Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone Philips Xenium W832

I dag taler vi om mobiltelefonen Philips Xenium W832. Kendetegnene for denne model vil blive beskrevet nedenfor i detaljer. Der var en tid, hvor varerne til det hollandske selskab Philips brugere genkende nogle af højeste kvalitet og mest eftertragtede i sit hus. Senere har producenten lanceret en linje af Xenium telefoner. Enheden er kendetegnet for sin holdbarhed, men tiden flyver, og nu dette selskab købt ud, som i alvorlig grad påvirket kvaliteten af de produkter, der sælges under navnet brand. Model Philips Xenium W832 - en rigtig overlever, fordi det kan vare i flere dage uden genopladning, til at moderne smartphones er ikke i stand til og ikke alle de sædvanlige mobiltelefoner kan hamle op med ham på denne parameter.

udseende

Series-enheder er tunge, og modellen Philips Xenium W832 er ikke en undtagelse, overstiger den gennemsnitlige værdi af tredive gram. Som et resultat, er det i høj grad påvirker den bekvemmelighed for at bruge denne smartphone. Ved første øjekast, kan et par dusin gram overvægt spiller en væsentlig rolle. Dog med et gennemsnit på 140-150 g yderligere belastning er væsentlig.

Men på samme dimensioner af enheden er temmelig standard for en smartphone. Næsten alle vægten kommer fra den tunge batteri 2400 mA / t, som tilføjer telefon batterilevetid. Metal er til stede en minimumsmængde kun på sidefladerne for at bibringe forøget styrke smartphone. Alligevel den ekstra vægt er ikke dødelig, og folk stille og roligt vænne sig til det efter et par dage, og gjorde stop for at lægge mærke til sådan en bagatel. Telefon trods alt, er designet netop til den mandlige publikum.

Sådan udskiftes enkel- eller hukommelseskort, behøver ikke at trække batteriet, hvilket er en kæmpe fordel, at fjerne unødvendige handlinger, letter operationen. Placering på kroppen temmelig standard knapper, ikke tælle en ekstra afbryder, der omdanner en smartphone i strømbesparende tilstand. Hvis du ikke glemme det, og bruger regelmæssigt, da denne funktion vil hjælpe forlænge levetiden af enheden, men føler det er for stiv. Systemnøgler er til stede som standard.

udstilling

Skærmstørrelse fra Philips Xenium W832 - 4,5 inches, opløsning - 540 x 960 med IPS-teknologi. Mere kan vi ikke sige noget specielt om displayet, alle de andre indikatorer er gennemsnitlige, og det maksimale antal samtidige tastetryk - 3.

produktivitet

Lad os sige et par ord om den software komponent Philips Xenium W832. Firmware i dette tilfælde ikke indebærer nogen problemer, da smartphone er indstillet en ganske standard version af "Android" - 4.0.4, uden nogen avancerede funktioner. Udviklerne har tilføjet kun en strømbesparende tilstand, som kan aktiveres i opsætningsmenuen, eller ved hjælp af side switch.

Lederen er tilgængelig fordeling af opkald, sms og internet adgang til andet SIM-kort. Det er belejligt. Men hvis under et opkald, du modtager et opkald på det andet kort, vil den, der ringer høre, at du er uden for netværksdækning. Også med adgang til internettet. Det andet kort bliver automatisk slået fra. Processor installeret her er ikke dårlig, men med en lille mængde hukommelse, så at køre perfekt Philips Xenium W832 er nødvendigt hele tiden at rense ubrugte programmer. Hvis gentage denne procedure, er der ingen ydeevne problemer skulle opstå.

Lyd, autonomi, kameraet

Nogle aspekter af telefonen en behagelig overraskelse. Han behager renlighed og god niveau af udgående lyd. Hvis du kombinerer det med gode hovedtelefoner, så kan du få en rigtig mid-niveau-afspiller og nyde musikken bliver spillet, det være sig svært at spille en klassisk eller moderne elektronik, fyldte med mange fine nuancer.

På grund af mængden akkumulator, kan en smartphone tilvejebringe længere opererer i aktiv brug. Hvis du bruger standard-mode, der passer de fleste mennesker, vil tiden mellem opladningerne stige. Den strømbesparende tilstand vil være til rådighed kun opkald og sms. Under sådanne omstændigheder enheden vil være i stand til at overleve i omkring fire dage. Hensigtsmæssigt kan denne tilstand indstilles uafhængigt, dvs. justere niveauet for baggrundsbelysningen, aktive moduler, og så videre.

Kameraet er 8 megapixel gør tålelige billeder, givet prisen på Philips Xenium W832. Stabilisering udføres ikke på den bedste måde, således at nogle af billederne kan komme ud ikke alt for vellykket, men i de fleste tilfælde telefonen med målene for kameraets håndtag.

konklusion

Blandet følelse, fordi at købe Philips Xenium W832 kun på grund af den større volumen af akkumulatoren ikke giver mening. Hans præstation enhed også kan ikke overraske, men selv her er resultatet en anelse over gennemsnittet. Resultatet er, at Philips Xenium W832 telefon er velegnet til dem, der har en af de vigtigste faktorer, når køber er tilgængeligheden af to SIM-kort. Men på samme tid, smartphone ikke halter bagefter gennemsnittet.

udsigt

Så vi forstår de tekniske karakteristika for telefonen Philips Xenium W832. Kommentarer om det er meget forskellige. Som styrker ofte brugere en overkommelig pris punkt enhed. Også fortjent ros følsomhed mikrofon, højttaler, case-materiale, behageligt at røre ved, ingen slør og crunches, nøglen energibesparende tilstand og kameraet. Der er også svagheder. Blandt disse brugere er normalt omtales som: en lille mængde hukommelse, manglende opdateringer til operativsystemet, den manglende kvalitet af billedet på skærmen, når der arbejdes i solen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.