HjemlighedHavearbejde

Tomat Primadonna - den bedste grøntsag til en kølig sommer

Moderne udvalg gør det muligt at dyrke grøntsager og frugter i områder, der ikke er helt egnede til dyrkning. Så for eksempel til en kort nordlig sommer, er en ny hybrid kaldet tomat Primadonna perfekt. Dette er en hybrid tidligt. Så modning af frugt udføres gennem halvfemsfemsfems dage. Tomatsortiment Prima donna bruges perfekt til både åben og filmkasse.

Tomat Primadonna tilhører determinantplanter. Det vil sige, den har en vækstrestriktion (højden af denne slags tomat når hundrede og enoghalvfems og tredive centimeter). Som regel er plantens determinanter placeret på de første fire til fem grene. Samme sort har syv til otte pensler, hvor frugterne er jævnt fordelt. Farve af sortens frugt Den prima donna er intens rød. Frugterne har en afrundet form, i enden er en lille tud prominent. Konsistensen af frugten er tæt, smagen er fremragende, med en lille surhed. Vægten af hver frugt er omkring et hundrede og tooghalvtredive hundrede gram. Primadonna-tomater er præget af en optimal kombination af organiske syrer og sukkerarter.

Udbyttet af denne sort er typisk omkring seksten til atten kilo pr. Kvadratmeter. Denne sort er meget modstandsdygtig over for dyrkning i områder med såkaldt risikabelt landbrug. Han har ikke en grøn plet nær stilken, som det sker i mange andre sorter. Tomat Primadonna har en anden meget vigtig egenskab: den er genetisk resistent over for revnedannelse. Takket være denne ejendom er Primadonna-tomater også resistente over for skader, der opstår i tomater under transport. Denne ejendom gør disse tomater transportable, det vil sige, at de faktisk kan transporteres over lange afstande, selvfølgelig, hvis de tilsvarende transportbetingelser overholdes.

For at dyrke frøplanter af Primadonna- tomater er det nødvendigt at så frøene i en dybde på to til tre centimeter. Dette skal ske i slutningen af marts - begyndelsen af april. Pickling udføres efter udseendet af et eller to ægte blade. Før plantning af frøplanter i det åbne jord, er det nødvendigt at udføre hærdning. For at gøre dette skal dyrkede tomatspirer placeres på et sted, hvor temperaturen ikke stiger over femten eller seksten grader. Denne procedure finder sted syv til ti dage før afstigning. Men efterhånden skal temperaturen stige til dvadachti-toogtyve grader. Selve landingsproceduren udføres, når de er sikre på, at truslen om frost er helt forbi. Planternes alder kan være femoghalvfems til halvfjerds dage. Et tegn på, at kimplanterne er klar til plantning i det åbne jord, er tilstedeværelsen af seks eller syv ægte blade såvel som mindst en blomstrende børste. For at opnå det højeste udbytte er det nødvendigt at plante ikke mere end tre til fem planter pr. Kvadratmeter. Og for at høsten skal være tidlig, er det nødvendigt at danne planten i en stamme, binde den til enhver lodret støtte.

Pleje af en tomatsort Primadonna kræver ikke meget forsigtighed. Det eneste der skal vandes med varmt vand, og i vækstsæsonen - at fodre specielle komplekse gødninger. Naturligvis skal ukrudtsbehandling udføres fra ukrudt og lossning efter behov. Da tomaten vokser, skal du også organisere vertikale understøtninger.

Tomat Primadonna er en stabil hybrid. Ved at skabe det, sørgede opdrætterne for, at sådanne sygdomme som alternaria, fusariose og TMV ikke var forfærdelige for ham. I tilfælde af at en tidlig høst blev opnået, kan denne sort også give en god ekstra afgrøde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.