FormationHistorie

Historien om den russiske hymne - historien om landet

Historien om den russiske hymne - historien om landet

Meget af det, der sker i dette liv gå fra os. Vi kan ikke mærke, at hver fænomen efterlader et spor og er en indikation af de ændringer, der finder sted uden vores deltagelse og ønsker. En af disse sider er historien om den hymne for Den Russiske Føderation, som tydeligt viser, hvordan metallohydrid vores land fra den ene yderlighed til den anden.

Mærkeligt, i lang tid, Rusland havde ikke den nationalsang og ceremonien med deltagelse af udenlandske ambassadører og andre begivenheder af national betydning fandt sted i første omgang under en række forskellige salmer. Oftest udføres han bøn "Mange år" og denne situation varede indtil slutningen af 1780'erne. Men efter kejser Peter den Store "åbnet et vindue til Europa",, blev disse sange spækket med middelalderlige-europæiske hymne "Du, Gud, vi priser." Alle vindende begivenheder i nordiske krig var præget af sang dette stykke efter alle de andre hengivne chants. Hen mod slutningen af regeringstid af Peter den Store beordret til at udføre selv de oratorium "The Transfiguration Marsh Petra den Store." Dette øjeblik kan betragtes som en tid, hvor den virkelige historie om den hymne Rusland på grund af Transfiguration march fra da af blev en stor i landet. Selv siden 1917, mens marchen tjente som hymne medlemsstaterne.

Generelt er den første russiske nationalsang, historie, der går tilbage til slutningen af krigen i 1812, året - en "russisk bøn" på digte af A. Zhukovsky, kendt i folkemunde som "God Save zaren!". Blev det først udført, når fejrer årsdagen for åbningen af Tsarskoje Selo Lyceum. Og historien om den russiske nationalsang var allerede præget af det faktum, at AS Pushkin færdig med at skrive ordene til de grundlæggende to ekstra vers, udført på samme dag. Sangen var så tilfreds med Alexander I, beordrede han og gøre det grundlag for udførelsen af kejseren på møderne og regimentsorkestret inkluderet "russisk bøn" i en bindende repertoire.

December 25, 1833 når fejrer årsdagen for sejren af den russiske hær i løbet af Napoleons horder, historien om den russiske nationalsang blev fortsat som den officielle hymne "God Save the zar", omskrevet Prins AF Lvov. Og hymne Rusland, historien om skabelsen af som varede indtil den dag af opgivelse af Nikolaj II fra tronen, og er bedst kendt for den moderne generation.

Historien om nationalsang og derefter fortsatte indtil februar revolution i 1917 i form af "russiske Marseillaise" af året. Men lederen af proletariatets Lenin ikke kunne lide produktet af et borgerligt, og han udstedte en ordre om at erstatte det med "The Internationale", der først blev udført som en salme fra januar 10, 1918 efter den endelige sejr i den socialistiske revolution, at det blev bemærket ved III sovjetkongres.

Og historien om den russiske nationalsang i dag begyndte i det kommunistiske variant med en strejke 1 januar, 1944 på radioen værker forfattet af SV Mikhalkov og G. El-Registan, som begyndte med ordene "Union panserskib frie republikker." Den 15. marts 1944 den 11. december 1993 officielt blev det nationalsangen sunget på offentlige ceremonier og særlige møder.

National Anthem af den nye, post-perestrojka, Rusland havde hørt musik af "Patriotiske Song" af Glinka. Ingen af de tekster, der er kommet til konkurrencen udvalget, har valget ikke bestået. Og alt blev betragtet mere end 6000 tekster af forskellige forfattere fra hele den store russiske Føderation. Kommissionens arbejde er blevet suspenderet. Og endelig afgjort på en konverteret af SV Mikhalkov kopi af den sidste salme om musik A.Aleksandrova. Hymne for Den Russiske Føderation blev godkendt og blev officielt siden marts 24, 2001, da underskrivelsen af dekretet af præsident Vladimir Putin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.