Af teknologiMobiltelefoner

Sådan nulstilles smartphone Nokia sikkerhedskode

Denne artikel giver dig en række måder, der vil nulstille din smartphone Nokia sikkerhedskode. Hver telefon leveres med virksomhedens kode indstillet som standard - 12345. Hvis du bekymrer sig om sikkerheden på din smartphone eller indeholdt deri personlige oplysninger (f.eks kontakter, fotos eller noget andet vigtigt), kan denne funktion være påkrævet. Du kan foretage indstillinger i telefonen, så adgangen til SIM-kortet vil blive blokeret for udenforstående.

Derfor er det vigtigt at ændre den kode, der er konfigureret som standard. Således du beskytte din enhed. det sker dog, at nogle brugere glemmer din Nokia sikkerhedskode. Ofte er dette med den begrundelse, at de ikke bruger meget ofte. Hvis dette sker, kan Nokia Support ikke hjælpe dig med at genoprette koden. Derfor vil der ikke være noget andet valg end at deaktivere denne sikkerhedsfunktion.

Sådan nulstilles sikkerhedskode Nokia: den første metode

Du kan udføre en total nulstilling af indstillingerne gadget. Det er ikke helt det samme som en tilbagevenden til fabrikken konfiguration. Sådan en hard nulstilling vil slette alle data gemt i telefonens hukommelse. Derfor, hvis du har adgang til indholdet på din telefon (hvis det ikke er låst), skal du gøre backup. Sørg også for telefonens batteri er fuldt opladet, før du udfører en hardware reset.

indstillinger

For at nulstille din Nokia sikkerhedskode på en lignende måde, skal du holde tasterne 3 nedenfor samtidigt:

  • For telefoner i den klassiske stil - kalder knap + * + 3.
  • For fuld touchscreen telefoner - opkaldsknap + udgang + knap kamera kontrol.
  • For touchscreen-telefoner med QWERTY-tastatur - venstre SKIFT + Mellemrum + TILBAGE.
  • For Symbian ^ 3 telefoner (Nokia N8, C7, E7, C6-01, X7, E6) - sunde knap reduktion + Kontrol Button kamera + Menu.

Når disse tastekombinationer vil blive tilbageholdt, skal du holde den nede, indtil du ser meddelelsen "Formatering" på skærmen. Slip alle knapper og vente, indtil formateringen er færdig. Ved afslutningen af denne operation, vil alle data fra din telefon blive slettet, herunder CAPTCHA.

Sådan gendanne til din Nokia sikkerhedskode: den anden metode

Det er muligt, at denne metode ikke vil arbejde sammen med din telefon. Men det er værd at prøve før du laver en hård nulstille enheden, for når den bruges informationen er ikke fjernet.

Download og installer Nemesis Service Suite (NSS). Må ikke installere det på drev C:, da der kan være et problem med pc'en. Det er bedre at vælge disken D.

Tilslut din smartphone til din computer ved hjælp af Ovi Suite eller PC Suite-tilstand. Luk Ovi / PC Suite, hvis tjenesten startes automatisk. Du behøver ikke det.

Åbn pakken Nemesis (NSS). Klik på scanningen efter nye enheder (øverste højre del af grænsefladen). Vælg "Telefon - flygtig hukommelse - at læse."

Nu vil programmet læse indholdet af hukommelsen på din smartphone og gemme dem på din computer. gå til Nemesis Service Suite installation bibliotek (NSS) for at se disse data, og derefter - til D: NSSBackuppm. I denne mappe vil du se en fil med navnet {YourPhone'sIMEI}. Højreklik på det og åbne ved hjælp af "Notesblok". Nu finde den [308] i denne fil. På det 5. post (= 5) i afsnittet [308], vil du se dit kodeord. Det vil se ud som følger: 5 = 3 1 3 2 3 3 3 4 3 5 0000000000. Fjern alle cifrene gennem en, begyndende med den første (første, tredje, osv ...). Derefter fjerne de nuller, der er optaget i slutningen. I dette eksempel standard Nokia krypteret sikkerhedskode - 12345.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.