Af teknologiElektronik

Kapacitive berøringsskærme: Produktionsteknologi, fordele

For en tablet eller smartphone er berøringsskærmen ikke kun et middel til at vise information, men også at styre enheden, hvilket er meget vigtigt. Den første sådan skærm blev opfundet tilbage i 70'erne i det sidste århundrede og aktivt brugt stål på spillekonsoller og smartphones. Alle sensorer er traditionelt opdelt i kapacitive og resistive. Modstandsteknologi er forældet i dag, men den bruges ganske bredt, hvilket gør det muligt at reducere omkostningerne til enheden væsentligt. Denne teknologi indebærer brugen af mere eller mindre skarpe genstande til kontakt med skærmen, men listen over fordele ved sådanne anordninger slutter med billighed og forskellige kontroltilbehør.

Kapacitive berøringsskærme er forskellige, da gadgetkontrol kun kan udføres, når der anvendes objekter med stor kapacitans, der udfører en strøm. Selve skærmen er lavet i form af et glaspanel, dækket af resistivt materiale, som har en tilstrækkelig høj grad af gennemsigtighed. Når skærmen berøres af fingre eller af et andet objekt, der udfører strøm, opstår der aktuelt lækage registreret af elektroderne placeret i hjørnerne af panelerne. Kapacitive berøringsskærme er udstyret med controllere, der registrerer kontaktpunktet. Så du får et strejf til et bestemt punkt. Kapacitive berøringsskærme har en høj nok pålidelighed, der giver mulighed for at udføre mindst to hundrede millioner berøringer.

Du kan overveje andre muligheder af denne type. Den type kapacitive berøringsskærm blev forfatning for teknologi som projektionskapacitiv. Her er handlingsprincippet baseret på driften af et elektroderegister placeret på skærmens inderside. Sammen med menneskekroppen danner de en kondensator, hvis kapacitet ændrer displaystyringen. Denne teknologi bruges til produktion af iPhone.

Kapacitive berøringsskærme har en række fordele. De kan overvejes i sammenligning med de modstandsdygtige, så det bliver mere indlysende. Selvfølgelig, i denne sammenligning, den første sejr, fordi de har store fordele. De har en højere pålidelighedsindikator. For dem er der ikke behov for kalibrering. Følsomheden af sådanne skærme er meget højere. Multi-touch kapacitiv berøringsskærm understøtter multi touch teknologi, som ikke kan siges om resistiv.

Det er bemærkelsesværdigt, at denne måde at lave skærmbilleder på hvert år bliver mere overkommelig i slutproduktet til købere, i dag kan det i stigende grad ses i budgetversioner af tabletter og touch-telefoner. Det eneste kontroversielle problem er manglende evne til at arbejde med stylusen, men det er allerede blevet rettet. Baseret på de beskrevne argumenter kan kapacitive berøringsskærme kaldes for øjeblikket det mest lovende i produktionen af tabletter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.