Kunst og underholdningLitteratur

"Genvindes øjeblik": en sammenfatning af kapitlerne

Hver æra medfører ændringer i folks vaner. Især hurtigt opstår disse ændringer i de sidste par årtier. Først og fremmest, det skyldes den konstante mangel på tid, som forårsager mange til at opgive fritidsaktiviteter. Især mange har til at fratage dig glæden ved læsning fiktion, fordi de ikke har råd til at bruge timer på at studere beskrivelsen af et landskab eller rum, mod hvilket finder sted den produktudvikling af plottet. For sådanne romaner nogensinde engageret fans, romaner og noveller blev opfundet lydbøger og såkaldt brifli. Nedenfor finder du en oversigt over "uerholdelige øjeblikke" Zweig.

Et par ord om en serie af "Star watch menneskeheden"

En af de bedste forfattere i det tidlige 20. århundrede - Stefan Tsveyg - skrev mange geniale værker, som læses mere end én generation. I 1927 skabte han den legendariske serie "Star ur menneskeheden", hvor han talte om et vendepunkt i historien og den personlige heltemod af mennesker, der bogstaveligt talt ændrede verden.

Den første historie, "Det geniale ved en nat" dedikeret til Rouget de Lisle, der har oprettet "Marseillaisen", som blev hymne Frankrig og gøre hende noget før, der ikke er bemærkelsesværdig forfatter berømt i hele verden. Den anden gruppe af noveller med titlen "uinddrivelige øjeblikket," en oversigt over de kapitler cm. Endvidere afsættes til slaget ved Waterloo. Bogen fundet et sted og historien om udviklingen af Californien, som er en beskrivelse af stjernestatus Zutera Johann August, som markerede begyndelsen på guldfeberen. Den fjerde gruppe af noveller - er historien om dem, der kæmpede for håndfladen i erobringen af Sydpolen og døde efter besejret.

Her er en mosaik sammensat af historier om de mennesker, blandt hvem der var tusindvis af kilometer og tiere og endda hundredvis af år, trukket ned af kapitel!

Bogen "den uigenkaldelige øjeblik": hovedpersonen

Alle tegn cyklus af romaner "Star ur menneskeheden '- en rigtig historisk person. Selvom "den uigenkaldelige øjeblik" vi taler om slaget ved Waterloo, heltene af disse var Napoleon, Marshal Ney, og feltmarskal Blucher og Wellington, i forgrunden Zweig bragte Emmanuel Grouchy.

Denne aristokrat begyndte militærtjeneste i en alder af 14, og i begyndelsen af den franske revolution, nægtede titlen på Marquis og støttede republikanerne. Senere deltog han i alle slagene ved Napoleon, herunder slaget ved Borodino. På tidspunktet for de begivenheder, der er beskrevet i en række korte historier "uerholdeligt øjeblik" (resumé cm., Etc.), han bliver udnævnt til Louis XVIII generalinspektør af kavaleri rangers og lette freelancere, gik til kejseren side og tog fra ham kommandoen over det 7. Korps og Alpe hær.

"Genvindes øjeblik": et resumé af den første del

"Pærer" - så titlen Zweig indledende kapitel "uerholdelige øjeblikke." Det kommer efter en kort introduktion. I det forfatteren skrev om en joke, der kan spille Fortuna, der passerer et øjeblik tråden af skæbne i hænderne på intetheden og gør ham til den dommer over skæbner millioner.

Historien begynder med en beskrivelse af situationen, som var "at bryde fri af fangenskab løve" - Napoleon, som er ved at lukke i på alle sider af allierede hylder. Kejseren kommer til livs preusserne på Ligny og vinder den endelige sejr i deres liv. Hun opmuntrede ham og beroliger sine loyale soldater, der fortsætter med at tro på en lykkelig stjerne af Napoleon.

