Nyheder og SamfundMiljø

Eksotiske attraktioner i Bora Bora

En af de mest romantiske af Stillehavsøerne er ofte sammenlignet med et paradis på jorden. Smukke område, hvis lysstyrken af farver er svært at beskrive med ord, er det perfekte sted for en afslappet ferie. Eksotiske Bora Bora, hvis attraktioner vinke turister fra forskellige lande, har formået at bevare sit naturlige miljø.

Omgivet af koralrev polynesiske perle dannet ved vulkanudbruddet, berømt for sin veludviklede infrastruktur og fremragende service.

Beskrivelse af øen

Udvej, omkring hvilken naturen har skabt et sæt miniature satellitter (motu), er en bjergkæde med tre toppe øgende over palmetræer - Pachia, og Mataihua Otemanu. Det højeste punkt på Bora Bora plejede at være dele af en gigantisk krater, en uddød århundreder siden. Og hvis den centrale ø, der tilhører Fransk Polynesien, består af basaltisk lava, hans ledsagere - lag af sand og koraller vragdele.

På talrige motu til lufthavnen, luksus hoteller, bygget i vand bungalows på terrassen, som er under den rolige bølgeskvulp, kan du nyde en spektakulær udsigt over solopgang og solnedgang i en atmosfære af komplet privatliv.

Smukke lagune - et paradis for dykkere

Det vigtigste stolthed af turist-paradis, hvor en pause fra stress og jag i byerne, er naturen. Farverige Bora Bora Island, attraktioner, som vil bringe en masse positive følelser for både voksne og børn, kan prale med en smaragd lagune, berømt for de rige undersøiske verden. Hvor du kan svømme med dykning under tilsyn af professionelle trænere mødes rokker og endda hajer foder, se den dejlige koraller haven. Et ideelt sted for snorkling er dannet som et resultat af udvaskning sandede klipper. Den klare lagune, hvor der mange turister ivrige efter at komme her, altid rolig, og ikke engang tror på, at den nærliggende er Stillehavet.

Business Resort Card

På grund af sin afsides beliggenhed fra civilisationen, har de vigtigste attraktioner i Bora Bora holdes uberørt skønhed. Den mest genkendelige symbol på den smukke ø - Mount Otemanu, stigende til en højde på 700 meter over overfladen. Jagged resterne af en uddød millioner af år siden, en vulkan i forbindelse med den maleriske lagune forårsagede en storm af følelser blandt de beundrende turister fastgørelse fotos på hukommelseskortet.

Hvor de tilsluttede hjerter

Uforglemmelige attraktioner Resort Bora Bora, som er beundringsværdig, retmæssigt fortjent ry som det mest romantiske sted på planeten. Turister, der besøger den fabelagtige ø, der er en stor mulighed for at stifte bekendtskab med den polynesiske kultur - for at gå til en autentisk landsby, hvor organiseret usædvanligt farverige bryllup. Gæsterne bydes velkommen med guirlander af blomster flettet tiara - symbolet på Polynesien.

Intet under alle par og nygifte så ofte vælger ture i paradis, fordi atmosfæren, der hersker her, fuldt ud bidrager til manifestation af gensidige følelser.

Det administrative centrum af Vaitape

Den eneste by i Bora Bora, hvis seværdigheder forbløffe selv erfarne turister, er det administrative centrum. Vaitape med en befolkning på omkring fem tusinde indbyggere hele året tager de rejsende. På en enkelt gade er mange butikker og forretninger, der sælger dyre sorte perler.

Som anerkendt af gæsterne selv, er alt her designet til at pumpe så mange penge fra lommerne af turister, da øen ikke er i den region, hvor de vokser de virkelige perler af animalsk oprindelse. En aktuel perle gård er bygget som lokkemad for nysgerrige turister, der ønsker at bringe tilbage fra en rejse langt de mest populære produkter fra Bora Bora.

Attraktioner, der ikke kan ignoreres

Øen er ikke så rig på historiske monumenter, ligesom sine naboer, men der er omkring 40 lokaliteter (Marae), hvor man kan se spor af gamle civilisationer. Sanctuary, bygget af sten prydet med obskure figurer, lidt minder om de egyptiske pyramider. en open-air platform og nu spiller en stor rolle i livet af polynesiere, der bekender sig til den kristne tro, kombineret med de gamle overbevisninger.

Derfor er en af de mest interessante sightseeingture er en tur til Kongernes dal og besøge den mystiske grotte Anu. Dette er en fantastisk mulighed for at se de mest interessante seværdigheder i Bora Bora - resterne af århundredgamle bosættelser og religiøse monumenter.

konklusion

Alle rejsende, der drømmer at røre den eksotiske kultur og lokalkolorit, er det nødvendigt at besøge ø-paradis, som gemmer mange hemmeligheder.

Selvfølgelig usædvanlige attraktioner Bora Bora, beskrivelsen af, som kan findes i rejsehåndbøger, forbløffe og gøre dig forelske sig i et farverigt område med en vidunderlig atmosfære. Under en tur til et rigtigt eventyr alle kan finde noget, der vil placere det for godt, der forlader den klareste spor i sjælen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.