Nyheder og SamfundMiljø

Kabardino-Balkaria: religion, historie og interessante fakta

Lille land ikke blot ved standarderne for Rusland, men også selv relativt større Kaukasus - Kabardino-Balkaria. Religion i området er forskellig fra standarden i landet, men ikke så berømt republik i verden. Det er her, er placeret de højeste bjerge i Europa.

historie

Balkaria og Kabarda var fuldstændig adskilt der er et område, indtil 1922. En del af det russiske imperium blev Kabarda i 1557, mens Balkaria - kun i 1827. Officielt dog kom disse områder til vores land i 1774 ved traktaten Kuchuk Kaynarca traktat.

Kabarda og vores land har altid været på venskabelig fod, især da de er blevet tæt efter Ivan Groznyj havde giftet datter af prins Kabarda - Temryuk Idarov. I 1561 blev Goshane hustru russiske guvernør, efter dåben af at tage navnet Maria. Hendes brødre gik til at tjene kongen, grundlagde race af prinser Cherkassky, der gav Rusland en masse kendte politikere og generaler.

I 1944, "takket være" Stalins deportation af Balkars blev foretaget. I Centralasien sendt det 14. lag mere end 37 tusinde mennesker, hvoriblandt var som spædbørn, ældre og gamle. Deres eneste fejl var, at de blev født Balkars. På vejen og dræbte 562 mennesker. Ved slutningen vise vejen for de mennesker var brudt tæt bevogtet kaserne. Så mange som 13 mennesker levede faktisk i lejrene. Pleje uden tilladelse sidestilles at undslippe og er en kriminel handling. Historien om Republikken Kabardino-Balkaria på dette, det syntes, var tabt, da selv i kunstnerens lov at bo kun Kabardians. Heldigvis i 1957 de Balkars blev rehabiliteret og vendte tilbage til den tidligere navnet på landet.

Siden oldtiden, levede i lavlandet Kabardians, mens i bjergene - de Balkars. Til denne dag, har situationen ikke ændret sig: det store flertal af landsbyer i bjergene tilhører Balkars. Gradvist, men de bjergbestigere ned i sletterne i landet. Ud over disse to folkeslag republik bebor en anden rækkefølge af ti nationaliteter, herunder russisk.

Republic

Først og fremmest, Kabardino-Balkaria, hvor religion er en vigtig del af kulturen, der er kendt for de højeste bjerge, sit område er en stor del af de verdensberømte fem-tusinder.

Relief stiger når du bevæger mod syd - de nordlige sletter gradvist stigende og leveres til den rejsende Main Kaukasus Range. Det er her, ved siden af Karachay-Cherkessia, stiger Mingi-Tau, er kendt under navnet de fleste Elbrus.

Kabardino-Balkaria, hvor religion og sprog er uløseligt forbundet med begyndelsen af historien om disse folk, ikke travlt med at urbanize. Den republik ligger kun 8 byer, der forbliver tro mod forskrifter antikken. Resten af befolkningen og levede i landsbyerne og landsbyer, der ligger højt oppe i bjergene, på bredden af floder eller kløfter. Den største kløft er meget forskellige og naturforhold, og graden af udvikling. Så Baksan Gorge er en kendt rute for turister til Cheget og Elbrus. Mens Hulamo-Bezengi og i dag er stadig underudviklet område, hvortil kun vandrere og klatrere. Fælles for alle dalene forbliver den dag i dag, to ting: fantastiske, utrolige skønhed og får.

Kabardino-Balkaria, hvilken religion forbyder brugen af svinekød, med fokus på avl af får. Selv hvor horisonten er ikke synlige menneskelig beboelse, strejfe flokke. Det er værd at torden torden, skræmmende dyr med deres blomstrende kløfter i gribende stilhed hørte ikke mindre skingrende skrig af fårene. Det gør en utrolig indtryk - roll elementer, panikagtige stemmer af naturen. Lidt mindre populære i landet af koen. Disse dyr har meget lidt at frygte og eventuelle forstyrrelser af naturen stadig langsomt bevæger sig på vejene, der arbejder stolidly kæber.

Højt oppe i bjergene, med stor held, kan du se den virkelige karakter af Kaukasus - bjergture: tidligt om morgenen, disse dyr gøre deres vej langs bjergstier til de græssende steder.

