Intellektuelle udviklingAstrologi

Betydning af navnet Dima - nyttige oplysninger

Dmitry - det græske navn (lyder som Dimitrios). Det behandles som et "frugten af jorden" eller "dedikeret til Demeter" (gudinde for landbrug og frugtbarhed, med navnet "Moder Jord"). Betydning af navnet Dima absorberes fuldstændigt glæden, det aktive stof, pålideligheden iboende i verden. Kirkeslavisk formular - Dimitri, Gammel - Dmitr.

Betydning af navnet Dima manifesteret i barndommen. Han ofte lider af forskellige luftvejssygdomme, fordi der kræver konstant opmærksomhed, er fræk og viser karakter af ustabilitet. Men han er fuld af venlighed og føjelighed, men i skoleårene kan vise sin stædighed og temperament. I forholdet til klassekammeraterne Dmitry tvetydig. Det kan bryde det, men det sker, og vice versa - sådanne situationer det styrker.

Mysteriet om navnet Dima i den professionelle sfære: det er mest passende arbejde programmør eller forsker, en høj sandsynlighed for succes i handel og medicin. Dmitry bedre at vælge et aktivitetsområde, hvor du har brug for konstant kontakt med mennesker. Blandt folk med samme navn er afgjort i søgelyset. Hans karisma tillader ham at nyde succes med smukke kvinder. Dima, betydningen af navnet, som vi anser meget glad for komfort, varme og en anden fornøjelse. Glædelig Selskabet kan gøre ham god sjov og endda drikke, men ikke for meget: alkoholafhængighed ikke truer ham.

I livet af Dmitry hårdtarbejdende, let at håndtere modgang. Karriere gør sig hurtigt at tilpasse sig forskellige situationer. Følg altid gennem begyndt anliggender, det fungerer godt i et team. Der er kun én fejl i sin omgang med mennesker - nogle gange er det helt forkert instruerer dem. Men stadig meget at Dima er klar til dine venner. Selv på grund af impulsivitet og stædighed det vanskeligt at holde længe med dem. Uretfærdighed og vrede kan bringe det til en voldelig tilstand. Diplomati - ikke hans stærke side. Dima altid iboende ønske om at være den bedste, være den første.

Betydning af navnet Dima prioriteter: han sindssygt knyttet til luksus, drikke og spise. Etablere et passende niveau af livet svært, ikke kun for ham, men også hans slægtninge, især hans kone.

Dmitry meget kælen. Og hver gang en ny følelse det så spændende, at han nogle gange glemmer de nuværende sympatier og stærkt interesseret i en anden kvinde. det ofte udvikler sig til dybe følelser. Men for at opbygge en lang og varig forbindelse kan ikke være så slemt Dima forstå psykologi af kvinder. Af denne grund, måske et stort antal ægteskaber. Og hvis disse børn er født, de alle bader i pleje af sin far. Romance Kvinder Dima bevarer på alle alderstrin. Mor til Dmitry - myndighed for livet.

Navnene på de mulige kvinder med hvem lykke i ægteskabet: Elena, Anna, Lily, Lyudmila, Love, John, Natalie. Det er umuligt at opbygge et forhold til Angela, Vika, Irina, Inna, Marina, Julia, Sophia.

Betydning af navnet Dima vil være meget nyttigt for forældre til at vælge for deres barns fremtid, til en vis grad afhænger af, hvordan de vil kalde barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.