ComputereComputerspil

Hvordan indstiller begivenheder på World of Tank og hans derefter fjerne

Tank simulator World of Tanks brød ind i spillets verden, og blev hurtigt en af de mest populære og efterspurgte projekter i verden. Dette skyldes flere faktorer. For det første har et sådant projekt ikke været tidligere - alle forsøg på at gøre uddannede simulator tanke endte med ikke de mest succesfulde resultater. For det andet, dette spil er perfekt online-mode, som er korte kampe, ikke tage mere end en time. Det vil sige, er målgruppen markant forøget, da mange spillere ikke har råd til at spille i et par timer ad gangen, som det kræves i mange online projekter. For det tredje, i World of Tanks slående realisme. Udviklere har forsøgt at overføre alle de virkelige kendetegn for maskinerne i dit spil, og næsten overalt de lykkedes. tanken rustning tykkelse vil svare til dens virkelige prototype, ligesom el-værktøj, motor og endda radio. Det er derfor, dette spil har tiltrukket så mange mennesker. Men alle de farver hun begynder at spille, når du installerer bestemt måde, gør gameplayet meget mere spændende og sjovt, og deres handlinger - mere effektiv. Derfor bør alle vide, hvordan man opsætter begivenheder i World of Tank.

Mode spil

Selvfølgelig kan du leve i fred og uden nogen viden om hvordan man opsætter begivenheder i World of Tank, men du helt sikkert værd at alle kunder til at ændre. Du kan endda drage en parallel med selve spillet - du kan spille med bestanden tanken uden at købe bedre våben, uden at forbedre sin præstation, men med alle de opgraderinger din maskine vil være langt mere effektiv. Og med mods - de ikke forstyrrer dig, men kun gøre spillet mere behagelig. Du kan tilføje flere statistik, øge eller mindske omfanget og male det i farverne på din favorit, tilføje eller fjerne etiketter på fjenden tank og så videre. Der er absolut ingen snyd - modedesignere er godkendt og godkendt til anvendelse. Hvilken slags ændringer, der er nødvendige for at installere - det er dit personlige valg. Dog kan problemet opstå, hvis du ikke ved, hvordan man opsætter begivenheder i World of Tank. Faktisk alt er ganske enkel - bare brug for at vide princip.

Folder mods

Når du installerer spillet klient på din computer, kan du gøre opmærksom på, at blandt alle de mapper, der er en tom - det kaldes res_mods. Som allerede navnet antyder, er det designet bare for ændringer. Så hvis du ønsker at lære hvordan man opsætter begivenheder i World of Tank, bør starte med at søge denne mappe. Når du finder det, kan du gå videre til næste fase i forbedringen af din klient World of Tank. Sådan installeres en mod i en mappe, som du har fundet? Dette vil blive diskuteret yderligere.

Indstilling modifikationer

Så du nu forstår nytten af ændringer, og ved præcis, hvor du vil installere dem. Det er fortsat kun at downloade direkte egen måde og unzip dem præcist til det sted, som vi talte tidligere. Faktisk er det spørgsmålet om, hvad, hvordan man opsætter begivenheder i WoT - du behøver kun at blive placeret i denne mappe de filer, du ønsker, og spillet vil automatisk behandler oplysningerne og vil give dig, næste gang du kører en opdateret version af spillet.

Installation af flere mods

Selvfølgelig kan du vælge ikke kun en ændring, men flere. Gør det så nemt som tærte - det faktum, at hver tilstand ligger i en separat mappe, så de vil ikke blandes sammen. Du skal også kun se på det faktum, at den version af spillet velegnet til et bestemt produkt version. Dette er et meget vigtigt punkt, fordi den forkerte tilstand ikke vil blive vist og vil ikke blive aktiv - og det er kun i bedste fald. I værste fald kan det medføre nogle konflikter inden selve spillet, hvilket vil føre til ubehagelige konsekvenser. Derfor altid kontrollere, om du har valgt en ændring af den version af spillet, der er installeret på din computer. Hvis du opdager, at der ikke er noget match, så vil du enten nødt til at geninstallere selve spillet, eller kigge efter en anden version af du kunne lide mode.

Fjernelse mods

Forsøg med mode - det er ganske interessant øvelse. Du kan altid lade sig rive, når du forsøger at skabe en ideel yndlingsspil. Men ikke alle ændringer, du har angivet, kan du komme til at tænke. Naturligvis hver mod på World of Tank finde sit mål forbruger, men det betyder ikke, at de nødvendigvis vil du. Så du også skal være i stand til at fjerne disse tilstande, som du ikke kan lide eller er ubrugelige. Desværre er der ingen ændringer for at afinstallere spillet, ville det være meget praktisk. Så du er nødt til at fjerne manuelt, og det er vigtigt, at du huske, hvilken mappe til nogle begivenheder, der er ansvarlige. Det er nemt at blive forvirret og fjerne, hvad du virkelig har brug for, efterlader en ubrugelig tilføjelse. Så vær forsigtig og skabe din ideelle version af spillet WoT, som vil hjælpe dig med at opnå succes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.