Intellektuelle udviklingKristendommen

Brusensky Assumption Monastery i Kolomna: historie, beskrivelse, adresse, fotos

I tidligere århundreder var fromme russere almindelig skik til minde om Guds godhed at bygge templer og klostre, til ringmærkning af deres klokker takke Skaberen om nåde manifesteret til dem. Det er, hvad syntes i Kolomna Brusensky kloster, der blev grundlagt til minde om den sejrrige kampagnen tropper Ivana Groznogo Kazan begået i 1552.

kloster bogmærke

Efter en vellykket afslutning den tredje i en kampagne mod Kazan Khanatet, fjerne det som en selvstændig stat, og sluttede den russiske Ivan Groznyj beordret til at opføre et mindesmærke tempel i Kolomna. I samme år på det sted, hvor Kongens 3. juli hylder gik til bredden af Volga, blev det lagt sten steepled kirke, indviet til ære for den antagelse af den hellige Jomfru. Da det begyndte sin historie Brusensky Kloster, de første indbyggere, hvoraf var tidligere krigere, medlemmer af den herlige kampagne.

Gradvist klostret voksede, nye bygninger har optrådt på dens område. Men oplysninger om de tidlige år af historien om klostret er knappe og trækkes kun fra indskrifter på gamle gravsten, men ved et uheld fundet i landet med resterne af de første munke, der levede inden for dets mure. Men ved udgangen af klostret XVI århundrede erklærede sig i fuld stemme,.

års fremgang

Fra overlevende dokumenter er det kendt, at takket være den generøse bidrag, som pilgrimme, har den centrale kirke af den antagelse af Jomfru Maria blevet dekoreret iconostasis, som er baseret deesis, der består af elleve ikoner i guld. I sin alter holdt evangeliet i en massiv sølv indstilling, dekoreret med ædelstene.

Fame og klosteret bibliotek, som huser en masse bøger - både liturgisk og bestemt til fromme læsning. Nogle af dem var lavet på pergament. Men den største skat af klostret var den mirakuløse ikon af Vor Frue af Kazan - den første liste med det billede, der blev afsløret i 1579.

Ruinen af klosteret Time of Troubles

Den fredelige liv i klostret blev afbrudt af de dramatiske begivenheder, der fandt sted i løbet af den periode, hvor Time af Troubles. Andelen af rolige provinsielle Kolomna faldt derefter en masse test. Hun havde set invasionen af polske angribere, og både den falske Dmitri og Bolotnikov blodige bande. I de år af uophørlige plyndring et kloster kom i stå og næsten ophørt med at eksistere. Når det er tid til at have bestået hård, og begyndte sin revival, blev det omdannet til en kvindelig kloster.

Af den måde, selve navnet - Brusensky Kloster - forårsager kontrovers blandt forskere. Nogle tolker det som et derivat af den gamle russiske ord "ubrus", som betyder "kvindelig lommetørklæde." Men der er et andet synspunkt: "Brusensky" - fra ordet "bar", der er, en træpæl, der var i produktionen af hegnet. Hvilken mulighed er tættere på virkeligheden - vi kan kun gætte.

Test, åbenbaret til søstrene i klosteret

Indtil slutningen af det XVII århundrede klosteret liv søstre uforstyrret indtil Herren sendte dem på prøve i 1698 - der var et kloster i den frygtelige brand, der ødelagde de fleste af bygningerne. Branden dræbte fire rejst af den tid, det trækirker og hele celler af nonner. Han overlevede kun Mariæ Kirke.

I lang tid kunne vi ikke komme sig søstre ulykke ramte dem, så der i 1725 rejste spørgsmålet om afskaffelse af klostret. I denne forbindelse er det abbedisse abbedisse af Alexander og nogle nonner blev overført til en af de palæer i Tula. Det ville have gået Brusensky kloster (Kolomna), hvis navn allerede var kendt i Rusland, men søstrene stod op for de lokale, som er vant med kærlighed og autoritet for hans fromme liv. De sendte et brev til bispedømmets biskop, som lovede, hvis det er nødvendigt, indeholde klostret for egen regning, så længe det ikke blev lukket. Deres anmodning blev givet, og i Brusensky kloster blev returneret til og abbedisse, og gik med hendes nonner.

