BilerBiler

"Ford Maverick": ejere anmeldelser, specifikationer, fotos

I 1993 samling af motorkøretøjer, "Ford Maverick" startede på fabrikken i Barcelona. Anmeldelser af de første ejere af modellen viste, at denne crossover stationcar med forhjulstræk har en god chance på en grand succes. Forklaringen på dette er ganske enkel, og det er, at maskiner af denne art på det tidspunkt gik til toppen af sin popularitet. Det skal bemærkes, at bilen i fællesskab blev udviklet af designerne af virksomheden "Ford" og "Nissan". Med hensyn til navnet på den model, i fortolkningen af det russiske sprog, betyder det "maverick", "maverick", "en vild hest."

Den første generation

"Ford Maverick" første generation var en tilstrækkelig høj bil rammekonstruktion med en rummelig indretning og stift forbundet foraksel. Standard model, var det vanskeligt at kalde de rige, fordi den omfattede kun elektrisk justerbare spejle, centrallås og servostyring. Fravær af andre sædvanlige bilister kosttilskud (forskellige instrumenter, læder interiør) forklarer den relativt lave omkostninger af maskinen. Bil giver to varianter af kraftenheder: 124-hk benzinmotor 2.4-liter og 2,7-liters turbo dieselmotor, i stand til 99 hestekræfter. Begge enhed bestod af fire cylindre.

anden generation

For 2000 faldt en anden generation debut af modellen "Ford Maverick". Anmeldelser bilejere har karakteriseret det som en bil med gode køreegenskaber, økonomisk brændstofforbrug og højere åbenheden. På det amerikanske marked modellen blev solgt under navnet Escape. Under sin hætte blev sat to typer motorer: sekscylindret Duratec motor med en kapacitet på tre liter og produktion på 197 hestekræfter to-liters motor eller Zetec, i stand til at udvikle 124 "heste". Hertil kommer, i forhold til den tidligere version af nyhed har modtaget en række ændringer har berørt udformningen af indvendige og udvendige, drivaggregatet og optik.

Den nyeste version

Omkring ti år siden den offentlige debut næste version af modellen "Ford Maverick" (billedet vist nedenfor). Oprettelse af et projekt nyheder, amerikanske ingeniører enige om det faktum, at bilen havde brug for en lille restyling. På trods af dette, det overordnede design af bilen forblev uændret og let genkendelig. Større ændringer i udseende rørt form af kofangere og belysning. Som for det indre, der er en switch er påfaldende, at der er blevet flyttet fra rattet på frontpanelet. Kombinationen af elementer af instrumentbrættet er blevet mere koncis og streng. Læs mere om de store nyskabelser og parametre for bilen det vil gå på.

motorer

to varianter af kraftenheder udviklet til bilen. Den første motor "Ford Maverick" modtaget i form af indstilling med 16 på 2,3 liter volumen ventiler. Højeste antal dets 150 hestekræfter. I dette tilfælde, er bilen udstyret med en manuel gearkasse fem faser. Anden mulighed - en V-formet seks-cylindret motor volumen på tre liter, der udvikler 203 "hest". Den fungerer kun i kombination med "automatisk".

Firehjulstræk

Sammenlignet med den foregående ændring af nogle ændringer havde det også systemet af en fuld drev. Nu er dens vigtigste funktion er funktionen "tilhænger af handling." Det ligger i det faktum, at i begyndelsen af drev drejningsmoment distribueres kun til forhjulene. Dette kan reducere brændstofforbruget betydeligt. Når hjulet glidning aktiveres RBC greb og baghjulene er forbundet. Således, afhængigt af vejforholdene, kan fordelingen drejningsmoment være tættere på 50/50.

interiør

Store og komfortable lounge - dette er en af de vigtigste fordele ved den nyeste model bil "Ford Maverick". Ekspertanmeldelser viser, at følelsen af rummet opnås i høj grad på bekostning af cremen polstring og på grund af den store forrude. Den grundlæggende udstyr på maskinen omfatter fuld magt tilbehør, læderindtræk og seks airbags. Det vigtigste element i instrumentpanelet er i en kontrastfarve. Især speedometeret og omdrejningstælleren effektivt skiller sig ud hvide cirkler på en sort baggrund. I den mørke, det ser pæn og originale grønne lys. Indvendigt er der mange slags skuffer, hylder og kopholdere. Den forreste armlæn er en niche, hvor du kan mageligt rumme endnu en pung.

