Af teknologiGadgets

Tablet Samsung Galaxy Tab 2: specifikationer, konfiguration, reelle visning. Ikke opladning af tabletten Samsung Galaxy Tab 2 og er ikke inkluderet

Som vi alle ved, en linje af mobile enheder fra Samsung har snesevis af modeller. Dette kunne omfatte, for eksempel som smartphones og tabletter, udviklet i Galaxy klassen.

Enheden, der er nævnt i denne artikel, er også inkluderet i denne kategori, som det fremgår af dens navn. Vi taler om Samsung Galaxy Tab 2 - syv-tommer tablet, udgivet tilbage i 2012, som engang var en af de stærkeste line-up. Papiret viser egenskaberne for viljen enhed, en beskrivelse af nogle af sine andele, samt kundeanmeldelser.

oversigt

I dag, enheden er naturligvis er forældet - dømme er det muligt i det mindste på den tekniske beskrivelse af enheden. Hvis der på det tidspunkt, hvor tabletten kunne kaldes en ganske stærk spiller på markedet (på grund af byggekvalitet er ganske god og værktøj), og nu endda i budgettet prisklasse, er vist til tider mere produktive udgave. Ikke desto mindre er det er den funktion af enheden - på tidspunktet for dens udgivelse, det var populær og havde en relevante tekniske parametre. Ud over disse, kan man konstatere en ergonomisk, stilfuldt design og materialer af høj kvalitet, hvorfra selve modellen er samlet. Og alt dette - for 15 tusind rubler i den version uden 3G-modul og 20 tusind - til det.

Dog vil vi begynde at tale om alt i detaljer, så du kan forstå, hvorfor så god denne enhed.

Valgmuligheder

Enheden viser købsdatoen i det faktum, at ingen af dem har en klassisk sæt. Dette omfatter direkte tablet og oplader, som består af to dele - USB-ledning og adapter til at tilslutte den til lysnettet. Filmen på skærmen tablet er tomt, men det er på adapteren. Valgmuligheder hvor magre sammenlignet med kinesiske enheder, men det er helt normalt for sådanne kendte virksomheder som Samsung.

design

Udadtil måske Samsung Galaxy Tab 2 er ikke meget forskellig fra nogle moderne apparater. Det - grå plast, malet "under metal", glatte kanter, ingen rette vinkler. Til Samsung, dette design på det tidspunkt dannede grundlag for fremtidige modeller - lige når selskabet nægtede at "betroede" (dengang) kopiering af Apple-enheder. Således kan vi sige, at det er - en af de tidligste beslutninger i udformningen af den koreanske holdingselskab. Men på grund af dens forekomst af denne unikke udseende er ikke ligefrem kalde.

På grund af Gorny kanter holde tabletten er helt praktisk. Dømme efter placeringen af logo på forsiden bunden af enheden, fabrikanten forventer at arbejde i den lodrette variation af de klassiske 7-tommers tablets.

På højre side af kroppen er al sejlads - er justeringen lydstyrketasterne og nøglen til at låse skærmen Samsung Galaxy Tab 2.

Det modsatte, venstre side af enheden har huller til et hukommelseskort, gør det muligt at udvide kapaciteten devaysa markant, samt et SIM-kort (hvis det er en version af tabletten med understøttelse af arbejdet i 3G-netværk). Disse reder er skjult under den særlige ventil, hvilket gør dem behagelige og giver nogle beskyttelse funktionelle huller fra støv og fugt.

På den nederste kant af enheden kan ses Ladeudtaget plade (der også tjener som en konnektor til tilslutning til PC), samt dynamikken i en speciel maske. De er placeret på en sådan måde, at når man arbejder i vandret stilling på dynamikken i tabletten ikke vil blive lukket.

udstilling

På tabletten Samsung Galaxy Tab 2 producenter har sat indikatorfunktionerne på PLS-matrix. I sin kerne, er det - en konkurrent IPS-skærm, som førte til markedet firmaet Samsung. Den gælder dens design det på forskellige modeller, og alle er kendetegnet ved en særlig, bløde farver, der er lidt mere vanskeligt at skelne i sollys. Så vær forberedt på, at arbejdet med tabletten i lyse vejret bliver noget problematisk - spar måske, at den maksimale lysstyrke.