Oprindelsen af Kabardino-Balkaria foreslår en lang række bjerglandsbyer, hvor livet er uændret i mange århundreder. Men efter udvisning, på trods af den efterfølgende genoptræning, folk er ikke tilladt at vende tilbage til deres hjem. Dette forklarer ruinerne af bosættelser, hvor kun vinden blæser i dag.

Men der er stadig i landet autentiske landsbyer. Selv i dag, her det kommer alle de samme, som det var hundreder af år før: i den centrale del af forliget ældste samles for at diskutere sager eller afslappet samtale. Gaderne kører rundt børn, kvinder bage hychiny, strikke sokker. Den mest naturlige måde tilsluttes her århundreder gamle traditioner og hverdag.

religion

I løbet af årene, mere og mere bliver en religiøs Kabardino-Balkaria. Religion har en positiv effekt på alle livets områder: for eksempel, er der ingen alkoholikere eller hjemløse lokale. Rygning kvinde i landdistrikterne ikke kun forårsage forvirring, men vil vente på kommentarer fra beboerne. Lange nederdele og tørklæder er de fleste kvinder. I byer, men unge mennesker er ofte forsømt af disse konventioner, dog, og afslørende tøj på lokalt, så vil du ikke se. Når du rejser i Kabardino-Balkaria er nødvendigt at overveje disse funktioner og ikke at tage alt for stramme outfits eller ekstrem mini.

skikke

En klar forskel og Balkars, og Kabardians fra russisk - utrolig gæstfrihed. De er i stand til at invitere gæster på der knap nok haft tid til at komme i nærkontakt. Traditionelt har hverken børn eller værtinden ikke komme til bordet med gæsten og mænd. De så fra siden, venter på det øjeblik, hvor du måske har brug for deres hjælp. I byer, er denne tradition næsten glemt, men i landsbyerne den klæber. Seat værtinde med en mislykkes, så jeg bare takkede hende for hendes gæstfrihed.

I Kaukasus, anses det for yderst uhøfligt at afbryde samtalepartner, men at dræbe en person over dig i alder, - det er simpelthen umuligt.

Den berømte Republik

For at komme ind i landet hele året rundt: Der vil altid være underholdning for sæsonen. Selvfølgelig, om vinteren i første omgang Skisportssted og klatre til toppen. Men det er ikke bare en vinter ferie - sne på Elbrus og Cheget er der altid, du skal bare klatre højere.

I de varmere måneder populær i Kabardino-Balkaria er mineralvand, mudder, klimatiske kursteder, varme kilder og fyrreskove med deres sunde luft. Hertil kommer, de kommer her og vandrere, hesteryg ture, klatring.

transport

Til store byer til at nå nemt, samt til turist pletter. Lad sjældne men regelmæssige busser kører fra Nalchik til alle kløfter. På ethvert af de resorts er det let at få en taxa. Dog rejse gennem passene er kun mulig på en meget off-road køretøjer. Personbil kan kun bevæge sig i Baksan Gorge.

Tog kan aflevere af Terek, Nalchik, Mayskoye og cool. På de vigtigste Republiks territorium æglæggende jernbanespor utilgængelig på grund af terræn funktioner.

køkken

Mange slags oste, en bred vifte af mejeriprodukter, aktiv forbrug af grøntsager - alle Kabardino-Balkaria. Islam - en religion, der udelukker forbruget af svinekød, så maden oftest bruges lam. Beboere foretrækker at drikke ayran - et fermenteret mælkeprodukt. Vin sælges kun i turistområderne, trods det faktum, at der for de fleste af de Kaukasus forbinder med hjemmelavet vin.

souvenirs

Sæt af strikkede ting at tilbyde Kabardino-Balkaria. Religion (hvilken? Selvfølgelig islam) gør det muligt at bruge med fåre- mad, men fordi disse dyr er kendt for deres hår, og hvorfra kvinder strikker smukke og varmt tøj.

Meget populær blandt turister keramik, der gentager præcis de arkæologiske fund. Chasing, ringbrynje, bronze og læder - her er hvad rejsende glade for at erhverve i Elbrus regionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.