I begyndelsen af opførelsen af stenbygninger

Allerede fra midten af det XVIII århundrede, opmærksomme på de problemer, der bragte klostret brød ud her, når ilden, blev de fleste af de træbygninger erstattet af sten. Især blev den mur bygget, dekoreret med fire tårne, og hver af dem havde sin egen unikke look. Ved udgangen af århundredet var der et klokketårn og Gate.

Men den virkelig store arbejde på klosteret begyndte i midten af det næste århundrede, da han blev udnævnt abbedisse abbedisse OL, kom fra en adelig Kosak familie. Denne ansvarlig indlæg, modtog hun velsignelse Metropolitan i Moskva og Kolomenskogo Filareta (Drozdov), er en indfødt af Kolomna. Abbedisse OL har igangsat opførelsen af den majestætiske Hellige Kors 'Kirke tre store stenbygninger, som skal huse cellen søstre, samt mange forretningslokaler.

Bygning, prydet bolig

I halvtredserne af det XIX århundrede hus blev bygget abbedisse. Denne bygning, lavet i den klassiske stil, imponerede jævnaldrende med deres kunstneriske perfektion. Hertil kommer, at design af huset omfattede de oprindelige tekniske udvikling giver mulighed for at opvarme den øverste plads, som huser kamre Moder Superior, varmen kommer gennem særlige kanaler fra er i stueetagen af refektoriet.

Men bør gives Hellige Kors 'Kirke særlig opmærksomhed. Den blev opført af arkitekten A. S. Kutepova i samarbejde med V. E. Morganom. Hans udseende kombinerer elementer af klassisk og pseudo-russisk stil. Monumental, firkantet i planen bygning er kronet med fem telt hoveder, hvoraf centret blev prydet med vindue udskæringer, og fire ekstrem var døv. Ekstraordinært udtryksfulde og udvendige vægge lavet af røde mursten og dækket med hvid indretning.

Efter døden af Moder Superior af OL kom i 1883, konstruktion og udsmykning af klosteret fortsatte sin efterfølger abbedisse Angelina. Under hendes regeringstid Brusensky kloster (Kolomna) er blevet udvidet, og dens område blev bygget og indviet den antagelse kirke, i et af værelserne, der har placeret den fattiggården. Samtidig grundigt vi renovere og delvist genopbygget Church of the Assumption, som er den ældste bygning af klostret.

Ordeal af XX århundrede

I den sovjetiske periode Brusensky Kloster i Kolomna blev lukket, udvises nonner og gudstjenester standset. Det Hellige Kors Kirke, berøvet på tidspunktet for hans telt kapitler placeret lager. Over tid, næsten alle ødelagt udhuse. Generelt klostret delte skæbne de fleste russiske klostre. Ingen brande eller katastrofer Tid af Troubles havde ikke været for ham så katastrofale, som den kom til magten "Gud-bærende mennesker" (et udtryk Lva Tolstogo).

Revive Brusensky kloster (Kolomna), er et billede af, hvor der præsenteres i denne artikel, først begyndte med debut af perestrojka. I 1997 første gang i seks årtier, den guddommelige liturgi i restaureret af den tid, det Assumption Cathedral blev afsluttet. Samtidig blev ledelsen af Moskvas Patriarkat og beslutningen om at forny klosterlivet.

Hvordan kommer til klosteret?

I dag, endnu en gang åbnede dørene for alle besøgende og pilgrimme Brusensky kloster (Kolomna). Sådan får du det? Anbefalinger er ganske enkel. Hvis du ikke har et køretøj, kan du tage bus nummer 460, stop ved metrostationen "Vykhino", og du kan komme på toget fra Kazan station til station Golutvin. Følg derefter sporvogn nummer 3. Ejere af privatbiler er mest praktisk at bruge den nye Ryazan motorvejen og gennem det at komme til klosteret Brusensky (Kolomna), hvis adresse er: Moskva-regionen, Kolomna, Brusensky Pereulok, 36 ..

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.