ComputereComputerspil

De bedste skytter på pc'en. Top 10

Før du begynder at tale om de 10 skytter, skal du forstå, at de spil i denne genre er meget, og gode spil. En af top ti kan ikke lægges, hvilket gør det så alle de "shuteromany" tilfreds. Vi kan kun fremhæve de top-rated produkter er spilindustrien, som allerede har formået at samle en masse positive anmeldelser, og snakke lidt om dem. Så der du går!

BioShock Infinite

Generelt er alle dele af trilogien Bioshock fortjener at være her, men pladsen er begrænset, så nu kun den tredje hoved falder ind under kategorien af "toppen af de bedste skytter."

Spillet foregår i det tidlige 20. århundrede, i den smukkeste flydende by - Colombia. Godt sted var bare perfekt til et ophold, alle har haft. Men på et tidspunkt, byen var væk, og finde det og kunne ikke i flere år. Men, sandsynligvis, dårligt vi forsøgte.

Handlingen kredser om en tidligere detektiv Booker DeWitt fra den velkendte agentur "Pinkerton." På det hænger en stor monetær gæld, og det er tid til at betale regningerne. Derfor er nogle mennesker hyre ham til at søge efter den forsvundne pige Elizabeth, som fik mistet et eller andet sted i Colombia. Jeg spekulerer på, hvad de mystiske kunder ved, hvordan man kommer dertil. Og fra det øjeblik begynder de "utrolige eventyr af amerikansk detektiv i Colombia", som har en meget uventet slutning.

Far Cry 3

Måske vil mange enige om, at listen over de bedste skytter på pc'en nødt til at få film om spillet Far Cry. I løbet af denne tid, har Ubisoft frigivet allerede 4 dele, men som i det første tilfælde, så lad os betragte den tredje.

Der er selskabets studerende ekstrem beslutter sig for at tilbringe en ferie på en smuk tropisk ø. Fyre hoppe i der med en faldskærm og lander direkte i hænderne på en venlig pirat bande kører en vanvittig narkoman Vaasa Montenegro, der indbyder venner til at sidde i deres komfortable bure. Samme aften, hovedpersonen - Jason Brody, formår med sin bror til at flygte derfra. Selvfølgelig til en slægtning dør i sidste ende, men tiden vise nogle militære teknikker, fyr stadig åh hvor praktisk.

Wolfenstein: New Order

I top 10 bedste skytter passer også perfekt ind i dette projekt. Adventures of Captain Blazhkovicha fortsætter i en alternativ verden, hvor Nazityskland dominerede, og den vigtigste antagonist er en gal videnskabsmand ved navn Skull.

Problemet er, at de fjendtlige styrker består ikke kun af mennesker. Til hunde-robotter omfatter de monstrøse skabninger, og alle dem på hvem skurken sætte deres eksperimenter. Kun en frygtløs kaptajn overhovedet urolig, fordi han i sin arsenal af våben mere end stjernerne på himlen. Og han behændigt belejrer dem uendelige håndlangere Skull.

Metro 2033: Last Light

Placer i kategorien "bedste shooter" bør gøres, og dette spil. Dette er en fortsættelse af historien om en fyr ved navn Tom, der er igen i midten af begivenheder, der finder sted i underverdenen. Af den måde, i den første del, han forsøgte at gøre det bedste, men i sidste ende næsten alt er ikke forkælet. Men alle fortjener en ny chance, og dette gav Artem.

Udviklere har prøvet, så spillet var en smuk og helt optimeret. Hvilket er godt, i betragtning af dens høje krav til computeren "jern". Det er fuldt oversat til russisk, og det giver mere glæde af spillet. Efter alt, forfatterne lagt mange kræfter arbejder på dialogerne i spillet.

Crysis 3

De bedste skytter på pc'en første person klar til at præsentere en anden ansøger, at antallet af solgte eksemplarer, hvilket på én gang er simpelthen fantastisk. Der er mere end et globalt problem end i de tidligere spil. Det hele planeten er i fare, da de fremmede væsner har besluttet at slå sig ned her. Derfor haster en særlig enhed er blevet udarbejdet, som skal kunne modstå de "værdsatte gæster".

I tredje del af hovedpersonen i den eneste af holdet i live. Til hans rådighed er det samme Nanosuit og den højeste teknologi, ved hjælp af hvilken han kan én gang for alle for at redde planeten fra angriberne.

Dead Space 3

At de bedste skytter kan være en tredje person viser et vellykket spil fra Visceral Games - Dead Space. Selvfølgelig, en anden ingeniør Isaac eventyr ikke længere får spilleren til at starte hvert minut, men spændingen stadig fortsætter.

