Af teknologiGadgets

Headset Sony SBH80: anmeldelser, beskrivelser, specifikationer og anmeldelser

"Sony" - er et af de mest berømte virksomheder i verden. Selskabet er aktivt producerer forskellige elektronik fra mobiltelefoner til tv. Og produkterne af dette selskab har altid været kendt for sin høje kvalitet. I denne artikel vil vi tale om de nyligt offentliggjorte hovedtelefoner, der har ligget til raslen selv under dens udgivelse. Vi vil diskutere Sony SBH80. Det særlige ved dette headset? Sony SBH80 adskiller sig fra lignende enheder? Svarene på disse og mange andre spørgsmål er dækket her.

Hovedtelefon BlueTooth Sony SBH80 Sort

Audio marked er overmættede. Der er mange virksomheder, der forbedrer deres produkter, forsøger at presse igennem nye teknologier. Men selv på trods af det store antal værdige konkurrenter, fyrene fra Sony altid formår at overraske deres produkter. Apparater, flygter under navnet "Sony", hvis ikke revolutionerende, det i det mindste gør et stænk omkring hende altid skabt en masse hype. Nye stereohovedtelefoner er ingen undtagelse fra reglen. Sony SBH80 - det er en ejendommelig arrangement. Vil du vide mere om denne gadget? I dette tilfælde skal læse denne artikel!

design

Den første ting du bør være opmærksom - det er design af gadget. Udseende giver antydninger af fortiden af det japanske selskab, men det kan ses og moderne elementer. Headsettet selv ser temmelig stilfulde. Streng fremhæve konturer præsentabel enhed. Det er også værd at bemærke, at der ud over de standard farver sort, kan du købe Sony SBH80 Hvid version. Det betyder, at vi kan vælge et headset til din smartphone. Måske i fremtiden, "Sony" vil gøre farven mere varieret udbud af gadget, tilføjer pink, blå og andre nuancer.

Måske er den vigtigste forudsætning for et headset - ergonomi. Og med denne opgave specialister i "Sony" klarede bedst. De har taget en række foranstaltninger med henblik på at gøre enheden så kompakt. For eksempel blev alle de teknologiske forbedringer (aptX-codec, NFC, HD Voice support og batteri) placeret i en særlig enhed. I overensstemmelse med ideen "Sony", bør driften af denne enhed placeres bag brugerens hals, hvilket er temmelig praktisk. Der er også og en vibrere mode. Hvis telefonen modtager en besked eller et opkald, giver en nem headsettet, men det er påfaldende summende. Dette giver brugeren mulighed for ikke at gå glip af et opkald, også selvom smartphonen er i din taske eller jakke. Ladestikket er placeret under en klap. Takket være denne forsamling var i stand til at hente utrolig kompakt enhed. Sony SBH80 vejer kun 16 gram. Usandsynligt at finde en mere ergonomisk og komfortabel headset.

Blandt de interessante træk ved gadget, kan du skelne den relative vandmodstand. Selvfølgelig, Sony SBH80 ikke overleve total fordybelse i vandet, fordi kroppen ikke er forseglet. Men mens den kører sveden kan ikke komme på kontakterne, der ganske godt.

karakteristika

Måske den største fordel af afkommet "Sony" - kraftfuld og rummelig batteri. Eksperter har fungeret godt i de autonomi af gadget. Sony Hovedtelefoner SBH80 stand til at arbejde i kontinuerlig drift mode (opkald, lytte til musik, og så videre. D.) til 9 timer uden en netværksforbindelse. Og med en målt brug af headsettet kan betjene to eller endda tre dage.

Sony SBH80 anvender den såkaldte dynamiske mikrogolovki. De giver en renere lyd, forbedre nøjagtigheden af frekvensen transmission, hvilket til gengæld en positiv indflydelse på kvaliteten af lydafspilning. En særlig tolags kabinet højttalere, som er lavet af høj styrke magnesium, tilvejebringer en rigere lyd.

Formen af ørerne og det materiale, hvoraf de er fremstillet, så meget som muligt reducere baggrundsstøj. På grund af denne lydisolering er det på et forholdsvis højt niveau. Selv bliver på et offentligt sted eller med offentlig transport, vil du ikke høre noget, men musikken.

Teknologi kaldet HD Voice (om det kan du læse nedenfor) og høj kvalitet hardware, i høj grad forbedre kvaliteten af opkaldet. Sony SBH80 headset er udstyret med to mikrofoner. Med dette som om der ikke bruger drejede hovedet, en stemme for brugeren vil altid være glatte og rene. Kvalitet hovedtelefoner, til gengæld giver en komfortabel og behagelig samtale.

Som for den musikalske del, og alt på højeste niveau. Hovedtelefoner vise sig så godt på både høje og lave frekvenser. Lyden er ren og temmelig dyb. Måske headset mangler lidt bas. Men til hverdagsbrug (lytte til musik, mens du går, lange ture, og så videre. D.) Sony SBH80 trop.

Egenskaber

Den helt nye Sony SBH80 var involveret i en masse interessante og innovative teknologier. Audio-codec aptX - en af dem. Dens essens er at komprimere lyd stream, så enheden kan overføre det uden tab med hensyn til kvalitet. Det giver krystalklar lyd selv ved høje frekvenser ved den højeste lydstyrke.

HD Voice - en anden interessant teknologi, som er mere almindeligt kendt som "bredbånd trådløs". Det filtrerer og undertrykker en række baggrundsstøj, hvilket gør stemmen tydeligere.

kompatibilitet

Mange headsets lider selektiv kompatibilitet med visse anordninger. Sony SBH80 så ikke lider. Den gadget fungerer problemfrit med alle moderne smartphones, tablets, bærbare computere og endda MP3-afspillere. Hertil kommer, at i Sony SBH80 har en interessant funktion, der hedder Bluetooth Multipoint. Takket være hende, kan headsettet tilsluttes til to enheder på samme tid.

udnyttelse

Mange brugere har oplevet problemer, når du tilslutter et headset. Førere af den "Sony" besluttet at gøre opsætningen meget lettere. De udviklede en særlig teknologi til automatisk at oprette forbindelse Sony SBH80. Driver, installere den relevante software, mange timer indstilling - glemme alt om alt dette. For at begynde at arbejde med headset, skal du blot trykke smartphone hovedenheden SBH80. Systemet vil forbinde og gøre alle de nødvendige indstillinger.

resultat

Bluetooth Sony SBH80 Sort - en dejlig headset, der har en masse fordele. Ergonomisk, elegant og moderne design, udholdenhed, afspilning af høj kvalitet, massen af innovative teknologier - alle disse er hovedtelefonerne på "Sony". Rave anmeldelser af kunderne vil ikke lyve.

Ifølge brugerfeedback kan konstateres headset åbenlyse fordele, såsom fremragende volumen (maksimum aldrig skal anvendes); god lydkvalitet; ergonomi; lang batterilevetid og stil. Men det er ikke uden ulemper. Desværre, meget tynde tråde kræver meget nøjagtig indstilling. En anden ulempe observeret iført mærkevaretøj med nogle (for eksempel høj-halset). Generelt brugere er tilfredse med deres køb.

Men det var ikke uden fejl. Måske den største ulempe ved denne enhed - prisen. Headsettet koster omkring 6.000 rubler (omkring 2000 UAH). Og det er ret dyrt. Ikke desto mindre er det værd at bemærke, at den annoncerede pris er i fuld overensstemmelse kvalitetsprodukt. Derfor, hvis du har brug for høj kvalitet kompakte hovedtelefoner, så den nye Sony SBH80 - det bedste valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.