HjemlighedVærktøj og udstyr

Elektrisk Grinder Bosch MFW 45020: anmeldelser, beskrivelser, specifikationer, betjeningsvejledning

Segment af husholdningsapparater til køkkenet har altid været og er stadig en af de vigtigste steder for indførelse af avancerede teknologier. Mikrobølgeovn, køleskab, opvaskemaskine, mixere og mange andre enheder konstant høj efterspørgsel fra husmødre, motiverende producenter til teknisk produktudvikling. I denne forbindelse bør man være særlig opmærksom kværn Bosch MFW 45020. Kommentarer om denne model tyder på, at udviklerne har formået at give det en god præstation, samt forbedre kvaliteten af enheden og basen.

Tysk producent af høj kvalitet komponenter, der anvendes elementer, bakket op af en pålidelig krop design. Men enhver teknik, der bruges under vanskelige omstændigheder, er i stand til at vare kun i lang tid, med forbehold af instruktioner fra producenten. I lyset af disse anbefalinger, samt fokus på udtalelser fra de direkte ejere af denne model, kan vi konkludere, om det er muligt af sin overtagelse og øge effektiviteten under brug.

Generel information om vinkelsliberen

Modellen er en slags national elektrisk kødhakker gennemsnitlig effekt. Når du opretter denne producent ikke kun tage hensyn til udviklingen i mode teknologi, som gennemført den bedste praksis i de traditionelle områder med produktion af køkkenudstyr. Som et resultat, kødhakkemaskine elektrisk Bosch fik velkendte udseende og den velkendte princip af kontrollerne. Med hensyn til ydeevne og et gennembrud er sket, selv om denne mulighed ikke bør betragtes som den mest betydningsfulde.

Brugere være mere opmærksomme på kvaliteten af arbejdet i stedet for magt potentiale. Det vil sige, den gennemsnitlige husmor snarere brug for en pålidelig maskine af gennemsnitlig effekt, snarere end en højtydende maskine, der regelmæssigt mislykkes under drift. Så MFW 45020 model hører til den første kategori. Selvfølgelig, i færd med langsigtede drift og ejerne af denne enhed er nødt til at lede efter dele til kødhakkere at erstatte ude af drift. Men den formelle rigtighed af sådanne operationer i tilfælde af Bosch er ikke så højt, som du ville gøre med de fleste konkurrenter.

tekniske egenskaber

På markedet kan du finde en masse modeller med højere ydelse, men i dette tilfælde stabiliteten af apparatet kan klare stort set alle danske forretninger, der er tildelt til mølle. Så i køkkenet kværn Bosch MFW 45020-serien har følgende karakteristika:

  • Dimension - 400 mm i længden, 285 mm i bredden og 283 i højden.
  • Fremdrift - 500 watt.
  • Strømforsyning låseaksel - 1600 watt.
  • Forestillinger - per minut tillader fremstilling 2,7 kg kød.
  • Antallet af dyser - 3 stk, herunder en sprøjte til pølser.
  • omvendt funktion - der.
  • Husmateriale - plastunderlag.
  • Garanti - 12 måneder.

Som det kan ses, ved høj hastighed operation model gør det muligt at behandle omkring tre kg produkt. Dette potentiale er tæt på en professionel kværn, men i mange husholdninger, der slutbrugerne i stigende grad skubber disse krav højtydende. Men det er vigtigt ikke at glemme, at for indenlandske modeller intensive driftsbetingelser øger risikoen for brud. Til gengæld overbelastningskoblingen Bosch vinkelsliber giver pålidelig beskyttelse fra forbrænding enhed, og forbedre dens vedligeholdelse, og levetid.

designmodeller

Kødhakker i klassisk stil og ser ikke noget særligt. Bortset fra, at ingen ledning kan forårsage mistanke. et af højdepunkterne i ergonomisk "Bosch" - en særlig afdeling i henhold til det i fordybningen af huset. Dimensionerne af anordningen kan betragtes som en standard, men snarere tæt på "kompakte" modeller. Selvom højden ikke var muligt at redde designere. Men det er ikke dårligt, fordi den høje chopper Bosch MFW 45020, anmeldelser af som stadig markere pladsbesparelse, som er placeret på skærebordet og placeres i skabene i køkkenet.