Nu kejseren skal besejre Wellington. Han er forsigtig og transmitterer en del af hans og så lidt på størrelsen af hæren under kommando af Grouchy. Sidste modtager en ordre i at uanset hvad var at forhindre den britiske forbindelse med resterne af den preussiske hær af Blücher. Napoleon sagde Pærer ærlig og loyal kriger, men han var godt klar over, at han ikke er en helt og ikke en strateg.

Kapitel to: "Nat på Kayu"

Synopsis "uerholdelige øjeblikke" Zweig kan ikke viderebringe stil med præsentationen af den store romanforfatter, så du bør læse produktet helt. Men for dem, der foretrækker brifli fortsætte. Således er den andet kapitel med titlen "Nat på Kayu" begynder med en beskrivelse af Napoleons hær, som bevæger sig i nat i den silende regn. Endelig kl 5:00 kejseren beslutter at give kamp til Wellington, jo mere, at Pears formidler, at preusserne er på tilbagetog, og lover at fortsætte deres udøvelse.

Kapitel tre: "Morning in Waterloo"

Synopsis "uerholdeligt øjeblikket," bogen kan ikke viderebringe alt det drama, der beskriver Zweig.

Kapitel tre handler om bunden, satte det sidste punkt i Napoleons militære karriere. Kl 9 det passer gennemgå sine tropper. Ved 01:00, og den britiske og franske havde nået det punkt af udmattelse. Begge hære forstå, at resultatet af kampen vil afgøre forstærkning, og spørgsmålet er, hvem vil ankomme på slagmarken først - Blücher eller pærer.

kapitel fire

Stefana Tsveyga arbejde "den uigenkaldelige øjeblik" (se resumé. Osv) når sit klimaks i kapitlet "Fejl Pærer". Forfatteren beskriver, hvordan soldaterne og officererne sendt til at jage den preussiske hær, høre lyden af slaget. Deres chefer kræver pære flytte til undsætning. Men han, som altid, tro mod ordrer og svar, der ikke kan bryde kejserens ordrer. Så Generel Gerard forpligtet til at tillade ham at tage en del af hæren og gå til kamp.

kapitel fem

Kapitlerne i bogen "den uigenkaldelige øjeblik" er let at se, hvordan begivenhederne udfoldede i den mest uheldige dag i livet af den store Napoleon. Kulminationen på historie er beskrevet i kapitlet "Det afgørende øjeblik i verdenshistorien." Pærer afviser forslaget af General Gerard, og dermed en gang for alle lukke siden af historien, hovedpersonen i som var en korsikansk Bonaparte.

Snart opdagede, at preusserne længe har henvendt sig til den side af Waterloo, hvor Napoleons hær fører en desperat kamp med resultatet givet på forhånd.

kapitel Seks

Om eftermiddagen, kejseren ser i horisonten nærmer tropper. Han blinkede det sidste håb om, at dette Pærer, men det Blücher. Så Napoleon kaster slaget den gamle garde, der er tro mod ham og sagtmodigt går at storme de højder, hvor de vigtigste kræfter i forskanset Wellington.

Kapitel syv: "Afkobling"

Men intet kan redde kejseren. En kraftig strøm af Blucher hær myldrende den franske, og de trække sig tilbage, kaster det hele. Kejseren selv tvunget til at flygte og gemme sig i den rustikke restaurant.

Kapitel Otte: "Tilbage i hverdagen"

Mens verden sørger over tabet eller fejrer en sejr, kun én Pærer er i mørke. Han finder endelig en lille preussiske løsrivelse og vinder en ubrugelig sejr. Pærer lærte af nederlag ved Waterloo, og blev efterladt uden en chef, begynder han at tage de rigtige beslutninger. Han formår at bringe alle sine tropper fra miljøet uden tab, for at bevare hæren for kejseren. Men Napoleon aldrig stige førte tropper ...

Nu hvor du ved om produktet "uinddrivelige øjeblik," Zweig. Synopsis (brifli) i denne serie af noveller vil helt sikkert appellere til dig, og du ønsker at stifte bekendtskab med det fulde indhold af denne bog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.