Specifikke ord fortjener førersædet, udstyret med en bred vifte af justeringer. Desuden skal det bemærkes, det høje niveau af komfort, der er fastsat for den bil "Ford Maverick" passagerer. Anmeldelser bilister er klare beviser for, at de bageste sæder kan mageligt rumme tre voksne mænd af enhver bygge.

bagageplads

Mængden af stammen af bilen er lig med 935 liter. Samtidig når behovet opstår, og dette tal kan øges. Når folde bagsæderne har en kapacitet vokser næsten dobbelt - op til 1793 liter. Adgang til stammen er muligt i to varianter - gennem et åbent vindue eller gennem den helt hævet bagklappen. Desuden er de tagrælinger forudsat biler, som giver ekstra transportomkostninger elementer der vejer op til 45 kg.

sikkerhed

Specifikke ord fortjener i bilen "Ford Maverick" sikkerhedsfunktioner. En klar håndtering og holdbarhed af maskinen tilvejebringes primært gennem stærk monocoque. Desuden er bilen udstyret med en personlig sikkerhed system af mennesker i kabinen. Dens vigtigste formål er at sikre den størst mulige beskyttelse af fører og passagerer under en kollision indtræffer. Blandt andet er "Ford Maverick" udstyret med ABS-bremser bistandsprogram under nødbremsning. Det skal bemærkes, at det forreste passagersæde er udstyret med en sensor, der slukker airbaggen, hvis der ikke er et møde. Efter gennemført crashtest bilen har modtaget forholdsvis høje karakterer for kriterier som den frontale og sidekollision (fire og fem stjerner henholdsvis), og en temmelig svag mærke i parameter til rollover stabilitet (kun tre stjerner).

Emballage og omkostninger

Afhængigt af konfigurationen og motorstørrelse er to ændringer tildeles bil "Ford Maverick". Specifikationer, komfort og omkostningseffektivitet - det er de parametre, som de adskiller sig indbyrdes. Den første og enkleste modifikation kaldes og afsluttet XLT 2,3-liters motor. Auto har klud trim sæder, aircondition, elruder og spejle med det elektriske drev, samt førersædet med manuel justering. For det giver seks forskellige farver til kroppen. Omkostningerne ved en sådan maskine vil starte med et mærke på 29 900 amerikanske dollars.

Den anden mulighed kaldes bundling XLT Premium. Dens grundlæggende udstyr omfatter tre-liters motor, fartpilot, læderindtræk, alufælge, fuld magt tilbehør, en panoramisk soltag, klimaanlæg, og andre enheder, der giver en høj grad af komfort. Den mindste værdi af bilen er 35 900 dollars.

mangler

De væsentligste ulemper ved modellen "Ford Maverick" Automobile eksperter har kaldt et lille spillerum (kun 198 mm) og ikke meget stiv suspension. Samtidig bør vi ikke glemme, at bilen ikke tilhører en klasse fuld af SUV'er, det er en crossover. På grund af mangel på skærme som standard, dens krop bliver hurtigt beskidt, når terrænkørsel. Hertil kommer, at producenten ikke levere biler til vinteren pakke. Uanset hvad det var, på baggrund af en lang række fordele, alle disse fejl er ikke så væsentlig.

fund

Som det fremgår af meningsmålinger af eksperter og bilejere "Ford Maverick", kunne det blive kaldt en værdig valg. Denne pålidelige, moderne og komfortable bil perfekt klare rollen som en enkelt maskine i familien, fordi designerne har legemliggjort i den pålidelighed, nem betjening og kapacitet. Alt dette kombineret gør det til en perfekt løsning, ikke kun for pendling, men også for at rejse ud af byen i weekenden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.