Nyheder og SamfundBerømtheder

Karamzin Ekaterina Andreyevna - hans kone og assistent for den berømte historiker

Karamzin Ekaterina Andreevnas - den anden kone af den berømte historiker, søster til digteren Petra Vyazemskogo. Umiddelbart efter død N. M. Karamzina, blev hun elskerinde en litterær salon. Ifølge øjenvidner, der 'går til de smarte folk på forskellige områder. " Karamzin været Titov, Mukhanov, hamstere, Turgenjev, Pushkin, Zhukovsky, og mange andre. Denne artikel vil blive beskrevet i en kort biografi af Ekateriny Andreevny. Lad os komme i gang.

barndom

Ekaterina Andreevnas Karamzin blev født i 1780. Pigens far, Andrew Vyazemsky, var en senator og lokum byrådsmedlem. Hans tjeneste han startede i Revel. Der Vyazemskij og mødtes med sin mor Catherine - Grevinde Elizavetoy Sivers. Hun var gift, så jeg dukkede parrets datter blev betragtet resultatet af en syndig forhold. Derfor Andrey kunne ikke give hende hans navn. Pigen blev Kolyvanova (fra den russiske navnet på den by af Revel - Kolyvan).

Først Vyazemskij gav Catherine uddannelse af deres tante - Prinsesse Obolensky. Efter tilbagetrækningen, tog han datteren til ham. På det tidspunkt, Andrey Ivanovich allerede gift og har en søn - Petra Vyazemskogo, som vil blive en digter og ven af Pushkin. Catherine elskede virkelig sin bror. Sammen har de ofte gik og brugt en masse tid i biblioteket, nummerering mere end 17 000 bøger.

Kendskab til Karamzin

Under et besøg i Viazemsky periodisk zahazhival berømte historiker. Karamzin blev ramt af den unikke lærdom og lærdom Catherine. Nikolai Mikhailovich var ældre end hendes fjorten år og har betydelig kreativ og livserfaring. Ikke desto mindre var han genert foran den unge Kolyvanova. Vi er fascineret af historikeren Catherine og store øjne tændte i sjælen hidtil ukendt brand.

Der er også en følelse Kolyvanova til Karamzin. Men hun turde ikke indrømme det, fordi jeg var klar over historikeren sorg for den afdøde kone for nylig. Efter nogen tid, Nikolai M. Catherine fremsat et tilbud. Hun aftalt med glæde og parret lykkeligt helet sammen.

"Historien om den russiske stat"

Snart var der en meget vigtig begivenhed. Alexander I bestilt til at skrive Karamzin "Historie af den russiske stat". Før en sådan offentliggørelse ikke eksisterede, og Nikolai Mikhailovich måtte starte fra bunden. Oplysninger fra alle tilgængelige kilder, bringer det sammen og fastsat klare at læse. Ekaterina Andreevnas Karamzin blev hans assistent.

Nikolai Mikhailovich og hans kone skabte arbejde i mange år. Desværre, krøniker at bringe enden Karamzin ikke lykkedes. Historikeren, døde i 1826, lige begyndt at arbejde på den sidste volumen. Karamzin kone - Catherine Andreevnas - hjulpet KS Serbinovich og D. N. Bludovu fuldføre det vigtigste arbejde for livet af sin kone. Og snart bogen blev udgivet.

Karamzin Ekaterina Andreevnas og Aleksandr Sergeevich Pushkin

Den unge digter ofte boede hos historikeren og hans kone. nogle forskere mener derfor, at Pushkin var lidenskabeligt om hans kone, Nikolai Mikhailovich. Den selvsamme Karamzin Ekaterina Andreevna tilhørte Alexander, som en søn. Hun var ældre end digteren så meget som nitten. Også kvinden tog i hans skæbne varmeste del. For digtet "Frihed" Pushkin truede link, og kun forbøn Karamzins reddede ham fra straf. Ved kritiske øjeblikke, har Alexander altid appelleret om hjælp til heltinden i denne artikel. Karamzin Ekaterina Andreevna blev en af de få kvinder, der ønsker det, at se før sin død.

litterær salon

Efter døden af Nicholas Mikhailovich, hans venner ofte besøgte de undertrykte enke. Over tid, Ekaterina Andreevna hus forvandlet til en litterær salon. Hun har været digtere, videnskabsmænd, historikere, og så videre. D. Karamzin også opretholdt forbindelser med det kejserlige hof. Men de vigtigste sociale cirkel kvinder var stadig venner af den afdøde ægtefælle. Ekaterina Andreevna Karamzin, biografi , der har nogen historisk leksikon, holdt hendes mand testamenterede traditionelle tro: religiøse, patriotisme og monarkisme. Men en sådan forpligtelse ikke benægte objektivitet og ytringsfrihed. Salon Karamzin var det eneste sted i hovedstaden, hvor egeren kun på russisk (forsømmer mode på det tidspunkt af den franske) og spillekort.

I 1830 Ekateriny Andreevny institution det var i et hus på Moss. Så er det flyttet til St. Michael-pladsen, og derefter - på Gagarin gaden. På trods af den hyppige rejser, i Karamzin altid fastholdt en atmosfære af hjertelighed og venlighed. Litterære Salon Ekateriny Andreevny varede indtil hendes død i 1851.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.