Opløsning er niveauet for 2012 - op til i alt 1024 600 pixel, så forventer en høj tæthed af billedet er ikke nødvendig (det vil være på 170 pixels per inch). Men skærmen er en multi-touch-funktion, der genkender op til 10 berøringer.

Også, hvis det vurderes tilhører Samsung Galaxy Tab 2 funktioner kan blive bemærket tilstedeværelsen af en lyssensor. Testen viser, at det virker, er ikke helt korrekt, så det er mere behageligt (anmeldelser bekræfte det) til at overføre pladen til manuel bestemmelse af skærmens lysstyrke og sætte det på egen hånd.

batteri

Som vi alle ved, at spørgsmålet om selvstyre er relevant for mange mobile enheder, især dem med små skærme og dimensioner som en helhed. Som for Samsung Galaxy Tab 2 brugere anmeldelser taler om det som en selvstændig enhed med en tilstrækkelig stærk batteri udholdenhed. I hvert fald i den tekniske beskrivelse refererer til kapaciteten af batteriet på 4.000 mAh. På grund af den optimerede strømforbrug, er enheden i stand til at holde så meget intensiv brug tilstand (HD-videoafspilning højeste volumen i hovedtelefonerne) til 5 timer. Selvfølgelig, på et moderat bekostning afgift plade Samsung Galaxy Tab 2 vil behage brugeren en længere arbejde.

Lige Bemærk, at for at udskifte batteriet selv vil her ikke arbejde - bagpladen er lukket, og at arbejde med SIM-kortet og microSD bruge hullerne i venstre side af kroppen.

processor

Med hensyn til ydeevne ingen klager til enhed kan ikke være - tabletten, om de forsikringer af ejerne til at fungere perfekt selv under belastning. Bidrager til denne erklæring i de særlige kendetegn ved Samsung Galaxy Tab 2 processor TI OMAP 4430, har stemplet på 1 GHz, der opererer på to kerner. Kører enhed med RAM, 1 GB, som i princippet er det nok til at udføre almindelige opgaver. Selv, selvfølgelig, er der kommentarer, hvor folk har udtrykt ønske om, at producenten har øget dette tal i det mindste op til 2 GB.

Som testene, Samsung webbrowser Galaxy Tab 2 (en oversigt over, hvor vi har afsat) er hurtigere end de andre tabletter med en skærm på 7 inches 2012 release. At udviklerne har netop på grund af mere produktive påfyldning.

kamera

Vi forstår alle, at brugen af Tablet PC til at skabe billeder og videoer fjernelse er ikke meget bekvemt. Ikke desto mindre er fabrikanterne fortsat at udstyre deres enheder kameraer. Det samme gælder for Galaxy Tab 2.

Ifølge specifikationerne, tabletten med 3-megapixel vigtigste kamera, som gør det muligt at tage billeder i opløsning 2048 x 1536 pixel. Det understøtter også den funktion video skabelse (format 720 p). Ud over det, er der også en fremadvendte kamera til at skabe en "selfie"; Traditionelt har en lavere opløsning (kun 0,3 megapixel).

Som kundeanmeldelser, er billederne på enheden opnået helt acceptabelt (hovedkameraet), mens de er på arbejde fra fronten kun kan tale i forbindelse med at tale på Skype og andre instant messengers.

operativsystem

Selvfølgelig er den traditionelle anordning af den koreanske virksomhed Samsung kører på Android OS-version 4.0.3. Denne firmware var på en enhed siden dets frigivelse det til markedet. Som for opdateringen, er det sandsynligt, at de nåede modifikation 4.2.2, hvorefter selskabet nægtede at tilpasse følgende dele af operativsystemet. Derfor vil udgave 5.1 her ikke se.

