HjemlighedHavearbejde

Urea - hvad er det? Urea gødning. Især anvendelsen af prisen

Et af de vigtige betingelser for at opnå en god høst af bær, frugter og grøntsager er den ekstra næring af jord og planter. Og hvis før valget er normalt begrænset til organiske, nu på en omsætning på gartnere kom moderne gødning, forbedrer markant resultaterne af høstsæsonen. En af de mest efterspurgte afbalancerede agrokemiske stoffer er carbamid (urinstof). Det er grunden til landmænd er begyndt at undre sig over det urinstof, der er det. om stoffet er egnet, for eksempel for at tage sig af en køkkenhave eller græsplæne?

Urea-gødning: fordelene

Fordelene ved denne betyder meget. Valg mineralske kompositioner, er det vigtigt at vide om urinstof, er det ikke kun den mest positive virkning på planterne, men også den bekvemmelighed i en ensartet fordeling i jorden. Den organiske gødskning, i modsætning til granulær urinstof, er det vanskeligt at fordele sig ensartet i jorden, hvilket kan føre til et utilfredsstillende udbytte. Desuden urea har en vedvarende virkning, så langsomt frigiver mineralske komponenter af havebrugsafgrøder.

Så hvad er en carbamid

Giv en kort beskrivelse: Urea - hvad er dette stof, hvad er dens egenskaber og udseende. Denne kvælstofgødning i form af hvide krystaller eller transparent lugtfri og hurtigt opløses i almindeligt vand og flydende ammoniak, og svovldioxid. Smelter ved 132,7 ° C

Urea-gødning har en kemisk formel af (NH2) 2CO og industrielt opnås ved syntesen af kuldioxid og ammoniak. Af særlig værdi er den højt nitrogenindhold i den koncentrerede (46%), så vigtigt for planteliv. Blandt de øvrige mest almindelige navne af urinstof - urinstof og kulsyre diamid.

Anvendelsen af carbamid (urinstof)

Stadig, urinstof - det vil sige: skadelige eller nyttige kemikalier, og om det kan bruges som gødning til græsplænen eller haven? Hvor det er mest almindeligt brugte?

(NH2) 2CO almindeligt krævet i plantedyrkning, gartneri, husdyr som ernæring for græsplænen, additivet i den industrielle syntese harpikser fremstilling fiberboard, i termiske kraftværker osv. Endvidere er urinstof anvendes i medicin som en af komponenterne udvalgte hypnotika og anti præparater og i fødevareindustrien - til produktion af tyggegummi. Med andre ord, brug af urea er indlysende.

Opbevaring af gødning, sikkerhedsforanstaltninger

Storstilet produktion af urinstof og andre nitrogenholdige stoffer på nationale standarder i Den Russiske Føderation er himpredpriyatiya Perm, Togliatti, Cherepovets, Novomoskovsk.

At afhjælpe ikke bager under opbevaring, forudsat dets frigivelse i form af granulat, pakket i vandtætte sække. Af den måde, det kornede tilstand materiale letter ensartet overbrusning på overfladen af den havejord, forbedre landbrugets produktivitet.

Emballagegenstande kan tjærepapir eller lamineret, og også urinstof-gødning velbevaret i konventionelle polymeradditiver poser selv udendørs. Det vigtigste krav for opbevaringsbetingelser - fugtbeskyttelse, og når bulklagring er også vigtigt at undgå at blande med andre forbindelser. Den normale løbetid på brug af urea er seks måneder, men detailprodukter kan bevare sin kvalitet for ca 2 år.

For at sikre sikkerheden skal bæres elementær beskyttelse, når du bruger kvælstofgødning, såsom tøj og fodtøj, gummi eller c / b handsker, åndedrætsværn. Med forbehold for sådanne foranstaltninger kan undgå forbrændinger og forgiftninger.

Autumn Garden behandling

Have Behandling med urinstof i efteråret kan udføres med en opløsning eller et tørt pulver. Under alle omstændigheder er det et fantastisk værktøj for periodiske sprøjtning blommer, æbler, pærer, fra tidligt forår til knopperne har blomstrede. Derefter have behandling, der udføres efter frugt sæt, og i det sene efterår. urinstof løsning vil hjælpe med at beskytte den fremtidige høst fra alle mulige skadelige insekter. Det er også en god forbinding.

Have efteråret urea signalbehandlingen udført på følgende måde. Kvælstofgødning (500-700 g) fortyndes til en 10 liter spand vand og fint sprøjtet på træ og jorden omkring stammen. Det er bedst at gentage denne i slutningen af efteråret, i oktober-november ved en temperatur, som ikke er lavere end 10 grader.

