BilerBiler

Hvordan at parkere korrekt i omvendt

Moderne elektronik udvikler sig så hurtigt, at snart bilerne i intelligens vil være på niveau med ejeren. Men i fremtiden. Og alligevel bilisten har at tænke med hovedet og arbejde dine hænder. Og så mange, især begyndere, chauffører har svært - hvordan at parkere baglæns for ikke at fange stående ved siden af bilen.

Parkering er altid en vis vanskeligheder, især i storbyområder. Ikke så let at finde en fri plads, og endnu sværere at "presse" din bil i en begrænset plads. Sjældent straks, en simpel bevægelse af roret, er det muligt at sætte bilen "rigtige" måde. Oftere alle nødt til at stoppe for en plads i bakgear. Men denne manøvre mange årsager rystende i knæene. Lad os prøve at forstå trin for trin i algoritmen sådan parkering.

At lære at parkere baglæns, sagde selv i en køreskole. Men en begrænset mængde tid til at mestre denne manøvre er usandsynligt, at mestre det perfekt. De fleste uerfarne bilister parkering i omvendt færdig maskinen sættes diagonalt til kantstenen begravet i baghjulene. Det er i bedste fald. Og i værste fald - ramt en række parkerede biler. For at skille dig af disse problemer, skal du huske en simpel sekvens af handlinger.

Hvordan man lærer at parkere i omvendt - trin for trin instruktioner:

1. Vurdering af trafiksituationen. Før du sætter bilen bør være at finde et sted. For at gøre dette, er du nødt til at bevæge sig langsomt i den yderste højre vognbane, omhyggeligt inspicere parkerede biler. Skulle flytte det langsomt, lejlighedsvis kigger langs hele gaden. I dette tilfælde behøver du ikke at bremse kraftigt, hvis synsfelt vil være fri plads. Ved detektering plads bør vurdere sit forhold til størrelsen af køretøjet. Med andre ord, eksempler, om der skal passe til din bil. Bemærk, at længden af det frie rum skal være større end længden af din bil med 40-50 cm.

2. Korrekt stop før parkering. Placer fundet, det er at sætte bilen. For at gøre dette, stopper foran stående foran bilen og tænde blinklyset. Du skal stoppe sit køretøj omkring en meter væk fra stående foran bilen. Hvis parkeringspladsen kun frigives det før vende at parkere, lad den anden chauffør kan frit forlade. Bloker ikke hans passage. Så snart han forlod parkeringspladsen, flytte din bil til at udføre den manøvre, så den bageste kofanger af dit køretøj er i overensstemmelse med den bageste kofanger "nabo", står foran.

3. manøvrering. Så du sætte bilen til startpositionen. Nu, uden at flytte fra stedet, fjerne rattet mod kantstenen. Ikke at fiasko! Er det tilstrækkeligt at en halv omgang. Derefter drejes tilbage hastigheden og starte forsigtigt, og træk forsigtigt op bilen tilbage, korrigere hjulet stien af bevægelse. Det bør nøje overvåge spejlene for passage af dit køretøj relativ stående biler, ikke at engagere den bageste kofanger stående "nabo". Når midten af den forreste vinge af dit køretøj på linie med den bageste kofanger af bilen foran stående, er det nødvendigt at skrue rattet i den modsatte retning fra kantstenen. Hele vejen! Bevægelsen ikke afbrydes. Alle bil langsomt stiger i rummet.

Hvordan man lærer at parkere - generelle tips:

  1. Korrekt parkere bilen i bakgear fra første gang er usandsynligt, at lykkes. Derfor, før du udfører denne manøvre i byens gader, er det tilrådeligt at øve på nogle affald jorden, idet der som en "nabo" biler parkering kartoner.
  2. Hvis du parkere på en bakke, anbefales det af sikkerhedsgrunde dreje hjulet til kantstenen på vej ned og til siden af vejen - på vej op. Dette vil beskytte maskinen mod utilsigtet bevægelse af skråningen.
  3. Efter at have arbejdet metoder til, hvordan man kan parkere i bakgear, tager din tid, når de foretager en manøvre i byen. Foretag ikke pludselige start og stop. Husk, at du er i bytrafik, og dine handlinger er en hindring for andre trafikanter. Derfor bør alle manøvrer udføres hurtigt og gnidningsløst på samme tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.