Hjem og familieGraviditet

Hvad man ikke skal gøre under graviditet? Sandheder og myter

Interessant situation er ikke synonymt med sygdom. Men de fleste gravide kvinder, mødre lytter tips bedstemødre og veninder, bevidst begrænse sig til de forskellige glæder i livet, som angiveligt skadelige. Men ikke alle frygt for kommende mødre har reelle grunde. Derfor mener vi, i detaljer, hvad du kan og ikke kan gøre under graviditet.

folkemusik varsler

Der er masser af restriktioner for gravide kvinder, der er født fra en række forskellige legender, myter og folkemusik overbevisninger. De fleste af dem kan ikke retfærdiggøres ud fra et medicinsk synspunkt, men der er andre, som er værd at overveje.

Om ture til frisøren bør glemme

Mange gravide kvinder nægter haircutting for alle 9 måneder, forklarer, at et dårligt varsel, hvorefter et barn kan blive født for tidligt. Som du ved, at kommunikationen mellem de raget låse og for tidlig fødsel ikke. Hvad man ikke skal gøre under graviditeten, så det er bekymre over ingenting. Lav en stilfuld stabling og mindre opmærksomme på tom snak.

Vordende mor er forbudt at strikke eller sy

Tegnet siger, at barnet i dette tilfælde er en stor risiko for at fare vild i navlestrengen. Igen, at forbindelsen mellem de snoede tråde og et så alvorligt problem er temmelig konventionel. Hvis den vordende mor ønsker til selvstændigt at forberede en medgift til din baby, bør du glemme alt om fordomme. Dog sidder med nåle i sine hænder i timevis, læger anbefaler ikke. På grund af den faste status moderen pjevs kan opleve ilt sult.

Hvad man ikke skal gøre under graviditet? Kig på grimme ting

Det menes, at barnet ville blive født usympatisk, hvis en kvinde vil opleve ubehagelige begivenheder eller ting. Udseende barn på grund af en kombination af de gener af sine forældre, og ikke det faktum, at han ser den vordende mor. Men Betragtningen af skønhed har en masse flere fordele for gravide kvinder, fordi det genererer i sjælen kun positive følelser.

Vand behandlinger for kommende mødre

Humant liv begynder i vandet, så dette element fascinerer og tiltrækker. Men med hensyn til sejlads, da der er en masse fordomme.

Du kan ikke tage et bad

Hvis en kvinde ikke er i en position af alvorlige helbredsproblemer, er badet det ikke kontraindiceret. Omvendt til varmt vand, salt og aromatiske olier hjælpe med at lindre spændinger og forbedre stemningen. Bare ikke bruge for meget varmt vand, behageligt nok for temperaturen af kroppen.

Gravide uønsket svømmetur i poolen og åbent vand

Årsagen er muligheden for infektion i fødselskanalen. Hvis puljen er renset, er der intet galt med svømning der. Denne sport er med til at slippe af med træthed og rygsmerter. Svømning i dammen, der er kontrolleret af den sanitære-epidemiologiske tjeneste, da det ikke er forbudt.

Forbuddet mod rejse

Hvis du er vant årligt for at hvile i udenlandske feriesteder, kan graviditeten være en hindring. Farlige indholdsstoffer fly og pludselige klimaændringer. De fleste vordende mødre er bange for er fly. Er det muligt at flyve gravid?

Mens de rejser med fly, skal overholde følgende regler:

  • Hit vejen kun hvis lægen vil give samtykke.
  • I den sidste måned af graviditeten flyvninger er farlige.
  • Nægte flyvninger, der varer mere end 2 timer.

Kost til vordende mor

Mange forbud det kommer til fødevarer. Så hvad fødevarer kan være gravid? Der er ikke noget nyt, vi behøver kun at huske det grundlæggende i sund kost. Maksimal frugt og grønt, kød kun kogt eller bagt form mager fisk og korn, mælkeprodukter - det er fundamentet for fremtidens mor menuen. Under forbuddet, røget kød og fisk, stegt i olieprodukter, slik i store mængder. Det er også værd at opgive den jord så populært, og fra kød og mejeriprodukter er ikke specielt behandlet. Og, selvfølgelig, glem alt om alkohol og andre dårlige vaner.

Tror ikke konstant over, hvad man ikke skal gøre under graviditet. Bare nyde sin stilling og lytte til råd fra en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.