Af teknologiMobiltelefoner

N8 Nokia: specifikationer og anmeldelser

Selvom Symbian og er meget populær i nogle lande, denne platform er ikke meget velkendt for os, da det halter bagefter sine konkurrenter på brugervenlighed og funktionalitet. Operativsystem Symbian 3 er et godt forsøg på at rette op på disse mangler, og N8 Nokia er den første smartphone, der kører på et opgraderet operativsystem. Meget nødvendige forbedringer er synlige på et øjeblik - en forenklet touch interface og forbedrede multimediefunktioner.

Nokia N8 - enhed egenskaber

N8 er også en af de bedste kameratelefoner, som er kommercielt tilgængelige i dag, og giver god kommunikation kvalitet og lang batterilevetid. Alligevel er det stadig ikke lever op til konkurrencen på flere områder, herunder brugervenlighed, navigation og integrerede tjenester. Alt dette, kombineret med en dyr pris - $ 549 gør det ikke en masse gadget. På trods af at N8 Nokia - en god smartphone, er forbrugerne i stigende grad vælger Android-enhed eller iPhone.

design

De fleste af Nokia har altid produceret høj kvalitet udstyr, og N8 er ingen undtagelse. Så snart du tager det i hånden, vil du bemærke en stærk og samtidig en smuk krop med metalindlæg og glas skærm. Gadget har følgende dimensioner: 4,47 inches høj, 2,32 inches lang og 0,51 inches tyk. Dette er en god størrelse for en smartphone: den er stor nok til at have en stor skærm, men slank og kompakt nok til nemt at tage det med dig og hold i din hule hånd. Bagpanelet er let buet kammer, lidt skiller sig ud fra den strømlinede design, men det skaber ikke en gene.

Nokia N8

Den forreste del af telefonen er dekoreret med en 3,5-tommer AMOLED kapacitiv touch-skærm. Med en opløsning på 640x360 og støtte til 16,7 millioner farver, displayet er lyse og klare. Men billedet ikke ser så skarp som nogle af de nyeste smartphones. Sammenlignet med enheder såsom HTC Evo 4G og en serie af Samsung Galaxy S, behøver den tekst og billeder vises ikke så harmonisk, og pixels er mere synlige. Dette forhindrer ikke at bruge telefonen, men du vil helt sikkert mærke en forskel.

Skærmen har en indbygget accelerometer og støtte til at øge klik fingre. Udførelsen af begge funktioner lidt modstridende. Nogle gange svaret kan være øjeblikkelig, og i andre tilfælde kan det være en lille forsinkelse. Dette gælder også for driften af den berøringsfølsomme skærm i almindelighed. Rulning lister og paneler desktop er ikke helt så glat som nogle andre konkurrerende telefoner.

For at indtaste tekst på skærmen tastatur vises i stående og liggende tilstande, men QWERTY indstilling er kun tilgængelig i liggende retning. Det betyder, at hvis du ønsker at indtaste nogen meddelelser i stående tilstand, er du nødt til at skrive dem på det alfanumeriske tastatur.

Andre kontroller

Ud over den berøringsfølsomme skærm, enheden har et par knapper til at hjælpe dig med at navigere og udføre andre funktioner. Der er én knap under displayet, der skifter til hovedmenuen eller til hovedskærmen, hvis du er i et andet program. På højre side er den volumen rocker, låsekontakt og aktivering knappen / kamera fange.

Hvad andet har Nokia N8 funktioner? Der er en power-knappen, HDMI-port og et 3,5 mm stik til hovedtelefoner på toppen af enheden. På venstre side er et slot til SIM-kortet og microSD, samt mikro-USB-port. På bagsiden finder du en 12-megapixel kamera med Xenon-blitz. Mærkeligt, i modsætning til andre telefoner, "Nokia N8» ikke har nogen udskifteligt batteri. Således batteriet for Nokia N8 kan ikke udskiftes.

fuldstændighed

N8 kommer med et godt sæt af tilbehør, herunder oplader, USB-kabel, HDMI, adapter USB On-The-Go, en kablede stereo headset, og referencemateriale. Selvom opladeradapteren har en international telefon kan være udstyret med en opladning enhed med mikro-USB-stik. N8 er tilgængelig i fem farver: mørk grå, blå, grøn, orange, sølv og hvid. Desuden, hvis du ønsker det, kan du hente en taske til Nokia N8 enhver farve.

Brugergrænsefladen

En af de vigtigste ulemper ved Symbian S60-platformen - dens "ringe" brugergrænseflade. Asketisk udseende, arkaiske menuen og ikke alt for nem navigation - alt sammen bidraget til den store skuffelse blandt brugerne. Symbian 3 korrigerer en række mangler og gør N8 mega-moderne i forhold til forrige smartphone "Nokia". Alligevel er det stadig halter bagefter sine konkurrenter en række funktioner og faciliteter. For at ændre noget på enheden, du har brug for sikkerhedskoden til Nokia N8.

Symbian ^ 3 tilbyder nu en samlet model for ledelse gennem brugergrænsefladen, så du ikke længere behøver at gå gennem flere trin for at fuldføre en enkel opgave eller afslutte menuen. Denne enkelt system vil gøre telefonen nemmere at bruge, og stadig ikke har nok hurtig adgang til de funktioner i programmet. For eksempel for at besvare e-mail-meddelelse til N8 Nokia, skal du først vælge "Indstillinger", og da kun vende tilbage. På Android, er en lignende mulighed, placeret på den samme e-mail-side.

