BilerBiler

Som for at fjerne luft fra motorens kølesystem

Der er flere grunde på grund af, hvor motoren efter koldstart i lang tid at varme op. På en af dem vil vi tale i denne artikel. Ofte i maskinrum kølesystemer synes luftsluse, som forhindrer normal drift af motoren og sikrer, at motoren er overophedet. Derfor er det nødvendigt at vide, hvordan at uddrive luft fra kølesystemet.

Forberedelse til at arbejde

Før du begynder at lade luften ud af motorens kølesystem (SOD), skal du forberede. For at gøre dette, satte bilen på en flad overflade for en mere komfortabel arbejde. Også, før du begynder at udlufte kølesystemet, skal du få et værktøj. Som regel kræves stjerneskruetrækker, nøglepar til fjernelse af klemmen.

Vi må huske på, at arbejdet udføres på den kolde bil, så efter at have stoppet det tager cirka 10 minutter kan ikke kravle under kølerhjelmen af bilen med motoren zavedonnym. Fjern ekspansionsbeholderens dæksel, kan det gøres i hånden. Endvidere løsne og nedre klemme vandrør. Da det føres gennem kølervæske på motoren, skal du være forsigtig med ikke at beskadige røret. Nu kan du gå direkte til at fjerne luftlommer.

At uddrive luft fra køleanlægget

På trods af, at alt det arbejde vil gå omkring 10-15 minutter, når det vil tage for en anstændig beløb, og i virkeligheden gøre egne er det ikke svært. Så den første ting du skal flytte en lille klemme. Så, ud af stikkontakten vil forlade luften, det kan høres hvæsende. Efter luftrøret fjernes fra røret vil flyde kølevæske (frostvæske), betyder det, at det er tid til at returnere klemmen på plads.

Det er værd at bemærke, at det er hensigtsmæssigt under udførelsen af disse værker at kontrollere hele kølesystemet for utætheder. Nu, når røret er på sin plads, og klem det godt fastspændte, at fylde ekspansionsbeholderen til niveauet af frostvæske max, kan være lidt mindre, så længe mængden af væske var større end den mindst tilladte. Umiddelbart værd at tjekke radiator. Hvis normal luftcirkulation og varmestrømmen er ingen luftlommer, og du er fuldt klaret opgaven.

Blødning luft fra køleanlægget: Metode 2

Denne metode er velegnet til ejere af biler med slagvolumen på 1,6 liter. I alle tilfælde, luften akkumuleres på det højeste punkt, i dette tilfælde, gashåndtaget forsamling. Derfor er det ønskeligt at fjerne luftslusen derfra. For at gøre dette, er du nødt til at fjerne den plastlåg, som er placeret på motoren, og derefter skrue oliepåfyldningsdækslet. Så må du helt fjerne dækslet, den er monteret på specielle gummipakninger.

Det næste skridt er at lukke låget for olie fyldstof. Så finder vi gashåndtaget forsamling slange. Svække en krave og at fjerne den. Efter dette, når vinden blæser ind i røret, indtil endnu ikke kommet ud al luften og vil hælde frostvæske. Så hurtigt at indsætte slangen tilbage, du har brug for at sikre, at ingen luft kommer ind. Test af varmeren og nyde det opnåede resultat. Glem ikke at sætte på bagsiden af motoren.

Hvordan man undgår indeslutning af luft under udskiftning af kølevæske

Så ikke alle ved, at der i de fleste tilfælde er luftlommer dannes direkte under udskiftning af en kølevæske. For at undgå dette, er du nødt til at løsne klemmen og afbryd kølerslange fra fagforeningen. Men det er kun i tilfælde, hvis du har en bil injektor. I tilfælde af karburatoren skal afbryde kølerslange fra foreningen af karburatoren.

Derefter muligt at fylde ekspansionsbeholder med hydraulikvæske. Du skal udfylde på niveau med max. Hvis ikke tilgængelig, er det muligt at injektionen, indtil kølemidlet når den øverste kant af tanken mount. Efter at låget lukker tæt.

Det er også nødvendigt at forbinde de slanger, som vi fik til at udfylde kølesystem. Omvendt udføre forbindelsen og derefter starte motoren og grå sin driftstemperatur (grønne felt ved føleren). På dette tidspunkt, er blæseren tændt. Sluk for motoren, og kontroller kølevæskestanden, hvis det faldt lidt, okay, bare væsken blev pumpet gennem systemet. Du skal blot påfylde kølevæske.

Hvad du bør altid huske

Mange mennesker glemmer grundlæggende eftersyn af kølesystemet for tilstedeværelse af defekter (lækager). Hvis du jævnligt ser under kølerhjelmen, kan undgås de luftlommer. Hertil kommer, at fjerne luft fra kølesystemet er enkel nok, så ikke gå til tjenesten. Nogle gange kan dette gøres på følgende måde. Bil opkald i forhjulene på en lille bakke. I denne stilling ved omdrejningstal 2000-3000 stå et par minutter. Som regel så stikket forsvinder. Men hvis det ikke virker, så bruger vi de metoder, der er beskrevet ovenfor.

Man skal altid huske, at nettet radiator er en garanti for, at luften udløb kølesystemet er simpelthen ikke nødvendigt. Det samme gælder for regelmæssig skylning kølesystemet. Vask kan gøres med almindeligt vand eller en speciel vaskemiddel. Nogle bilister bruger Coca-cola drinks, Sprite.

Et par ord konklusion

I dag, mange bilister er interesseret i svaret på spørgsmålet om, hvordan man drive luft fra kølesystemet, men som nævnt ovenfor, det bedste middel - det er rettidig forebyggelse og omhyggelig pleje af bil sites. Sommetider bebrejde banale lækage, er det let nok at opdage ultraviolet glød, end i virkeligheden, er.

En anden årsag til forekomsten af luftlommer, der bruges dårlig kvalitet kølevæske. Hun er ikke gør sit job 100% effektiv, og bidrager til tilstopning af kanaler. Nogle gange er det er af denne simple grund, og der er behov for at lære at uddrive luft fra køleanlægget korrekt. I nogle tilfælde er det fornuftigt at installere et særligt filter, der vil fungere fint selv flydende kvalitet er under gennemsnittet. Men stadig billigere at købe en bedre kølemiddel end selve filteret. Jo mere det, fordi det skal skiftes hver 3000-5000 km.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.