Nyheder og SamfundBerømtheder

Cinematographer Alexander Borodyansky

Skrev mange interessante bøger, ikke mindre skabte tilpasninger. Til litterært værk oversat til filmisk sprog, bør det være særlig uddannelse, erfaring og, vigtigst af alt, talent. I Rusland, mange talentfulde forfattere. En af de bedste - Alexander Borodyansky.

CV

Der vides kun lidt om det personlige liv af denne fremragende filmskaber, Alexander Borodyansky. Biografi af helten i denne artikel, begyndte i 1944. Hometown - Vorkuta. Alexander begyndte at komponere i en tidlig alder. Allerede i folkeskolen, skrev han små essays og noveller.

Kærlighed til biografen er kommet, hvor den fremtidige manuskriptforfatter tretten. På skærmene så kom krigen drama "De Kraner flyver." Alexander mange gange så stor Michael Kalatozova hjul og indså, at lave film - det er hvad han ønsker og vil gøre hele mit liv. Men hvordan det vil blive kaldt sit erhverv, han havde ikke haft et nøjagtigt billede: instruktør eller manuskriptforfatter?

Efter gymnasiet, Alexander Borodyansky besluttet på valget af den videre vej. Alle disse år udviklede han sine skrivefærdigheder, skrive små stykker. Så han kom ind i All-Union Institute på filmisk screenwriting afdeling.

Efter endt uddannelse kom Alexander Borodyansky til Moskva og fandt arbejde på Mosfilm. Et velkendt manuskriptforfatter er gift og har en søn og en datter. Han bor i Moskva, på gaden Mosfilm, ikke langt fra hjemmestudie.

kreativ måde

Borodyanskiy Aleksandr Emmanuilovich skabt flere dusin scenarier. Film lavet på dem, de fleste af dem er blevet klassikere af russisk biograf. Han har samarbejdet med mange prominente sovjetiske og russiske instruktører. Berømte film en af de bedste lokale filmskabere Karen Shakhnazarov blev filmet på sine manuskripter.

"Athos"

Borodyansky Aleksandr - forfatter, skabte sit første arbejde for biografen i 1974. På skærmene af år senere kom filmen George Danelia. Det set af millioner af mennesker i landet. Filmen, skabt af scriptet Borodyansky, trådte den gyldne fond af sovjetiske biograf.

Athos historie er meget enkel. Han kan lide at drikke, til at drømme. Men forskellig fra kolleger dovenskab og skødesløshed. Athos tilbringer sine bedste år til spilde. Og han ved ikke engang ved, at den eneste tæt person, som oprejste ham i et år i den fugtige jord, og pigen, der vises tid til anden, hun elsker ham i skolen. Men filmen har en lykkelig slutning. Athos ændrer hans syn på livet, og i den sidste episode af maleriet møder sin kærlige kæreste.

Dette er en kort script indhold, som debuterede i filmen Alexander Borodyansky. Film produceret af hans værker, er ukomplicerede historier fra livet for almindelige mennesker. I scenarier Borodyansky sorg og humor er til stede i nøjagtig samme forhold, som er nødvendig for at skabe en enestående billede.

"Vi er fra jazz"

Indtil 1982 Borodyansky skrev seks scripts. Cerda dem:

  1. "Trafik politimand."
  2. "Sjæl".
  3. "Hold øjnene åbne."

Og i 1983, premieren på filmen Shakhnazarov, der blev anerkendt som den bedste musikalske billede. Kaldet filmen "We Are fra Jazz". Medvirkende Alexander Pankratov-Cherny og Igor Sklyar. Disse navne er velkendte for mange. Kun få seere interesseret i, hvem der er forfatter til scripts til berømte film. Og det er fra manuskriptforfatter afhænger i høj grad på succesen af billedet.

På manuskriptet til denne film arbejdede Borodyansky med Shakhnazarov. Denne tandem skabte flere udestående lyse malerier, "Winter Evening i Gagra", "Courier", "American Datter".

Borodyansky og Shakhnazarov

"Winter Evening i Gagra" fortæller historien om et ensomt liv, alle glemt midaldrende mand. Aleksey Beglov - mester i hanen dans. En dag han nærmer sig en fremmed ung mand og anmoder om at undervise dansetrin. Hans navn er Arkady. Og han har ingen chance for at blive en professionel hane danser, men en hurtig snaps til det. Selv når fjernsynet ved en fejltagelse annoncere Beglova død, ingen husker den gamle kunstner. Nærliggende Arkadi er kun i vanskelige øjeblikke.

"Courier"

Flere år efter premieren på filmen "Winter Evening i Gagra" Shakhnazarov skrev historien "Courier". Produktet skal tilpasses derefter fjerne det på film. Alexander Borodyansky skrev. Hovedopgaven var at skabe spændende live dialoger. Efter alt, blev de tegn og en verden af helte i filmen "Courier" åbenbaret gennem de tilsyneladende ubetydelige bemærkninger. Borodyansky klaret denne opgave. I 1986 er det screener ud filmen, som blev en virkelig begivenhed i den hjemlige film. For dette arbejde, blev forfatteren tildelt den stat Prize.

"Regicide"

Atypisk arbejde for den kreative forening af Borodyanka og Shakhnazarov var rullen af filmen, fortæller historien om et psykiatrisk hospital. Drama, hvor hovedrollen af Oleg Yankovsky spillet, fortæller historien om den sidste dage healer af sjæle. Læger sendt til provinshovedstaden hospitalet, hvor en af hans patienter er en person, overbevist om, at han havde dræbt kongen. Efter lange samtaler Jankowski helten begynder at føle, at han er offer for sin patient, det vil sige, Nicholas I.

Borodyansky skrev også manuskripter til følgende film:

  1. "American Datter".
  2. "Voroshilov Sharpshooter".
  3. "Oligark".
  4. "Chamber №6».

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.