deres fejl og forbedre. Men samtidig tilføje bots er ikke altid let - især når det kommer til version 1.6. I denne artikel vil du lære, hvordan du tilføjer bots til forfatningsdomstolen i 1,6, og i GO, fordi disse to versioner er den mest populære og efterspurgte.

Hent bots til COP 1,6

Den originale version af spillet frigivet allerede en enorm mængde af tid siden, stadig bevarer en relativt høj popularitet, selv om det ser utroligt dateret. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man tilføjer bots til forfatningsdomstolen i denne version, er stadig relevant i dag. Men det er temmelig svært at gøre - du nødt til at downloade fra nettet af bots, som selve spillet, er de ikke til rådighed. Som du kan forestille dig, var COP 1.6 udtænkt som en kommando shooter udelukkende til multiplayerspil. Men over tid blev det klart, at robotter er simpelthen nødvendigt, fordi de blev indført, men hver for sig. Først skal du downloade dem - der er et stort antal filer, som hver indeholder både af forskellige sværhedsgrader, med en bred vifte af kunstig intelligens. Den mest standard mulighed - det Zbot, som bruges bredt. Du er nødt til at hente arkivet med bots, pakke den ud, og flytte til mappen med spillet. Det er det, dit spil klient er klar til innovation. Nu er det tid til at lære at tilføje bots til forfatningsdomstolen.

Tilføjelse bots i CS 1.6

Hvis du har fundet, at du har brug for bots, downloadet og installeret dem i en mappe med spillet, så du bekymre sig om. Tror ikke, at kendskabet til, hvordan man tilføjer bots til forfatningsdomstolen, er enhver utroligt kompliceret. Faktisk behøver du kun bruge konsollen. Her bør du vide nogle meget vigtige hold, uden hvilken man ikke kan gøre noget. Den mest grundlæggende kommando - det bot_add, det tilføjer den til kortet, som du har valgt, bot. Hvis du er efter holdet tilføjer en t, vil det være en bot, som vil gå til den side af terroristerne, og hvis dopishet ct - henholdsvis på siden af Kontrov. For at udelukke brugen bothold bot_kick, og for manddrab - bot_kill. Det er det, nu ved du, hvordan du tilføjer bots i CS 1.6, kan du roligt motion, leg, og installere et vilkårligt antal spillere, der kontrolleres af kunstig intelligens.

Tilføjelse bots i CS: GO

Der er kun ét hold skydespil, der var i stand til at overgå den klassiske CS 1.6 - en version af de samme doubler GO, dvs. globale offensiv. Selvfølgelig bør du lære, hvordan du tilføjer bots CS: GO, fordi denne viden vil du også komme i handy. Bemærk, at spillet er allerede tilgængelig mode med bots, men det har en grænse på fem spillere per side. Mere installere fungerer ikke, hvis du ikke ved, hvad de skal gøre. I spillet ikke selv behøver at foretage ændringer, skal du gå til den mappe, hvor du installerede projektet, at finde der den fil, der er ansvarlig for game modes, som vil blive kaldt Gamemods, og der i den tilstand, du ønsker at ændre det maksimale antal spillere for hver af parterne i 32 - mere Det virker ikke, men du gøre mere og gøre ikke. Nu hvor du ved, hvordan du tilføjer bots til serveren COP juridisk metode, men der er en nemmere måde, som er bedst kun anvendes uden en internetforbindelse.

Bots gennem snyder

Hvis du ikke ønsker at rode rundt med configs, kan du bruge snydekoder, men i dette tilfælde er du nødt til at sørge for, at du ikke er tilsluttet til netværket og starte spillet via Steam er ikke - ellers risikerer du at få forbudt. sv_cheats hold omfatter brug af snyd i konsollen, og de kommandoer og mp_autoteambalance mp_limitteams fjerner grænser for antallet af deltagere i et team på og uden for afbalancering kommandoer. Det var det - nu kan du tilføje et ubegrænset antal bots og spille mindst 1 mod 30. Men det skal forstås, at denne metode ikke er lovlig, så du ikke får at lege med andre spillere, som truslen om et forbud er for høj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.