ComputereComputerspil

"Alien: Isolation": walkthrough

En serie af "Alien" startede for lang tid siden, da den første film blev skudt på ksenomorfov - alien væsener, der lever af folk. Filmen skabte en furore, førte til frigivelse af flere fortsættelser, samt værker i andre industrier, herunder dem i spillet. Antallet af computerspil om udlændinge allerede har en konto - denne historie er blevet slået i næsten alle genrer, men ikke alle projekter fortjener opmærksomhed. Indtil for nylig var denne franchise betragtet ikke meget vellykket for nye computerspil, men det ændrede sig med udgivelsen af et nyt projekt kaldet "Alien:. Isolation" Passagen er meget forskellig fra de andre episoder, er hele konceptet næsten fuldstændig genopbygget, begivenheder bevæget sig fremad i tiden, og alle disse ændringer har spillet i hænderne på udviklere - game viste sig virkelig høj kvalitet. Derfor om det, og hvordan det skal foregå, er du nødt til at fortælle os mere.

"Alien: Isolation" - hvad er det?

Så i de fleste tilfælde, spillet relateret til Alien-serien, præsenteret som dynamiske skytter. Du var nødt til at løbe rundt med et magtfuldt våben og skyde brister ksenomorfov. Og derefter straks mærkbar forskel mellem det første spil "Alien: Isolation" - passagen her er helt anderledes. Du har meget lidt sundhed, er der ingen særlige fysiske evner, og våben er ikke meget magtfulde. Dette spil er ikke placeret som en shooter, men som survayval rædsel, fordi du helt sikkert vil være bange. Og også du vil med alle midler til at overleve på rumstationen, hvor spillet vil udfolde begivenheder. Så hvad gør du ser i "Alien: Isolation"? Passage af sjov for alle, eller bare fans af serien og genren?

Start af spillet

Hvordan det hele begyndte? Umiddelbart er det værd at bemærke, at du ikke vil spille som Ellen Ripley, hovedpersonen i serien, eller en person, der var med hende, mødte den mørke, hest, og så videre. Hovedpersonen i projektet - Amanda Ripley, datter Ellen, der besluttede at lære sandheden at kende gennem de femten år, der var sket til sin mor. Det er bygget op omkring det, og historien om spillet "Alien: Isolation" - vil passere på rumstationen, hvor Amanda rådes til at søge svar. Men der vil finde det er ikke, hvad de forventede. Hun vil konfrontere indbyggerne i stationen med en overskyet grund, en android skabt af selskabet "Sigson" samt de vigtigste fjender af serien - ksenomorfov. Det var der, at hun ville have til at kæmpe for deres egen overlevelse på enhver mulig måde. Amanda bliver nødt til at gå til forskellige steder, herunder plantens overflade. "Alien: Isolation" (passage af dette spil vil tage dig har ikke meget tid, men vil bringe en masse positive følelser og en enorm mængde af nedkøling øjeblikke) - et projekt, der opfylder alle kanonerne af genren survayval rædsel, men det bringer handlingen i en af de de mest elskede fantasy universer, som tidligere havde haft i videospil er ikke det bedste ry.

spilmekanik

I dette projekt har sine egne karakteristika, der adskiller det fra andre og definerer det på et sted, hvor det er nu. At beskæftige sig med gameplayet, behøver du ikke at studere en komplet gennemgang af spillet Alien: Isolering. Walkthroughs er forskellige, og de muligheder, der er placeret som en fuld, hjælpe dig passere spillet på et stykke papir, med tabet af en masse sjov. Du kan ikke glæde sig, hvordan man kan håndtere en tung skridt, vil du ikke blive overrasket plot twists, som alle vil blive diskuteret allerede i forbifarten. Det er bedre at være styret af en guide, som vil tage dig gennem de vigtigste aspekter af projektet, og hvis det gør, får du sidder fast i et bestemt øjeblik, kan du tjekke med passagen. Så du har til din rådighed Amanda, der ikke har den store fysiske præstationer, ikke med en pistol som en rigtig soldat, ikke kan overvindes i nærkamp nogen. Men det har sin smidighed og hurtighed, og at du vil bruge. Den bedste våben her - det er en flugt, men køre til sindet. Du skal være i stand til at skelne fra eventuelle modstandere bedre køre, og hvormed det er bedre at kæmpe - på dette og bør bygges passage af Alien Isolation. "Alien: Isolation" - det er et spil, de begivenheder, der forekommer på den samme plante, så der er ingen åben verden, hundredvis af fjender og andre muligheder sådanne elementer, men der er en unik atmosfære og et stærkt ønske om at overleve.

