Hjem og familieKæledyr

Katten ikke spise!

Du har købt en kat eller en kat, du fik dyrevenner, eller endelig du har hjemløs lille klump, og kan naboerne efterladt på ferie dit kæledyr, resultatet af en - i dit hjem der er en anden person, konstant krævende lækker mad, ren gryde, varm et sted for søvn og en enorm mængde af hengivenhed. Sådan behandler katte og katte? Hvad du skal gøre, og hvad man ikke? Sådan fodrer og hvad man skal gøre, hvis pludselig katten ikke spise? Disse og andre aspekter af omsorgen for et kæledyr, vil du lære i dag.

Om ernæring

Alle dem, der har lodne kæledyr, en gang for alle skal huske at fodre katte og katte fra bordet er strengt forbudt, er mest menneskelig mad ikke bringe dyrs sundhed fordel, og nogle gange endda tværtimod - skade. Det er bedst ikke at give dyret aldrig, under nogen omstændigheder, følgende:

  • Fried og salt fødevarer;
  • Syltede fødevarer og søde;
  • Forskellige krydderier;
  • Bagte produkter.

På grund af denne mad på kæledyr kan udvikle leversygdom, nyre, mave-tarmkanalen, selv om han oprindeligt var helt rask.

Så hvad er at fodre dyret, hvis katten ikke spiser næsten intet af hvad du har at tilbyde ham? I første omgang, skal du beslutte, om du vil være i stand til at bruge penge og tid til at lave mad retter fra naturlige fødevarer forberedelse og en speciel diæt, eller synes du det er lettere at købe særlige fødevarer. På markedet er der mange producenter af dyrefoder, men det er bedre ikke at spare på mad, fordi så ved hjælp af en billig kattefoder, dit kæledyr kan opleve en bred vifte af sygdomme, hvis behandling er værd en masse penge, så det er bedst at straks gå til spørgsmålet om magten med stort ansvar. Sandheden skal frem dyrlæger, at katten - et andet barn, og kræver månedlige finansielle investeringer. Afhængigt af sundheden af dyret vælge tør eller dåsemad, hvis du fodrer din kat tørfoder - sørg for, at dyret blev drukket væsker i tre gange så meget spist, med dåsemad dette spørgsmål ikke behøver at være ekstra opmærksom.

Sunde katte fodres to til tre gange om dagen, med adgang til vand bør være konstant. Hvis katten ikke spise noget, tjek dens generelle tilstand og temperatur. Syge dyr fodres ofte og i små portioner, fortrinsvis under sygdommen at give at æde ituskårne kylling, som først skal blandes med ris vand. Hvis der alligevel, katten ikke spise - ikke insistere når han er sulten, vil det lade dig vide om det.

Basis feline kost - kød. Af alle kødprodukter forbudte kun leveren og kylling hud. Fisk, mærkeligt nok, også er en af de bedste for maden levering af katte, hvis du beslutter at give det, skal det rengøres grundigt fra hud og knogler, samt give bedre fedtfattige varianter. Korn er meget nyttige, især - ris og boghvede og mejeriprodukter med lavt fedtindhold. Af alle mejeriprodukter er strengt forbudt at give en kat mælk! Vær sikker på at felin kost bør omfatte grøntsager og desuden give vitaminer.

Men hvis der er din kat ikke spiser, derefter forsigtigt sørg hvor meget han drikker væsker. Hvis dyret var en masse at drikke eller til at stoppe med at drikke på alle - det kan være de første signaler fra forskellige sygdomme, og det er bedst at vise kæledyr til dyrlægen.

Sundhedspleje og til forebyggelse af sygdomme

Bag ørerne og øjnene på dyret har brug for rettidig omhu, hvis dit kæledyr pludselig der nogen flåd fra øjne - det er tid til at se en læge. Ører rene med en vatpind dyppet i hydrogenperoxid eller en vegetabilsk olie.

En kat eller en kat er ikke en smitsom sygdom, skal være rettidig at bære til dyrlægen og sætte de nødvendige vaccinationer. En gang om måneden, foretage en grundig inspektion, der spænder fra fysiske egenskaber, nemlig renheden af ørerne, hår, anus, øjne, og tilstedeværelsen af lopper, flåter og andre.

Husk, hvis katten ikke spise - det er en anledning til at se en specialist med det samme!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.