Inkluderet med denne version af systemet installeret grafiske frontend kaldet TouchWiz, som er kendt for sit specielle design og drift logik. Det kan også ses på andre enheder fra Samsung, navnlig på Samsung Galaxy S3.

multimedie

Med understøttelse af multimedie-filer på tabletten, tingene er fine. Alle forretningsområder, især i den præ-installeret software fra Samsung, som giver dig mulighed for at identificere de fleste af de i øjeblikket tilgængelige formater. Problemer af denne art, som "på Samsung Galaxy Tab 2 vil ikke tænde videoen" (eller lyd) kan du sjældent mødes. For at løse dette, kan du blot installere yderligere spillere (f.eks MX Player er ideel til beslutningen). Dette gælder især, MKV format. Men hvis du ikke tager det i betragtning, og med standard applikationer kan arbejde - de har alle de nødvendige for denne funktionalitet.

link

Med hensyn til kommunikation vi beskriver støtte kapaciteten plade er ikke meget forskellig fra de fleste repræsenteret på gadget markedet. Hvis du går til præsenteret på Samsung Galaxy Tab 2 indstillinger, kan du se, at her er der understøttelse af Bluetooth til at sende og modtage filer, der har WiFi til trådløse fastnet, samt et GSM-modul, der gør det muligt for dig at ringe og sende beskeder, som din telefon. derefter enheden vil få endnu større mobilitet, have mulighed for at arbejde i netværk - Derudover kan køberen vælge et komplet sæt, hvor modulet til 3G vil blive fremlagt.

anmeldelser

Henstilling om devayse vi nemt kunne finde. Umiddelbart skal det bemærkes, at de fleste af de anmeldelser er positive. Købere beskrive enheden som en overkommelig og komfortabel nok i tabletten er ideel til at udføre grundlæggende opgaver.

På negativsiden kan du se et par - som beskriver, at flere brugere ikke bliver opkrævet tabletten Samsung Galaxy Tab 2. Ejerne af problematiske enheder har forsøgt at forstå, hvorfor dette sker, og hvad der kan være årsagen. Som svar indsendt af eksperter, at problemet var en teknisk fejl. Hvis nogen ikke oplader tabletten Samsung Galaxy Tab 2, ordne det, eller du kan bare udskifte den adapter, der forbinder enheden til netværket, eller også ved at installere en ny stikkontakt.

Lignende problemer kan være den situation, når tabletten ikke er inkluderet (ikke reagerer på afbryderknappen). Der kan være flere - eller enheden aflades helt (netværksforbindelsen vil lade dig vide, om dette er tilfældet), eller andet ud af knap ordre display frigivelse (igen, slutte enheden til strømforsyningen). Det kan også være et mere alvorligt problem på hardware-niveau, for hvilke løsninger skal kontakte servicecenteret.

Der er andre estimater - nogen nævnt det faktum, at pladen er meget varme under drift. Der var også meninger om lys nok (eller stor) skærm. Selvfølgelig, hvis Samsung Galaxy Tab 2 ikke vil blive opkrævet - det er en alvorlig ulempe, end det faktum, af varme under drift. Imidlertid kan sådanne problemer også findes på andre modeller.

fund

Hvilke konklusioner kan der drages af vores gennemgang? For det første, Samsung er i stand til at gøre høj kvalitet tablet - og det viser "hovedperson i" vores gennemgang, udgivet tilbage i 2012. Det betyder, at moderne enheder er designet til et perfekt niveau, det kan ikke andet end glæde sig. For det andet, det budget enhed, du kan købe uden frygt, hvis du ønsker at udføre for dem de grundlæggende trin, såsom at se film, surfe, læse mails, bøger og lignende. For sådanne problemer, er vi beskriver en anordning ville være bare perfekt. For det tredje kan budget gadgets også glæde dig med dens ydeevne. Igen anmeldelser af syv-tommer Samsung Galaxy Tab 2 er bevis på.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.