SkønhedKosmetik

Koreansk "Lunifera" kosmetik: sammensætning, rækkevidde og anmeldelser

Mange kvinder er begyndt at stigende grad ser nøje til koreansk-made kosmetik. Men det betyder ikke altid kommer til at købe, hvad der havde i tankerne. Blandt russiske købere populære online butik "Lunifera". Sortiment omfatter mere end to tusinde. Fonde. En funktion af butikken kan kaldes, at han arbejder direkte med mange koreanske mærker.

hurtig levering. Hvis en forbruger gør en ordre på mere end 4 tusind. Rubler, det gav bonus og andre incitamentsprogrammer.

Årsagerne til populariteten af koreanske kosmetik

I løbet af de sidste par år i mange lande i Europa, Asien og især i Rusland koreanske kosmetik dramatisk taget fart. Hvis du læser nogle af anmeldelser på internettet, du måske tror, betyder Korea - legendarisk. Men hvad det gør dem så speciel? stål ofte åbne nye salgssteder, men hvor er de penge, du kan købe de mest profitable?

Der var udbredt koreanske kosmetik "Lunifera". Ingredienser: naturlige produkter, der er nødvendige for de forskellige procedurer og pleje til ansigt og krop. Det faktum, at dette er den unikke funktion, som Vesten blandt andre enheder er der ingen analog. Fra tilgængelige ingredienser huden i ansigtet og på kroppen i en minimumsperiode genopretter og får sund. Koreanske kosmetik er ofte skabt af sneglen mucin, aloe vera, marine collagen, ginseng rod (brugt sin ekstrakt), krydderurter og så videre. Endvidere er disse planter bruges til at skabe dekorative elementer. For eksempel kroppene eller highlighter. Enhver pige kan være sikker på, at alle kosmetik er allergivenlige.

Produkter gennemgå en obligatorisk processen med kontrol og certificering. Ingen produkter er ikke testet på dyr. Kosmetik fra Korea ikke skader huden, forårsager udslæt, akne. det vil også være en "ven" for de piger, der forsøger at gøre din hudfarve eller krop lighter. Faktum er, at eventuelle kosmetik fra den asiatiske producent har blegemiddel. Dette skyldes ønsket af koreanerne til at følge deres standard. Dekorative kosmetik modtog en høj grad af beskyttelse, og særlige filtre, som ikke tillader huden til alder, forebygge forekomsten af rynker.

Adskillige yderligere fordele

Attention piger tiltrækker og produktdesign. Han er sød, og utrolig attraktiv. På bekostning af emballage produkter, der sælges meget hurtigere. Fløde i form af en ugle, en pingvin, en banan - for at få sådan en gave er ganske pæn. Hvis vi betragter produktkvalitet og lave omkostninger, kan man straks forstå - enhver pige vil elske.

En anden fordel ved de beskrevne midler er, at rækken af koreanske kosmetik (Lunifera eller anden butik) leverer produkter til alle hudtyper, og kan også nemt vælge det rigtige værktøj til kroppen. Lave omkostninger fortsætter den dag i dag, på trods af, at Korea for nylig opholdt sig i en krise. Det faktum, at kosmetikproducenter er konstant på jagt efter nye formler, ingredienser. De bekymrer sig om kvaliteten af det produkt fremstillet uden overdrive det koster kunstigt. En yderligere fordel kan kaldes, at på grund af Sydkoreas kosmetik er ikke kun masker problemområderne, det også helt fjerner dem.

History "Lunifera" butik

Internet shop, hvilke produkter vil blive diskuteret, åbnede i 2012. I løbet af denne tid, har vi opbygget et anstændigt beløb af faste kunder. Koreansk "Lunifera" kosmetik er blevet en favorit for alle fashionistas. En potentiel køber til enhver tid, når det er belejligt, kan holde øje med de nødvendige midler til pleje og behandling af hud og bestille dem. Hvis kunden benytter sig af butikken på en regelmæssig basis, så vil det blive aktiveret bonus finansieret system, som gør det muligt at købe produkter med værdifulde rabatter.

Handel Network er fokuseret på at arbejde med de mest kendte virksomheder og populært middel. Ofte kan nogle af dem blive tilbudt rabatter, hvilket gør det muligt i væsentlig grad at spare. Er det tilstrækkeligt at kun et par gange om ugen, kontrolleres igen de reklamegaver. Anmeldelser af Lunifera fra behagelige og altid positive kunder.

For ikke at blive forvekslet med det valg, er det nødvendigt at vide præcis, hvilken type af din hud. Hvis du har spørgsmål, skal du ikke være flove over at bede deres rådgivere. De er glade for at tale om de fordele og ulemper ved ethvert produkt til en bestemt hudtype. Nogle kendte mærker arbejder på en universel, kontanter i størrelsesordenen en masse, så du kan se til dem.

Desuden åbnede en butik i Moskva. Brug om nødvendigt en kurer levering til ethvert område af hovedstaden. Enhver, der bor i en anden by, få din ordre med posten. Desværre, butikken virker kun med befolkningen i Den Russiske Føderation.

Den SAEM Saemmul Jelly Glow Tint

Koreanske kosmetik i "Lunifera" butik præsenteret i et stort sortiment. Der er balsam, cremer, maling, concealers, og så videre. Men nu vil vi fokusere på præparater til pleje af læberne.