Modstandere-folk

De første, men ikke de farligste fjender, med hvem du vil møde på stationen - det er de mennesker. Dette adskiller sig fra andre dele af projektet serien "Alien:. Isolation" Svar på spil, hvor hovedpersonen skudt ksenomorfov pakker, men indtil slutningen og kunne ikke finde ud af, hvem er stadig den vigtigste fjende, kan findes her. Selvfølgelig kan du også bruge et skydevåben, og bruge det til at besejre de mennesker, der ønsker at såre dig. Med dem kan du selv klare uden ham, men at løbe og gemme sig for dem anbefales ikke - de har også en god fart, så du kan fange op. Hvad kan vi sige om, hvordan man finder et afsides sted og vente - at du for ikke give at gøre. Hen mod slutningen af spillet der og de kommandosoldater, der bærer en mere kraftfuld våben og pletterede i rustning, så det vil være sværere at håndtere dem.

androider

Den næste type fjender, som du vil opfylde - det er androider, der blev produceret Corporation "Sigson". De ser ud præcis som mennesker, men de har forskellig hudfarve, og der er ikke nogen vegetation på kroppen. Som for måder at håndtere dem, her de er meget forskellige fra mennesker. De er meget svære at dræbe - du skal bruge to eller tre skud fra et haglgevær i hovedet at sætte android. Men de går til fods, så de kan være let at køre og skjule. Hvilken mulighed for at vælge - det er din beslutning, men det bliver værre, når der er androider i særlige beskyttelsesdragter. De gør meget mere skade, så der du bedre løbe og gemme sig, hvis ikke kraftige våben, såsom en bolter.

ksenomorfov

Naturligvis hvor spillet handler om udlændinge uden ksenomorfov, men her er den mest magtfulde fjende, kan du ikke slå ihjel. Men han vil ødelægge dig i et øjeblik, så det er bedst at hans øjne ikke at falde. Da han bevæger sig utroligt hurtigt, så det er bedst at undgå møder med dem, snarere end at forsøge at løbe væk fra det. Selvfølgelig til den måde slippe af med det selv for et stykke tid der - ksenomorfov bange for ild, så brug den. Men endnu vigtigere - har du mulighed for crafting. For eksempel kan du oprette en fælde.

Opret våben og fælder

Gennem hele spillet, fra skrot, kan du oprette en række nyttige udstyr. Men det vigtigste - det er en fælde, som du kan arrangere at mørke, hest, og andre modstandere var ikke i stand til at komme til dig. Kun her ksenomorfov smart, og de er konstant at lære af deres fejl. Så hvis du kan huske mig en gang faldt i din fælde, anden gang i samme han ikke faldt.

Snyd for spillet "Alien: Isolation"

I passagen af et spil kan du hjælpe koden - hvis projektet "Alien: Isolation" er også vigtig. Men specielt i spillet, "Alien: Isolation" (Alien) snyde koder er til rådighed, så du er nødt til at bruge ready-Trainer. Med det, kan du slå din karakter uovervindelighed, maksimal præcision, ubegrænset ammunition, ingen reload, samt mange andre funktioner, der vil være meget nyttigt i vanskelige situationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.