SundhedStomatologi

Lad os tale om, hvordan man kan tilpasse dine tænder derhjemme

Sådan tilpasse dine tænder derhjemme? Dette spørgsmål er meget ofte spurgt af patienter til deres tandlæger. Og det gør ikke overraske. Efter overbid og svarer til tænder er en ret almindelig problem. Og bedst af alt for at løse dem i barndommen eller ungdommen, indtil barnets kæbe ikke er endnu fuldt dannet.

Hvad er måder at tilpasse tænderne er der?

I øjeblikket er der flere metoder til, hvordan du kan tilpasse dine tænder. Og den mest populære metode er brugen af seler. Men ikke alle er en voksen eller et barn er klar til et år, måske mere, at bære på dine tænder er ikke meget nice stykker af jern. Derfor i denne artikel besluttede vi at overveje alternative måder, der ikke vil bringe ubehag for mennesket.

Tandbeskytter

Sådan tilpasse dine tænder derhjemme? Til dette kan vi bruge særlige aftagelig struktur, er fremstillet af et specielt materiale foring. De bruges til forebyggelse af forskellige sygdomme i tænderne, tandbehandling, samt til at beskytte mod skader under aktiv sport.

Udseende og iført

Sådan tilpasse dine tænder uden seler? Kappa - den mest ideelle løsning. Sammenlignet med seler, dette design er langt mere økonomisk. Men på trods af, at det er beregnet til at korrigere, med hjælp af skinner kan korrigeres kun i mindre problemer med tandsæt.

Eksternt sådan et produkt svarende til det transparente hætte, eftersom det udelukkende er fremstillet af plast. Den er sat på tænderne og derefter justeres for størrelse ved hjælp af en computer, hvilket bestemmer den nøjagtige struktur af kæben.

Mens iført aligners er næsten usynlig i munden, så det er meget populært hos patienterne.

finér

Sådan tilpasse dine tænder uden seler? Et andet alternativ for "stykke jern" er finér. Denne sammensatte eller porcelæn plader, som er installeret på ydersiden af tænderne.

grundlæggende funktioner

Sådanne produkter gør det muligt at korrigere overtrædelser af farve og form af tænderne og beskytter dem mod ydre påvirkninger. Ganske ofte de anvendes af dem, der spiller blæseinstrumenter. Som et resultat, de databærende strukturer restaurerede tænder erhverve styrke og ikke afviger fra de andre.

Installationen tager nogle få minutter finér. De er fremstillet i overensstemmelse med farven og formen på patientens tænder, såvel som hans personlige ønsker.

undervisere

Som du kan tilpasse dine tænder, hvis en eller anden grund kan du ikke bruge seler system? Specielt design er blevet udviklet til dette formål, kaldes trænere. Denne multifunktionelle ortodontisk indretning, som er fremstillet af fleksibelt silikone.

Trainer tænder er mere end blot en anordning til mekanisk justering. Efter brug af dette design eliminerer ikke kun årsagerne til malocclusion, men den justerede position af tungen, synke og vejrtrækning proces bliver tale defekter korrigeres. Vi kan ikke ignorere det faktum, at bruge Trainer begynder at fungere ordentligt i fremtiden muskelvæv.

Indikationer

Sådan tilpasse dine tænder derhjemme? Det er ikke nødvendigt at bruge seler. Efter alt, i dag er der en hel del alternative måder. En af dem er trænere. Men de kan bæres ikke blot at løse bid og tilpasning af tandsæt. Undervisere bruger er tilladt i følgende tilfælde:

 • hvis det er umuligt at anvende et system med seler;
 • med overfyldte tænder, som ligger i den forreste underkæben;
 • i strid med synke;
 • dyb og når den åbne malocclusion;
 • når taleproblemer;
 • ved den forkerte position af underkæben;
 • at fjerne skadelige vaner (fx sugende finger eller fremmedlegemer, etc.);
 • i strid med nasal vejrtrækning;
 • så den sidste fase af behandling efter fjernelse af seler systemet;
 • til korrektion af mindre tilbagefald.

Lumineers

Sådan tilpasse fortænderne hvis du ikke ønsker at installere beslagene? Du kan bruge Lumineers. I øjeblikket er disse enheder betragtes som den bedste i tandregulering. Det skal bemærkes, at de Lumineers finér ganske ligne. Efter fremkomsten og funktion har samme: plader fremstillet i form af tanden af patienten, er fastgjort til den ydre side med en speciel sammensætning. Efter installationen af dette design skaber en fantastisk effekt af et smil i hele terapi. Resultatet af brugen af Lumineers er meget god. Eksperter garanterer fjernelse af næsten alle de eksisterende problemer i forbindelse med tandsæt. Desuden disse plader samt finér er meget økonomisk.

Indikationer

Lumineers er den perfekte løsning for dem, der ønsker at:

 • slippe af krumningen af tænderne uden at bruge seler for dette;
 • gøre dine tænder hvide og smukke;
 • fjerne afstanden mellem dem;
 • gøre tænder pæn og glat;
 • undgå tandlægeuddannelse, der kræver fjernelse af emalje.

Hvad er forskellen?

Nu ved du, hvordan du tilpasse dine tænder derhjemme uden brug af seler. Men ikke alle ved, hvad Lumineers adskiller sig fra finér. Efter udseende og funktion, de er meget ens. Den omstændighed, at Lumineers finér er meget tyndere end normalt. Hvis tykkelsen af det endelige design for tænderne er ca. 0,5 mm, er tykkelsen af det første ikke overstige 0,2-0,3 mm. Desuden, takket være særlig teknologi til cementering Lumineers meget holdbart og modstandsdygtigt over mikrorevner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.