ComputereComputerspil

Hvordan sletter jeg et spil i "Klassekammerater" hurtigt og uden problemer

Den moderne tidsalder af computere og internet-teknologi har fejet verden. Folk begyndte at bruge mere tid derhjemme på computeren end på gaden gåtur eller sammenkomster med venner. Internettet er blevet en virtuel erstatning levende kommunikation. Nu behøver du ikke at gå et sted at mødes, komme til og deltage i processen - angiv dine registreringsdata, logge ind på din konto - og forbindelsen er etableret. Så bare vælge kontakter til kommunikation, og forhastet. Kan kommunikere både med korrespondance, og via et videoopkald. Der er en række populære programmer og portaler på internettet for en sådan tidsfordriv. Video kommunikation sker via "Skypes", og korrespondance - ved hjælp af ICQ, Viber og andre forskellige chatrum og sociale netværkssider. Men at kalde det sociale netværk kan bare ikke chat, da det er et sæt af muligheder. De mest populære sociale netværk betragtes som "Facebook", "Twitter", "VKontakte" og "Klassekammerater".

Om sitet "Odnoklassniki"

"Klassekammerater" - er et stort socialt netværk, der opererer i hele verden, men først og fremmest, der kombinerer post-sovjetiske lande. Det er muligt at registrere ved at indtaste dine personlige data:

  • Bopæl.
  • Age.
  • Civilstand.
  • Uddannelse.
  • Arbejdssted.
  • Hobby.
  • Andre.

Det er også muligt at uploade dine billeder og dele dem med andre brugere. Hvorfor er alt dette nødvendigt? "Klassekammerater" er et sted at socialisere med venner og familie, hvor du kan ikke bare sige noget, men også at vise. Derfor er det ikke nødvendigt at kalde nogen til at besøge eller gå selv - blot logge ind på din profil, finde brugeren, og begynde at kommunikere.

En anden "Klassekammerater" giver mulighed for at skabe interessegrupper og regelmæssigt vise deltagerne foretaget ændringer til det. I en situation, hvor der er for meget tid og gøre noget, gemme de mini-spil. For at starte spillet, nok til at finde et passende spil i listen præsenteret og træde ind i det. Spillet vil automatisk blive tilføjet til listen over brugerens spil. Men hvad man skal gøre, når spillet træt? Hvordan sletter jeg et spil i "Klassekammerater"? På dette senere.

Slet spillet fra din profil

For at finde ud af at fjerne spillet i "Klassekammerater", først skal du indtaste brugerkonto og finde fanen "Spil" i toppen af skærmen. Her er den komplette liste af spil, der nogensinde er blevet kørt med dette uchetki. Det sker, at spillet er allerede træt, men altid sender en invitation til at deltage, så fjernelsen af spillet i "Klassekammerater" kan være en reel flygte fra de irriterende meddelelser. Specielt svært for forældre til små børn, der begynde at spille med deres konti - spil er som regel meget, og mange af dem sende advarsler. Og nu, i virkeligheden, hvordan du fjerner spillet i "Klassekammerater". På listen over installerede spil i et behov, og når du svæver over dens ikon popper op et vindue, hvor du skal trykke på knappen "Slet" og bekræft dit valg. Det gøres. Mere vil det ikke forstyrre.

Fjernelse af programmer og individuelle elementer

Finde ud af, hvordan du fjerner spillet i "Klassekammerater", stadig brug for at vide, hvordan du fjerner en lang række applikationer og sideelementer. Forskellen mellem spil og programmer ikke har - de er installeret på samme måde. Spil - disse er det samme program, så fjernelsen processen er nøjagtig det samme. Nu hvor du ved, hvordan du fjerner spillet i "Klassekammerater".

For at slette et fotoalbum, log ind, og vælg det ønskede foto i menuen under pressens kurv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.