ComputereComputerspil

Golden æbler i Minecraft

Gyldne æbler i den populære "Maynkraft" spil er et af de vigtigste emner. Med dem kan brugeren gendanne den fulde levestandard i blot fire sekunder. Oftest er de gyldne æbler bruges i kampe og forskellige kampe med modstandere. Hvis du har en vis mængde af ammunition, og du vil bruge dem til at beskrive en situation, i dette tilfælde, du øge chancerne for at vinde. Et stort plus er også de gyldne æbler, som spilleren har evnen til at anvende dem, selv når helt fuld, og derfor kan der være helt til enhver tid. En sådan frugt giver på en gang to "hjertet" af sundhed, som har en tendens til automatisk at gendanne hver tredive sekunder. Derfor, hvis du vil producere en kamp, dit liv indikator vil blive fyldt med deres egne.

venner

Golden Apple ( "Maynkraft") har også nogle ulemper, selvom de anses for rimeligt. Virkningen af "hjerte", som du får fra denne frugt vil vare kun femten minutter, og så er du nødt til at gøre aktivering. Det mest interessante er også, at du kan animere enhver zombie-bosiddende i din by, ved hjælp af et gyldent æble på det. Som et resultat, er det efter en vis tid bliver en almindelig landsbyboer. Således kan du helbrede dine modstandere, så de allerede er på din side, og ikke har nogen fjendtlige hensigter.

styrker

Hvis du er nybegynder, så har du sandsynligvis ikke kender denne opskrift. Hvordan man laver den gyldne æble i Minecraft, vil vi fortælle. Læs artiklen til ende. Også, kan du ikke oprette de gyldne æbler, men at finde og samle dem. I øjeblikket kan disse alsidige frugt findes i fæstningen eller i statskassen. Selvfølgelig kan processen betydeligt forsinket, så vi opfordrer dem til at producere deres egne. Det bør give nogle grundlæggende positive aspekter af brugen af de gyldne æbler. Den største fordel - det er, er naturligvis, at du vil have en meget unik mulighed for at helbrede zombier. Du kan utroligt hurtigt genskabe sundheden i din karakter i den nødvendige tid for dig, da det er nemt at gøre absolut på alle områder. For æbler af guld har særlige egenskaber, men det er snarere et spørgsmål om absorptionen virkning. På dette tidspunkt, dit spil karakter bliver stærkere.

mangler

Golden æble i Minecraft bliver også jævnligt brugt af professionelle spillere for avlsheste. Disse dyr giver også enorme fordele og muligheder. Ud over de positive aspekter, fra de gyldne æbler der er nogle ulemper, og det handler om dem, vi nu diskuterer. Den første ulempe er især vigtigt, er, at for produktion af gyldne æbler skal du bruge en stor mængde af ædle metaller barrer. Bestemt erfarne spillere er klar over, at guld er at indsamle og producere er ikke så nemt som de andre elementer.

skabelse

Golden Apple ( "Maynkraft") kunne skabe en helt enhver spiller, herunder dette gælder også for de nyankomne. Den sværeste del her er at indsamle de nødvendige elementer. Men hvis du har alle de nødvendige arsenal, så du kan begynde crafting de gyldne æbler. Hvordan dette gøres, vil vi fortælle dig lige nu. For at opnå de gyldne æbler, skal du have ikke kun de ingredienser, men også at placere dem i den rigtige rækkefølge. For at udforme du får brug for en fælles frugt, og otte barer. På bænken i den centrale del af det sæt ordinære æble og omkring cellerne tilføje guld. Det bør drøftes yderligere ingredienser. Ikke mange mennesker ved, hvor man producere guldmarked, men de er lavet fra den tilsvarende malm. Det smeltes i ovnen. Æbler kan findes i egeløv. Sandheden er, at de falder ud er der ikke meget ofte, så du ønsker at søge i forskellige steder. Også gyldne æbler du kan bede om eller købe fra deres venner kan også gøre en udveksling til en anden vare eller ting. Nylig tilføjet fortryllede frugt. Få mest energi kan smages gyldne æble af denne type.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.