ComputereComputerspil

Sådan installeres en hud i Minecraft hurtigt og effektivt

Minecraft - helt usædvanligt og originalt i sin gameplay spil, hvis særkende er evnen til at skabe næsten enhver elementer og objekter i spillet rummet. Der er flere måder, som hver især angiver en vis stil adfærd af afspilleren. For eksempel, når en gamer overlevelse skal være så forsigtige og opmærksomme. I kreativ tilstand, kan du gøre absolut alt, uden frygt for at blive spist af et par dusin zombier. Hardcore er kun beregnet til de mest erfarne, fordi det er givet kun ét liv, en chance. Hvis hovedpersonen dør, spare slettes automatisk, uden chance for helbredelse. Desuden i den foreliggende Minecraft multiplayermode, hvilket i høj grad forøger interesse i spillet processen. For det meste er det denne mulighed indført behovet for at ændre udseendet af de tegn, så alle kan blive en person. Fortrolig med dette spil, kan du gå til det vigtigste emne. Så, hvordan du indstiller huden i Minecraft?

bevare sammenhængen

Først skal du sige et par ord om, hvad ordet "hud". Generel behandling - er den visuelle stil i figurens udseende. Sådan installeres en hud i Minecraft? Hans forandring som en ændring af tøj fremgangsmåden i det virkelige liv, men de skridt stadig noget anderledes.

Den første ting du skal beslutte, hvilken slags visuel fremtoning er nødvendig, hvor man kan få det. Som en af de mest relevante indstillinger, skind til "mainkraftu" anbefales at tage fra den officielle hjemmeside, som har evnen til ikke kun et bredt udvalg, men også den enkelte redigering ønsket model. At give hovedpersonen endelige form, skal du klikke i øverste højre hjørne af knappen Gem, gem filen formatet .png øjeblikket på harddisken. Nu har vi alt hvad du behøver for at ændre huden i Minecraft. Dernæst åbne "Start" menuen og i søgefeltet, forsøger at drive følgende kombination: '% appdata%' (uden anførselstegn). Åbn og se, at den første på listen er 'Minecraft' mappe. Vi går ind i det, befinder os i roden. Næste du nødt til at finde en undermappe kaldet Bin, som vil lægge du vil have os til at arkivere kaldet Minecraft. Åbn den bedst gennem archiver WinRar. Åbn filen og se efter pøbelen mappe, hvor filen vil ligge char.png. Slette og indsætte i stedet svezheskachanny hud, som først skal omdøbes tilsvarende (char). Ændre den måde filer visuelle udseende af hovedpersonen, vil vi få et helt nyt look det. Lad mig minde om, at der er mange måder at håndtere, hvordan du indstiller huden i af Minecraft, men denne metode er unik - det virker på alle version af spillet. Det er således muligt at ændre udseendet af et uendeligt antal gange en helt. Det er vigtigt at overholde den specificerede sekvens af handlinger for at undgå unødvendige fejl. Skift og redigere Minecraft rod arkiv kan kraftigt ændre ikke blot den visuelle stil, men også gameplayet. besvare spørgsmålet om, hvordan du indstiller huden på Minecraft, fandt således vi ud af, hvor den vigtigste fil af spillet, som til gengæld kan redigeres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.