Urea til frugttræer

Spring havearbejde vil bidrage til at slippe af med larver af skadedyr i jorden. Desuden er nogle urinstof langsom vågne op, for eksempel blommer, der vil forhindre tidligt blomstrende træ mod frost.

For at beskytte æble, blomme, pære og kirsebær bladlus, blad, æble blomstre bille og andre skadedyr af træer sprøjtet i slutningen af blomstringen, i omkring en uge.

Urea koncentration på 7-10% anvendes til behandling af sene efterår, hvilket er en vigtig faktor i udarbejdelsen af haven til den kommende sæson. Resultatet - en stigning frostbestandighed, en sund udvikling af træer og frugter.

Urea til haven

Økologiske fødevarer er vigtigt for planter dyrket i haven, men det er ikke nok for den fremragende samling af gården arbejdskraft frugter.

Urinstof-gødning er meget brugt til dyrkning af grøntsager som en fuld tilsætningsstof. For optimal zucchini dobbelt behandling med en flydende opløsning under ovarie frugt, hvor tilstrækkelig interval på 10-12 dage.

For sukkerroer ideel kombination af urinstof vil (1 tbsp. Spoon) med kaliumchlorid (15 g) og borsyre (5 g), som vil styrke kulturen og fremme gode udvikling bladoverflader. Forøge udbyttet med mindst 20% kan opnås jord gødning zinksulfat, mangan og kobber i en andel på 10/10/10 g pr 10 liter spand vand.

Agurker er mere finurlig, så for at få et godt resultat kræver en integreret tilgang. Sprøjtning urinstof kvalitet vil forbedre og fremskynde meget i løbet frugtsætning. Drivhus agurker vil udvikle godt gennem regelmæssig blade næring allerede i 5. uge, mindst 2 gange om måneden. Doseringen af mineralet sammensætning let at afgøre på egen hånd, baseret på anbefalingerne på emballagen. Præparatet kan omfatte: urinstof, kalium befrugtning, superfosfat og nitrat.

Til fremstilling tomat nyttig til sprøjtevæske urinstof retarderede havebrugsafgrøder (1 tbsp. Spoon) med en omtrentlig strømningshastighed på 10 liter opløsning per dusin buske.

Behandling af bærbuske

Urea kan behandles med alle de foretrukne frugt: jordbær, stikkelsbær, ribs og andre. Dette vil fremme rigelige blomstring og fremragende afgrøde i næste sæson. For eksempel i august jordbær godt befrugte granulært urinstof (30 g).

Stikkelsbær og ribs til fremstilling af en sprøjtevæske: 1 spsk. Skeen urinstof og 2 g zinksulfat og borsyre. Gør en procedure når æggestokkene og blomstrende, som er 10-20% hurtigere vækst og forbedret udbytte.

Urea som gødning til blomster

De, der er engageret i de populære haven blomster eller ønsker at omgive sit hus en smuk græsplæne, er det nyttigt at vide, at rose, nellike, lilla og blød græsplæne græs også kræve sæsonbestemt genopladning af jord mineralsk kvælstofgødning.

For vigtige yderligere fødevarer steg i perioden med rigelige blomstring, som kan udføres hver 2. uge fra begyndelsen med en svag opløsning af urinstof og kalium og fosfor.

Carnation stiklinger allerede en halv måned efter plantning kræver ugentlige sprøjtning af urinstof (50 g) og mullein (1:10).

Siden midten af maj, hvor den hævelse af nyrerne begynder lilla buske kan være 3-4 gange med 10 dages interval spray med 1% opløsning af urea, og derefter haven vil være en lang tid at behage frodig blomstring og duftende charmerende bitter-sød smag.

For at oprette præcis, lys grøn plæne urea som en græsplæne gødning sprøjtes på stilke og blade i et forhold der er angivet på pakken med sammensætningen.

Prisen på urinstof gødning

Kvælstofgødning urea Prisen varierer afhængig af sæsonen og volumen (engros eller detail) - omkring 7 til 17 tusind rubler per ton. Det er mest fordelagtigt at købe dette produkt på forhånd, sene efterår og sat på et tørt sted. Kun på denne måde kan spare en betydelig mængde penge, da foråret underskud vil helt sikkert medføre, at stigningen i den prisseddel.

Urea - en unik kvælstofgødning, der er egnet til næsten enhver jord. På gartneriafgrøder vækststimulerende effekt, mætte dem med de nødvendige mikroelementer, men hæmmer udbredelsen af ukrudt. Være tilgængelige, relativt billige hjælpestrøm og beskyttelse af haveplanter, urinstof er i den første position blandt de andre mineralske forbindelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.