Tint fra selskabet Den SAEM er designet til at skabe en utrolig nem og naturlig dagligdags makeup. Til salg er der både lyse og mørke farver, der gør det muligt at vælge for sig selv den bedste løsning. Strukturen indbefatter komponenter udviklet til pleje huden af læberne. For eksempel, sukkerrør og kakaosmør gøre det blødere. En sådan fremgangsmåde ville undgå peeling læber og mikrorevner på dem. Tint er ikke trykt på tøj eller hud. Selvom producenten og erklærer, at han længe havde holdt og er ikke vasket væk, selv om nogle købere denne tvist. Der er anmeldelser, hvor kvinder fejre - for to til tre timer Tint helt slettet. opbevaring periode ikke overstiger 36 måneder.

Etude House Precious Mineral (BB creme)

Fortsat gennemgang af de koreanske kosmetik "Lunifera", er det nødvendigt at beskrive en af de mest populære BB cremer. Precious Mineral fra "Undersøgelse House" har et særligt kendetegn. Det tillader huden til at skinne. Fløde god "hviler" på overfladen af ansigtet, nemt maskere alle de fejl, hvilket gør tonen mere jævn. På grund af det faktum, at disse produkter er skabt med effekten af "udtværing", for at bruge det meget pænere end andre midler. BB creme giver mulighed for at nyde en ren og glat hud i øvrigt ser det ikke som en maske, så du skal ikke ødelægge helhedsindtrykket.

Sammensætningen af produktet indtastet perle pulver, som kan opnå udstråling og jævnere drift kirtler, niacinamid, har anti-aging effekt (vil give mulighed for at slippe af med rynker) og saften af bambus, der har en fugtgivende effekt. Også, at denne BB creme beskytter mod virkningerne af sollys.

Tony Moly Tilbage Gel eyeline

Koreanske kosmetik butik Lunifera, anmeldelser af dem er stor, tilbyder at købe unikke eyeliner. Hun vedholdende, intens sort farve. Takket være hende, vil enhver mening være utrolig attraktiv. På grund af praktisk og komfortabel børste selv en nybegynder vil være i stand til hurtigt og med en minimal indsats for at tegne den ønskede form af pile. Det varer lang tid. Eyeliner flydende og typen er lagret 36 måneder.

Anmeldelser af positive produkter. Mange siger, at eyeliner skylles med almindeligt vand svært - holder sig godt. Hjælp kun specielle værktøjer eller alkohol tinkturer. Den resulterende linje-rige, let skraveret. Blandt ulemperne bemærkede, at tørrer næsten øjeblikkeligt. Sælges som den sorte version, og brun.

Missha Style Lucid Nail Polish

Koreansk "Lunifera" kosmetik i sit sortiment og har en neglelak. Den mest populære producent - Missha. På salg er tilgængelige tredive forskellige farver. Lucky tørrer forholdsvis hurtigt, at sætte dem på overfladen af neglen så nemt som at bruge en handy børste. Modstand på et højt niveau. Til en godt tør lak eventuelt anvende UV-lampe. Serien omfatter matte, skinnende og blanke versioner.

Den SAEM Urban Eco Harakeke frisk fløde

Den følgende diskussion fokuserer på en af de bedste ansigtscremer, der sælges i butikken "Lunifera". Koreanske kosmetik imponerer med sin kvalitet og evnen til at maksimere omsorg for hudens tilstand, så Urban Eco - er ingen undtagelse.

Producenten har udviklet en interessant serie af rengøringsmidler, som er lavet af hør - harakeke. Denne ingrediens er først for nylig kommet ind i kosmetikindustrien. Cremen nærer huden, fugter og opfrisker. Takket være ham, vil det være let at returnere elasticitet, fjerne betændelse, irritation, rødme og bumser. Det kan bruges til alle hudtyper, er det allergen. Due harakeke væv genoptage deres evne til at regenerere. Acne og acne forsvinder på grund af indholdet i cremen af calendula og honning. Hvis pigen har tør hud, efter et par gange for at bruge det bliver en glat og utrolig blød, hvis fedt - ren. Ligesom andre Koreansk "Lunifera" kosmetik, kan disse produkter opbevares i 36 måneder. Denne creme er implementeret for forskellige aldersgrupper.

Anmeldelser af det gode, alt for at lægge mærke til, i hvilket omfang det virker hurtigt og efterlader ingen fedtet hinde. Desuden i butikken er det sjældent tilgængelige. Ikke fordi cremen importeres i små mængder, men snarere det modsatte - for hurtigt solgt. Mange købere er opmærksomme på det, fordi de tror betydelig indikator for kvalitet.

Tony Moly Panda drøm White Hand Cream

Håndcreme, som sælges i butikken "Lunifera" - koreanske kosmetik, som gør det muligt at beskæftige sig med mørk hud. Præparatet har en bambus saft, der gør det muligt væv komme sig hurtigere, niacinamid kræves til afklaring, honning, forpligtet til at levere, shea smør, er ansvarlig for helbredelse. Cremen er perfekt for dem, der ønsker at ikke kun fugter, men også blege deres hud. Ikke kun det, han har en dejlig og usædvanlig emballage, så også en behagelig frugtagtig smag. Præparatet omfatter ikke syntetiske farvestoffer, benzophenon og parabener.

konklusion

Koreansk "Lunifera" kosmetik er meget populære. Du kan være sikker på, at butikken er interesseret i at sælge et kvalitetsprodukt. Produkter, som blev beskrevet i artiklen, betragtes som en af de mest populære. Men ikke er opmærksomme kun til dem - i butikken udvidet sortiment.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.