FinanserRegnskab

Korrespondance af konti

Korrespondance af regnskaber i regnskabssystemet er en specifik oversigt over transaktioner, der er indbyrdes forbundne og løbende, til regnskaberne for regnskabsstøtte . Sammenkobling opnås ved anvendelse af en sådan teknik som dobbelt indtastning, dvs. optagelse af hver transaktion udføres på debitering af den første konto med samtidig kreditering af den anden konto. Det viser sig, at der mellem to korrespondentkonti oprettes et bestemt forhold, der kaldes korrespondance af konti. Sådanne konti kaldes normalt korrespondentkonti.

En sådan visning af transaktioner i rapporteringen øger betragteligheden af hele regnskabssystemet væsentligt. Derudover er kernen i økonomiske operationer meget mere korrekt. Resultatet heraf er muligheden for at analysere alle transaktioner, der udføres i regnskab uden særlige problemer, og specialister baseret på denne kortlægning af operationer har mulighed for at trække de mest nøjagtige konklusioner om, hvor præcist virksomhedens økonomiske aktiviteter udføres.

Planen for regnskabsregnskaber samt brugsvejledningen bør anvendes af organisationer ud over kredit og budget af forskellige former for ejerskab, bogføring via dobbelt indgangsteknik. Dette giver dig mulighed for at give hele den regnskabsmæssige systemiske karakter, hvorved der gives et vist forhold mellem konti. Takket være korrespondancen af konti er det muligt at kontrollere bevægelsen af rettigheder og ejendom, kilder til deres uddannelse og også for at finde ud af, hvor de kommer fra og hvor de er rettet. Med deres hjælp kan du kontrollere virksomhedens økonomiske indhold, lovligheden af deres gennemførelse. Alle beløb reflekteres på lånet og debet af forskellige konti, så omsætningen skal være ens. Hvis det i sidste ende viser sig, at ligestillingen er overtrådt, så er det et spørgsmål om, hvad der har været forkert i informationsindgangen i posten, og de skal bestemt identificeres og korrigeres. Korrekt korrespondance af konti er grundlaget for pålidelighed og nøjagtighed af regnskab.

Takket være informationsafsnittet, som beskriver ordningen og reglerne for anvendelse af principperne om dobbelt indtastning, bliver det klart, hvordan man bruger diagramoversigten korrekt. Den afspejler de hyppigst forekommende operationer og beskriver deres refleksion ved korrespondance af konti med en detaljeret beskrivelse af hver transaktion med poster på kredit af en konto og debitering af den anden. Korrespondance af konti for hver transaktion er beskrevet med angivelsen af de former for primær dokumentation, der bruges til at fuldføre denne transaktion. På grund af de primære dokumenter afspejles virksomhedens forretningsaktiviteter løbende og løbende i regnskabet. Revisor har ret til kun at rapportere de dokumenter, der er dokumenteret. Primære dokumenter tjener som grundlag for hele systemet af regnskaber, som udføres gennem korrespondance af konti.

Hver organisation opfylder sådanne tilfælde, når det er nødvendigt at foretage transaktioner, der udføres af dokumenter, som ikke har en standardformular. Dette antager, at formularen af det dokument, der blev oprettet af organisationen, er godkendt og konsolideret i regnskabspraksis. Dokumentet skal nødvendigvis indeholde hele det sæt nødvendige fornødenheder. Den føderale lov om regnskabsføring siger, at navnet på organisationen, dokumentets navn, datoen, nummeret, den korte beskrivelse af operationen, den monetære eller kvantitative beskrivelse af operationen samt signaturerne for de personer, der er ansvarlige for operationen, tjener som obligatoriske krav.

Det viser sig, at korrespondance af konti er en obligatorisk betingelse for regnskabsførelsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.