Kunst og underholdningLitteratur

NA Dob. "Hvad er Oblomovism?" Resumé af artiklen

Hvor kan man få navnet på den Dobroliubov artikel? Husk på, at Goncharovskiy Ilya Ilyich Oblomov sig selv i det samme arbejde, der er beskrevet årsagen til hans selvdestruktion kort og klart: "Oblomovism".

Nikolay Aleksandrovich Dobrolyubov viste hele samfundet, hvordan kan en uhelbredeligt syg person gårsdagens elev, en forfatter, der ikke skriver romaner, blevet en klassiker. Hans artikel blev straks bemærket. Betydning - Forklaring Oblomov sætninger. Den er lavet tynd og lys, i forbindelse med, hvordan han forstod Dob, hvad Oblomovism. Resumé af dette berømte værk, vi bringer til din opmærksomhed.

Arvelige adelsmænd og boyarerne - "Oblomovs"?

Hvad skriver litteraturkritiker? Det faktum, at Goncharov var i stand til at overveje den sande russiske type og åbne den ubarmhjertigt og pålideligt. Faktisk var det så. Den værste del af adelen og landadel, indse, at intet virkelig for det samfund, de ikke allerede har gjort, levede, svælgede i deres rigdom, bare for sjov. Drowsy eksistensen af "mave liv" af dette lag af samfundet perniciøs korrumperer resten af det russiske samfund. Writer gør en barsk dom af historisk adel og hovmod i Rusland: deres tid er gået uigenkaldeligt! Artikel Dobrolyubova "Hvad er Oblomovism" åbenlyst fordømmer den asociale "Oblomovs": foragt for arbejdskraft, forbrugernes holdninger til kvinder, endeløs slovoslovie.

I øvrigt, det er det samme som brand og vores nutidige klassikere-såsom Viktor Pelevin glamour og diskurs, kun navngivet forskelligt. Efter alt, moderne og neobarstvo neodvoryanstvo opfostrede nye folk-parasitter.

Hele Rusland - Oblomovka

navn i landsbyen - Oblomovka - kritiker ekstremt opsummerer. På sin egen måde ser hun i forbindelse med romanen Goncharov Nikolay Aleksandrovich Dobrolyubov hvad Oblomovism. Kort indholdet af hans artikel giver en klar idé om Rusland som et sæt af mange tusinde Oblomovok landsbyer. Selvfølgelig ikke bogstaveligt, men i overført betydning. Enorme ressourcer klodset ejer adelsmænd, som ofte folk-parasitter i naturen - rentiererne, en dyb foragt for sine landsmænd, der ikke søger at gøre noget konstruktivt for samfundet. Som et resultat, er samfundet tabe momentum, bliver det passive, i krise.

ny mand problem

Brug for en genstart, er det nødvendigt, at nye mennesker var i regeringen og i industrien. Potters skabt så aktiv og kreativ måde Andreya Shtoltsa. "Men de er på nuværende tidspunkt, nej!" - sagde i sin artikel Dob "Hvad Oblomovism?" Resumé og præcis redegørelse for hans senere tænkning - er potentialet manglende evne til at "Stolz" at blive den "sind og hjerte" i Rusland. Uacceptabelt til de mennesker, der udfører en så vigtig opgave, det er en refleks "til at bøje" før omstændigheder, når de føler, at disse forhold stærkere. "Sociale fremskridt kræver mere dynamisk end den har Stolz!" - siger Dob.

Hvad er Oblomovism? Kort indholdet af artiklen, som først blev hørt dette spørgsmål viser, at Goncharov i romanen indeholdt og modgift mod sygdommen af samfundet. Billedet af Olgi Ilinoy, en kvinde, er åben for alt nyt, ikke bange for at kalde enhver tid, der ikke ønsker at opfylde sine ambitioner om at vente, men tværtimod den mest aktivt for at ændre den omgivende virkelighed. "Not Stolz og Olgu Ilinu muligt i Lermontov s kaldes en" helten i vor tid "!" - siger Dob.

fund

Hvor mange mennesker kan gøre op til 25 år? På eksemplet med Nicholas Alexandrovich, ser vi, at han ikke er så lidt - at lægge mærke til og pege andre til "light" blandt de "midnat af mørke," at udtrykke sin tanke udtømmende, klart og koncist. I nabolandet dø af en dødelig sygdom litterært geni bezotluchno værelse var NG Chernyshevsky, der fortsatte, "svævende i luften," andres tanker, "kant" effektfuldt rejse spørgsmålet med landsmænd: "Hvad skal jeg gøre"

Ikke kun Dob svarede: "Hvad er Oblomovism?". Kort fortalt kortfattet, kunstnerisk markant, understregede han den korrumperende indflydelse af livegenskab principper, der er behov for yderligere sociale fremskridt. Måske er det derfor hans forfatterens vurdering af romanen Ivan Aleksandrovich Goncharov s "Oblomov" og blev berømt og klassisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.