Begivenheder, der finder sted ikke på stationen Titan, og på en fremmed planet Tau Volantis. Der husede engang en hemmelig base, som også overlevede infektionen. Det er her hemmeligheden holdes udseende Necromorphs, Isak så med en partner går der for at afslutte race af monstre. Chancerne for dem, selvfølgelig, ikke kun fordi de kommer til at få, vi kan sige til hulen af fjenden. Men Isaac er ikke længere en simpel teknik med en konventionel plasmabrænder, og en soldat med en reel våben.

Call of Duty: Avanceret krigsførelse

I denne tid med seriel handling shooter Call of Duty transporteres ind i en fjern fremtid, hvor en militær organisation under navnet "Atlas", har besluttet at straks konfrontere alle amerikanske stater. Dens grundlægger har besluttet, at regeringen ikke er i stand til at genoprette ro og orden i verden, hvilket betyder, at han bare skal gøre det selv. Men metoder til dette formål han vælger ikke helt demokratisk. Men hvad han er imod den sædvanlige ordinære amerikanske hær - Mitchell.

Generelt har det "Atlas" valgt ikke det rigtige tidspunkt at skabe en konflikt, fordi i 2054 de våben og udstyr af soldater ændret sig væsentligt. Nu, hver soldat havde sit ydre skelet, der udvider sin kapacitet flere gange. De kan hoppe højt, de er hårdføre, stærke og næsten udødelig. På grund af dette, er militære operationer blevet mere spektakulære og globalt. Ikke at spillet er nu de bedste første persons skydespil skal være præcis som det, men for en række forskellige spil det er det værd.

Deus Ex: Human Revolution

Åh, det er fremtiden! Hvad det er, ved ingen. Og det giver ubegrænsede muligheder for udviklere af computerspil. Så hvis du mener, at selskabet Square Enix, så i 2027 i den menneskelige krop vil være fri til at være implanteret implantater, der øger hans evner. Dog kan vandre ikke alle med dem, men kun dem, hvis organer vil acceptere dem.

Hovedpersonen arbejder i tjeneste hos vagtselskab, som beskæftiger sig med dette problem og forsøger at gøre implantater til rådighed for offentligheden, og som er egnede til enhver organisme. Men der er mennesker, der er imod dette, så de organiserede angrebet på organisationen og kidnappet flere vigtige videnskabsmænd. Adam Jensen selv overlever, men ikke uden hjælp af implantater. Og nu har han for at redde forskerne og på samme tid at finde ud af hvem der stod bag bortførelsen. Flere måder at passere missionen, livlig atmosfære, store verden og en interessant plot gør spillet let at placere i nominering "De bedste skytter på PC».

Max Payne 3

De, der husker Max for de første to spil, kan ikke finde den i denne del. Tilsyneladende, de begivenheder, der har fundet sted til ham før, en negativ indvirkning på den tidligere politimand. Han hengiver sig alle alvorlige, at blive venner med alkohol og narkotika, og så kommer til at leve sine sidste dage.

Men når han kommer ind i tilbud om at arbejde som livvagt i en meget indflydelsesrige person. Mærkeligt nok, men han accepterer at ophøre ødelægge din krop og går til Brasilien til en samtale. Der giver han sig op, genoprette deres kampfærdigheder og komme til at arbejde.

Maks blev aldrig klart forklaret, end han ville have til at beskæftige sig med. Han forstod alt selv, men det var for sent. Varme dage kommer til ham, fordi Payne krydsede vejen hele banden. Men alle, som han havde engang afholdt, og på denne jagt, han tydeligvis ikke kommer til at blive et spil. Og hvis i dag drøftet de bedste skytter på pc'en, så er dette spil er et godt sted.

Battlefield 4

Den tilbudsgiver er ikke nyt til genren. Men om omfanget af slaget har ingen konkurrenter. Derfor bør de "bedste shooter" spil Battlefield 4 kategorier føle sig hjemme. Og selv om det er den ellevte medlem af «Battlefield» familie, det er den anden blandt dem med mindst nogle plot gruppe.

Og denne gang, menneskeheden er på randen af Verdenskrig, hvilket er, hvad der er traditionelle for sådanne spil, provokeret østlige del af landet. Efter statskuppet i Kina, magt gik i hænderne på lederen - Chang. Den ene med støtte fra Rusland, besluttede at gribe USA. Og så begynder at udvikle en kæde af utrolig, til tider fantastiske begivenheder, men ikke pointen. Det vigtigste er, at det skuespil, der vises for øjnene af spillerne, vil blive husket i lang tid. Og er det ikke sådan behov for at være de bedste skytter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.