SundhedSyn

Dråber for øjne til at forbedre vision: hvad er, og hvordan man kan anvende dem

Fra liget af en person får mere end 90% af information om verden. Det var øje for at hjælpe ham til ikke blot at nyde den smukke udsigt, men også at føre et fuldt liv. Derfor er det vigtigt at holde dem sunde. Men det er svært at gøre i det moderne liv. Organ af synet er så følsom, at den er stærkt afspejlet dårlig kost, luftforurening og naturligvis øget visuel belastning. Medicin i mange år på udkig efter måder at genoprette vision. Denne særlige øvelser, og brugen af briller eller kontaktlinser, og vitaminer. En måde at behandle øjensygdomme omfatter øjendråber. Til forbedring af denne facilitet begyndte at blive brugt først for nylig, da det begyndte at gøre med anlægskomponenter og biologisk aktive stoffer, der er nyttige for øjnene.

Hvad skal være øjendråber

Organ af synet er så følsom, at for udarbejdelsen af øjendråber stof skal vælges med stor omhu. Først og fremmest ud fra deres behov for at gøre destilleret vand. Alle de andre komponenter skal være til stede i medikamentet i en minimal mængde. Moderne teknologi gør det muligt oprensning fremstilling af biologisk aktive stoffer til at trænge ind i øjeæblet og handle effektivt. Dråber til øjne at forbedre vision følgende komponenter kan omfatte:

- Vitamin A, E, B og C hjælper med træthed i øjnene og nedsat syn i mørke;

- calcium og betacaroten er godt øge modstanden for infektionssygdomme;

- Zink forbedrer blodgennemstrømningen til øjet og hjælper katarakt;

- ekstrakter og ekstrakter af planter - gulerødder, persille, blåbær eller solbær øge synsskarphed.

Hvilke former for øjendråber

1. Lægemidler, der hjælper øjet muskler til at slappe af, især efter en lang arbejde på computeren. Det falder "retikulin", "Zorro", "Santa 40" blå øjendråber og dråber Stulln.

2. Dråber til øjne til at forbedre vision i presbyopi har mulighed for at slappe af øjenmusklerne. En af de mest berømte af disse stoffer er "Atropin".

3. Dråber, som forbedrer arbejde af nethinden øjne. Oftest planteingredienser indgår i deres sammensætning. De beskytter øjet væv mod skadelige påvirkninger. Du kan bruge drop "optometrist", "Viziomaks", "Mirtilene Forte", "Equity-årvågenhed", og andre.

4. Formuleringer indeholdende de mikroelementer forbedre øjet ernæring og blodforsyning. Denne "Vitafol", "Yodurol", "Kvinak", og andre.

5. Vi bør også nævne øjendråber ifølge Fedorov. De er specielt designet til at forbedre synsstyrke. Derudover har de en genoprettende effekt på øjet. Dette forklares ved den specielle sammensætning af præparater, der indeholder aloe, honning og sølv.

Øjendråber ifølge Fedorov

Opskrift udviklet deres enestående øjenlæge Svyatoslavom Fedorovym. Mere end 10 år har han arbejdet med at udarbejde, forsøger at gøre de mest effektivt løst alle øjenproblemer. Disse dråber ikke kun reparere beskadiget væv, men også berige deres næringsstoffer. Det stof er effektiv til at forbedre synsstyrke, det hjælper med at beskytte mod infektion og behandling af mange øjensygdomme. En sådan indsats kan tilskrives den unikke sammensætning af lægemidlet. Hvad er komponenterne består af disse øjendråber:

- aloe træ beriger øjenvæv næringsstoffer og biologisk aktive stoffer;

- demineraliseret vand beriget af ioner af sølv, fugter ikke kun øjnene, men også har anti-inflammatorisk og antibakteriel virkning, forbedrer regenerering af celler og en antioxidant;

- honning giver øjet væv med næringsstoffer og vitaminer; det udviser antifungal og antiviral aktivitet.

Det er også beriget med vitaminer og mineraler.

Øjendråber - instruktion

Pris konventionel: små, og en lille hætteglas med 100-200 rubler, nok til et behandlingsforløb. En særlig præparater til forbedring af synet, såsom en dråbe Fedorov, er dyrere - omkring 400 rubler. Det købte medicinen virkelig nydt, er du nødt til at følge visse regler for dens anvendelse:

- Sådanne stoffer er under alle omstændigheder ikke kan bruges uden at konsultere en læge.

- Brug ikke dråberne konstant. Generelt er behandlingen et kursus - 1-3 måneder, og derefter en pause er færdig.

- øjendråber til brug for en til fem gange om dagen, afhængigt af patientens tilstand og typen af lægemidlet.

- Buried på 1-2 dråber i hvert conjunctivalsækken.

Hvem har brug for at bruge øjendråber

Siden den tid, som computere og andet digitalt udstyr har taget et vigtigt sted i det moderne liv, begyndte mange mennesker til at henvende sig til optometrist om tab af synsskarphed, fornemmelse af sand eller såre ens øjne om natten eller svær træthed i øjnene. Meget ofte læger ordinere øjendråber at forbedre vision. I nogle tilfælde skal de bruges?

- med nærsynethed, langsynethed eller astigmatisme;

- glaukom og grå stær;

- for folk ældre end 40 år;

- kvinder, der lider af åreknuder;

- diabetikere;

- i tilfælde af inflammatoriske sygdomme i øjet: blepharitis, conjunctivitis og keratitis.

Anmeldelser af øjendråber

Selvfølgelig, fuldt ud at genoprette synet ødelagt af sådanne lægemidler kan ikke være lige. Men for at forbedre livskvaliteten på grund af det faktum, at dråberne bidrage til at slappe øjenmusklerne og fjerne ubehagelige fornemmelser fra den visuelle enhed overspænding, er det meget muligt. De, der bruges sådanne lægemidler, siger, at øjnene er mindre træt efter arbejdet på computeren, øger synsstyrke, og inflammatoriske sygdomme forsvinde. Men der er negative anmeldelser. Nogle mennesker forsøger at forbedre synet i nærsynethed, kun grave dråbe. Selvfølgelig, den ønskede effekt, de ofte ikke nå. Efter alt, for fuld tilbagebetaling af brug for en særlig kost, motion, og forbedre den generelle livskvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.