Desktop-skærm består i dag af tre paneler, som du kan tilpasse med forskellige widgets, herunder kommunikation, sociale netværk, musikafspiller, foretrukne kontakter, RSS-kanaler og så videre. Widgets kan give dig et hurtigt overblik over de seneste oplysninger, og hvis du vil se mere, kan du klikke på den for at starte et separat program.

Hovedmenuen er stort set gentager tidligere modeller, der præsenterer et gitter af dine programmer (du kan ændre typen af displayet på listen). Der er en sej funktion - hvis du længe holde menutasten nede i bunden af skærmen, vil det organisere ikonerne for alle dine kørende programmer. Derfra kan du rulle gennem listen for at skifte mellem opgaver eller afslutte programmet.

Egenskaber

N8 Nokia tilbyder funktioner højttalertelefon, hurtigopkald, konferenceopkald, taleopkald, vibrere mode, SMS'er og MMS'er i form af chat og meget mere. Mobiltelefon adressebog er kun begrænset af den tilgængelige hukommelse, kan yderligere kontakter kun give SIM-kortet. Guiden har en særskilt post for at gemme flere telefonnumre, arbejde og privatadresser, e-mail, fødselsdato og andre vigtige oplysninger for hver kontakt. Du kan også tildele hver kontakt et foto, en gruppe-ID, eller en brugerdefineret ringetone, som er meget praktisk for brugere fordringer.

I modsætning til de enheder på andre operativsystemer, er Nokia N8 (original) ikke automatisk synkronisere oplysninger fra din e-mail-konti og sociale netværk. Du er nødt til at bruge funktioner som Ovi tjeneste eller plugin iSync, er det ikke også praktisk.

N8 er kompatibel med flere e-mail-protokoller, herunder Exchange, Lotus Notes og POP3 / IMAP, og tilbyder understøttelse af HTML og mapper. Men adgang til e-mail-indstillinger er ikke altid let at følge. For eksempel, hvis du ønsker at komme til dine mapper, skal du klikke på fanen "Indbakke" øverst på skærmen, og vælg derefter rullelisten. Det er ikke det største problem, men det hele går tilbage til spørgsmålet om anvendelighed.

tilslutning

Trådløse muligheder er godt repræsenteret med Bluetooth 3.0, Wi-Fi (802.11b / g / n), GPS, og 3G-understøttelse fem bånd (WCDMA 850/900/1700/1900/2100). Browser WebKit, integreret i N8, er meget værdig. Det giver understøttelse af Flash Lite 4.0 og flere vinduer, og siderne åbne hurtigt nok. Navigation dog at dømme efter de anmeldelser af brugerne kunne være meget bedre. Sådan en simpel opgave som at træde ind en ny web-adresse, kræver at starte en separat menu og indtaste URL-adressen og derefter trykke på "Go". Faktisk bør det ikke være så svært.

multimedie

Nokia N-serien har altid været kendt for sin multimediefunktioner, og N8 fortsætter denne tradition. Symbian 3 integrerede musikafspiller får en dejlig bonus i form af Cover Flow - grænsefladen for at se musik. Det tilbyder grundlæggende funktioner såsom tilfældige leg og gentagelsestilstande, oprette afspilningslister på flue, og støtte til MP3, WMA, AAC, eAAC, eAAC +, AMR-NB, og AMR-WB. Der er også FM-radio. Da batteriet til Nokia N8 er temmelig kraftig, kan du se videoer og lytte til musik i timevis.

kamera

Vi kan sige, at den bedste funktion af N8 er dens 12-megapixel kamera. Udstyret med optik Carl Zeiss, Xenon-blitz, og talrige redigeringsmuligheder, det giver dig mulighed for at få billeder af fremragende kvalitet. I denne del af den smarte telefon er langt foran sine konkurrenter. Billeder taget med dette kamera, har en lys og levende farver og skarpe detaljer, som ikke er synlige i de fleste af de billeder taget med telefonen. Kameraet er også i stand til at klare skyderiet i en række forskellige miljøer - indendørs, udendørs, i bevægelse (dette bekræftes af anmeldelser).

Ud over billeder kameraet kan optage HD-video og høj kvalitet. I modsætning til nogle andre smarte telefoner, der tilbyder HD-videooptagelse, N8 skaber klip, der er opnået uden nogen tåge eller gulfarvning. Preset video editor og foto editor vil hjælpe trim video eller tilføje musik og tekst. Opnåede videoer, du kan dele på et HDTV via HDMI-porten. Der er også en fremadvendte VGA-kamera, som du kan bruge til at foretage videoopkald i applikationer såsom Fring.

tilgængelige applikationer

Andre integrerede programmer til Nokia N8 omfatter Quickoffice suite, en ansøgning om læsning PDF, ZIP manager, en diktafon, en dedikeret YouTube-app, service Ovi Maps (som tilbyder gratis navigation). Derudover kan du finde og downloade flere apps fra Ovi Marked. butik katalog omfatter omkring 15 000 poster. Bestemt, det er et meget lille udvalg sammenlignet med 80 000 ansøgninger i Android Market og 250.000 applikationer Itunes, men Nokia har gjort et godt stykke arbejde med at opdatere butikken interface. N8 har 16 GB intern hukommelse og et udvidelsesstik, der modtager kort op til 32 GB.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.