Hjem og familieGraviditet

Medicin abort

Medicin abort - abort er ved hjælp af specielle medikamenter. Ifølge statistikker, der hvert år rundt om i verden, tusindvis af kvinder afbryde udviklingen og væksten af fosteret. Hver repræsentant for mere retfærdig sex til denne grund. Men eksperter hævder, at den mindste skade på sundhed gør netop den medicinske abort.

Denne teknologi er blevet udviklet for nylig. I dag er det et alternativ til almindelig abort. Kirurgisk indgreb er ikke nødvendig. Desværre, når en kvinde vælger den medicinske metode til svangerskabsafbrydelse, er det umuligt at hævde med tillid til, at alle vil passere uden komplikationer, skader og så videre. Selvfølgelig, kroppen er meget lettere at tolerere en sådan abort, da denne teknik anses for at være mere blid og meget bedre tolereret i form af psykologi.

Medicin abort er kun effektiv i de tidlige stadier. For eksempel, hvis en kvinde er i en position, ikke mere end seks - syv uger, denne værdi er lig med otteoghalvfems procent. Det skal bemærkes, at nogle gange er der også negative resultater. Men antallet af sådanne tilfælde afhænger primært af de individuelle egenskaber af en bestemt kvinde, sundhed sin organisme, og mere. I dette tilfælde graviditeten fortsætter, det befrugtede æg kan ikke helt forvise, bliver betændt og blødning åbnes. Situationen er ikke behageligt. I dette tilfælde, du har brug for en obligatorisk kirurgi.

Medicinsk svangerskabsafbrydelse betragtes som sikkert. Denne operation kræver en konstant overvågning af patienten specialist. Jo lavere gestationsalder, jo større tolerance over for abort, repræsentanten for messen køn.

Hvordan er medicinsk abort? For at starte en kvinde skal være sikker på at bestå alle nødvendige inspektioner. På grundlag af ekspert data gør en beslutning omkring egnetheden af denne metode til abort, specielt til sin patient. Hvis denne beslutning er positiv, lægen bestemmer dagen af proceduren. Lægemidlet til afbrydelse af graviditet kan repræsenteres ved hjælp af tabletter eller opløsning, der er injiceret intravenøst kvinde. I flere timer patienten er under tilsyn af din læge. En sådan abort er ikke en engangs-procedure. En kvinde bruger værktøjet et par gange. Når afsluttet i to uger patienten igen passerer ultralydsundersøgelse. Hvis operationen lykkes, kræver det ikke nogen yderligere behandling.

Som for de situationer, hvor graviditet stadig foregår efter et stykke tid efter, at abort, er der, som nævnt ovenfor, har brug for kirurgi. Sommetider vordende mødre ændre deres mening at afbryde graviditeten efter at være blevet brugt særlig forberedelse, og frugten var ikke helt bortvist fra kroppen. I denne situation skal eksperten altid advare kvinderne, at sandsynligheden for eventuelle afvigelser i barnets store. Det er af denne grund er det nødvendigt at afslutte jobbet.

Smerte, afhængigt af den følelsesmæssige tilstand af personen og den såkaldte følsomhedstærsklen varierer meget. Nogle patienter udholde den procedure, andre har brug for hjælp analgetika. Ud over alt dette, efter medicinsk abort blødning fortsætter til tre uger. Det er derefter erstattet af menstruationscyklus, hvor fordeling mere rigelige. Det er ikke nødvendigt at være bange for. Denne opførsel af den kvindelige krop er normen. Under alle omstændigheder kan denne form for svangerskabsafbrydelse føre til forskellige sygdomme og udbrud af mange skadelige virkninger på krop og sundhed af kvinden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.