ComputereComputerspil

Carmageddon Reinkarnation starter ikke - hvad man skal gøre?

I slutningen af halvfemserne og i starten af nul særlig fremtrædende erhvervede Carmageddon serie af computerspil, huske deres øgede brutalitet. Her kan du vælge en bil og ændre det til at skabe fuldstændig kaos på vejene, angribe andre biler og fodgængere banker. Serien sluttede for længe siden, men først for nylig kom for dagens lys moderne efterfølger, som allerede har fået utrolig succes. Men desværre, lanceringen af spillet er ikke altid går, uden nogen problemer. Derfor er du nødt til at vide præcis, hvordan du skal handle, hvis din version af Carmageddon Reinkarnation ikke starter.

Kontroller systemkravene

Hvis du har Carmageddon Reinkarnation ikke starte, skal du først kontrollere konfigurationen af din computer til at matche de systemkrav fremsat af udvikleren. Det faktum, at spillet er forholdsvis ny, så systemkravene er høje for hende. En masse spillere vil se det gode gamle navn, genkender spil, der kører på deres computere, femten år siden, så jeg tror, at nu ville være sådan. Men nu er tingene meget anderledes, og et nyt spil kræver en masse flere ressourcer. Derfor kontrollere, at mængden af RAM og VRAM svarer til, der er angivet i krav til bygherren systemkrav. Det er også ønskeligt at sørge for, at din processor har nok kerner og understøtter den ønskede frekvens. Selvfølgelig ikke altid problemet ligger i computerens konfiguration - kan være så stor, at du har en pc, men Carmageddon Reinkarnation starter ikke alligevel. I dette tilfælde, skal du kigge efter andre årsager.

Softwareopdatering

Meget ofte problemet med computerspil opstå på grund af opgraderinger til softwaren - eller rettere, på grund af deres fravær. Hvis du Carmageddon Reinkarnation ikke starter, skal du kontrollere, om de nyeste drivere til dine komponenter er installeret. Selvfølgelig først og fremmest taler vi om grafikkortet, fordi der ikke foreligger faktiske drivere til det meget ofte fører til fejl, når du starter spillet, såvel som i processen. Men du også nødt til at sørge for, at du stod på computeren hele den nødvendige software, som er nødvendig for de fleste moderne computerspil - DirectX, Microsoft Visual C ++, netFramework og så videre. Selv om den er installeret, kan du stadig opleve problemer, hvis den version af softwaren er ikke opdateret. Så ikke bare installere disse programmer, men også opdatere dem med jævne mellemrum, så du ikke, er det spørgsmålet, hvorfor ikke starte Carmageddon Reinkarnation.

Start vindue med ekstra tilstande

De næste par trin vil beskæftige sig med det, hvordan man kan køre spillet. Hvis du ikke har startet Carmageddon Reinkarnation, han skrev "Crash" eller giver selv nogle system fejlmeddelelse, skal du forsøge at køre spillet i et vindue. Ofte kan dette ske via indstillingerne i spillet, eller når du kører gennem installationsprogrammet. Men ikke altid sådanne muligheder til rådighed, så du kan være nødvendigt at ændre starten af spillet ved at skrive kommandolinjen -w, som vil give et signal om, at dette spil til at køre i et vindue. Så kan du skifte det til fuld skærm standard kombination Ctrl + Enter for at kontrollere, om et spil eller ikke at arbejde på den måde. Det næste skridt - køre som administrator. På ingen måde alle de spil frigivet mængden af ressourcer, som de har brug for. Kør som administrator giver dit spil den højeste prioritet, og åbner de lancere funktioner, som ikke var tilgængelige i normal tilstand. Og det sidste skridt - lanceringen i kompatibilitetstilstand. De systemkrav, kan du se ikke kun de bedste komponenter til starten af spillet, men også en bedre operativsystem, hvorunder projektet blev udviklet. Og hvis du har et andet operativsystem, kan du køre spillet i kompatibilitetstilstand for det ønskede operativsystem, der blev angivet i systemkravene. Det er de trin, du har brug for at være sikker på at tage, hvis din version af Carmageddon Reinkarnation ikke starter - "uheld" skete med dit spil eller en hvilken som helst yderligere fejl.

andre

Der er naturligvis andre måder at løse problemet - vi har brug for en personlig tilgang. Prøv at slukke unødvendige programmer, der kører parallelt med spillet for at fremhæve det mere hukommelse. Check for russiske tegn i vejen for spillet, da moderne spil på grund af det kan flyve eller svæve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.