Mad og drikkevarerHovedret

Mountain honning Altai: unikke egenskaber og anvendelser

Altaj honning har en masse nyttige egenskaber. Det skylder en særlig klima, der er opstået i disse regioner i vores land, såvel som de gamle traditioner i biavl.

Hvis du vil vide hvilke funktioner der er karakteristiske for det pågældende produkt, og hvordan man bruger bjerget honning til medicinske formål, vil vi fortælle i denne artikel.

beskrivelse

Altaj honning er en tyk, gennemsigtig sød produkt, der kan ikke kun have en lys rav, men en grønlig farve. Han meget langsomt krystalliserer, og derved fået en enorm fanskare. Det skal bemærkes, at efter fuldstændig krystallisering bi produkt bliver hvid farve og finkornet struktur og en gennemsnitlig densitet niveau.

Mountain honning fra Altai har en unik smag, smuk, blid og delikat smag. Også på bi eksperter være særlig opmærksom på sin finish. Som bekendt er det holdes i munden i lang tid efter at have spist slik.

sorterer

Arten af Altai er særligt forskelligartet. I biavl sædvane at skelne fire zoner, som har gunstige betingelser for honningproduktion. Disse omfatter den steppe, foothill skov-steppe, steppe og mountain-SUBTAIGA skov.

Således honning har en flerhed af forskellige sorter, som hver har sine egne fordele og ulemper egenskaber. De vigtigste typer af dette produkt omfatte følgende:

 • Felt - er den mest almindelige. Det er skabt af nektar planter, der vokser i træ- og steppe og steppe zoner.
 • Eng - den er fremstillet af nektar planter (vilde), vokser på den flade del af Altai.
 • Taiga - det er den mest "rige" honning. Det har en unik smag og et stort antal medicinske egenskaber. For at oprette bierne gå til nektar i de alpine enge i Altai.

Du bør også tale privat om bjerget honning. Han er højt respekteret af alle brugere og er mere værd end alle de andre sorter. Mountain honning er godt lindrer nervøsitet og lindrer depression.

nyttige egenskaber

Hvad er bemærkelsesværdigt bjerg honning? Nyttige funktioner i dette produkt, er kendt for mange forbrugere. Han er fuld af enzymer, aminosyrer, vitaminer og andre aktive stoffer.

Hvorfor er denne søde produkt er så populært? Det faktum, at bjerget honning fra Altai udviser følgende egenskaber:

 • antibakterielle midler og antimikrobielle midler;
 • sårhelende og anti-inflammatorisk;
 • genoprettende og anti-tumor;
 • smertestillende medicin.

produktegenskaber

Hvilke andre nyttige egenskaber af bjerget honning er kendt inden for faget? De hævder, at dette produkt er i stand til biavl:

 • normalisering stofskifte og styrke immunsystemet;
 • gavnlige virkninger på tarmfunktionen og regulere aktiviteten af sekretionen af fordøjelseskanalen;
 • øge modstanden af organismen til forskellige toksiner og forbedre fordøjeligheden af fødevarer;
 • normalisere lever og nyrer;
 • forhindre udviklingen af problemer med hukommelse, herunder dissemineret sklerose;
 • at øge appetitten og forbedre arbejdet i Nationalforsamlingen og CCC;
 • forbedre tilstanden af huden, tone kroppen og forbedre evnen til at arbejde.

produkt ansøgning

Betragtes som en delikatesse indeholder et stort antal af unikke komponenter, så du kan bare slippe af med en række sygdomme. Den vigtigste kurativ bestanddel af dette produkt er lysozym. Dette er et antibakterielt middel, der ødelægger cellevæggene af bakterier.

Til behandling af forskellige sygdomme i voksne bør spise 150 gram om dagen af bjerget honning og børn - '50

Således bruger dette produkt, du kan slippe af med:

 • neurasteni, iskias, og søvnløshed;
 • sclerose, gigt og forhøjet blodtryk;
 • kvinders sygdomme og forkølelse.

Også Altaian af honning kan gøre salver, som skal anvendes til heling af sår og koldbrand andre sår. Dette produkt er en effektiv modgift mod forgiftning dyr, mineralske og vegetabilske giftstoffer.

Også Altay honning bruges ofte som en potent antiinflammatorisk middel. Dens aktivt i ENT sygdomme, sygdomme i mundhulen og mave-tarmkanalen, luftvejene, huden og leveren.

Eksperter tilskriver dette produkt til en mild beroligende medicin, som ikke har nogen bivirkninger. Hans råd til at bruge i alvorlige irritabilitet, depression og hyppig hovedpine.

Nectar kan indtages i sædvanlige form og fortynde det med vand, kombineret med narkotika og andre biprodukter (fx pollen, gelée, pollen, propolis, etc.).

Desuden har det vist sig effektiv i behandlingen behandler inficerede cut og skudsår, forbrændinger og hud sprækker. Mountain honning er en vigtig komponent i behandlingen af åreforkalkning og blodprop i dystrofi.

Dette produkt effektivt opfører sig, når tracheitis, halsbetændelse, rhinitis, angina, konjunktivitis, overaktiv skjoldbruskkirtel, svimmelhed, dyspnø og purulent sinusitis. Også honning er en glimrende erstatning for sukker.

Kontraindikationer

Frisk og krystalliseret hvid bjerg honning er et potent værktøj, der kan understøtte menneskers sundhed og for at gøre op hans krop af vitaminer og mineraler mangel. Men på grund af det faktum, at dette produkt indeholder naturlige vegetabilske ingredienser, er det ikke anbefales at blive brugt med allergi og små børn.

Desuden er det ønskeligt at gennemføre inhalationen baseret på honning vand i nærværelse af sygdomme såsom tuberkulose, valvulær hjertesygdom, bronkial astma eller hjerte-, lungeemfysem.

Med særlig omhu for at spise denne delikatesse er tilladt at børn, der lider af scrofula og exudativ diatese.

Sådan opbevarer?

Ifølge de normer for GOST bjerg Altay honning bør opbevares i et år. Men mange biavlere hævder, at hvis alle de nødvendige regler i vedligeholdelsen af dette produkt, dens holdbarhed er stærkt forøget. Dette forhold skyldes, at bjerget honning indeholder i sin sammensætning en speciel konserverende komponenter, der bevarer deres gavnlige egenskaber og enestående smag i lang tid.

Ifølge de påstande om nogle biavlere ordentligt lagrede honning fra Altai over tid det kun bliver bedre.

Hvor kan du købe?

Høj kvalitet og god bjerg honning sælges på bigårde. Biavlere også sælge dette produkt gennem et privat netværk, så det kan købes i butikken shopping. Omkostninger af honning fra Altai starter fra 350-400 rubler per kilogram.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.