Materialet til huset er repræsenteret ved plastisk. Dette er også en standard, der er nem at rengøre enhedens overflade og letter dens masse. Fortsat temaet af de ergonomiske fordele, kan vi konstatere tilstedeværelsen af rummelig bakke til kød og udføres på en bekvem form stemplet. Det udsparinger til at gribe fingrene, hvilket øger betjeningskomfort kværn. Hovedlegemet har også gummifødder at forhindre glidning, og bærehåndtaget enhed. Montering og afmontering af problemerne enhedens, som regel, ikke leverer. Så hvis du ønsker at rense sneglen kværn, så et par enkle manipulationer kræves af brugeren. Herefter er det tilstrækkeligt at trykke den særlige håndtag til fastgørelse af indretningen.

indre indretning

Alle de store fordele ved denne teknik er omgivet myasorubochnoy kammer. Dens krop er lavet af aluminiumslegering høj styrke, men brugere er mere værdsat for sin mangel på skarpe kanter og grater - metalbearbejdning fejlfri. Funktionen af dette kamera er dens hals forskudt i forhold til midten. Desværre, design funktioner i denne model - et sjældent fænomen, men en sådan afvigelse fra standarderne er meget værd. I drift offset halsen fremmer hurtig indtrængning af kødstykker til en snegl, hvilket øger processorhastighed. Der er én lille forskel fra de klassiske enheder, selv om det længe har brugt avancerede producenter af køkken kværne. tilstedeværelse af særlige fremspring kan ses overalt i kammeret af apparatet - bidrager de også til effektive formalede produkter under deres bevægelse i rummet.

Mange vil blive overrasket og fortrolighed med stemplet, som har en dobbelt funktion. Ud over kerneaktiviteten, og det fungerer også som en beholder til pakning. Det synes noget særligt, men de små ting er meget behageligt i processen. Men der er en pusher og mangel - vand, når vask sommetider trænger, på grund af, hvad der er nødvendigt for at sætte gummipakningen mellem låget og kroppen af hans.

Sådan arbejder du med en kødhakkemaskine

Begynd at arbejde kun under forudsætning af, at kødhakkemaskine monteret på en plan flade. Yderligere strakt og rettede ledningen - du skal lade kun den nødvendige længde til en gratis enhed er tilsluttet. Forberedt dyse sættes på aktuatoren og svinger op til endelig fiksering. Efter bakken vil erstatte lastning og sikkert skrue bøsning for kværn Bosch, kan være forbundet til netkablet. Også på dette punkt, afhængigt af de planlagte behandling mængder svarende retter til stopning samling bør være forberedt. I den proces, skal du kun bruge den pusher.

På trods af den høje effekt af apparatet, er det muligt at skrue marmelade produkter. Typisk motorlåsen sker, så er det nødvendigt at fjerne den modsatte retning ved at dreje drift af enheden. Når arbejdet er afsluttet, er det nødvendigt at vente på den fuldstændigt stop af motoren og starte demontering. Derefter følgende ekstraheret: en skubber bakke, en skrue sleeve til kødhakker Bosch, dyse og andre elementer.

rengøring kværnen

Denne procedure skal udføres med alle de arbejdende dele af indretningen efter hver begivenhed på det formalede produkt. For at gøre dette, skal du vente til færdiggørelse af enheden, og tag stikket ud af netværket. Efterfulgt aftørre alle udvendige overflader af indretningen gennemvædet klud. For effektiviteten af proceduren oprindeligt skulle købe rengøringsmidler, under hensyntagen til de materialer, som gjorde Grinder Bosch MFW 45020. Responses bemærkede, at plast krop vasker nemt, selv om det kan dækkes med ridser fra slibemidler. Med hensyn til metalelementerne er mere kompliceret. På dette stadium kan producenter ikke producere skæreelementerne er belagt mod korrosion. Derfor bør gives denne beskyttelse manuelt ved hver rengøring. For eksempel kan en egnet spiseolie med anti-korrosion virkning. Det anbefales efter den primære rensning anvendes til skruen, metaloverfladen af kammeret, dyse og andre elementer, der kan være modtagelige for rust.

Dele og Reparation

Hvis vi betragter de hyppigste problemer i driften af møllen, så kom i forgrunden og vilkårlig marmelade fra enheden. Faktisk, i begge tilfælde er det nødvendigt at handle i overensstemmelse med den samme ordning. For det første er apparatet slukket, derefter fjernet fra kabelnettet. Yderligere er det nødvendigt at demontere indretningen med henblik på tilbagetrækning af produktpartiklerne, der kan give problemer. Bosch kværn professionel reparation kan være nødvendig, hvis en af de arbejdende elementer blev deformeret. Af den måde, de hyppigste brud bøsninger, skruer og knive. Og dette gælder for alle kødhakkemaskine, og den tyske model er ingen undtagelse.

Som for knive, er det til stede i kittet i ental. Igen, dette punkt bryder sjældnere end andre enheder på grund af den høje kvalitet. Kniv støbt, og det reducerer sandsynligheden for deformation betydeligt. Skrue på sin side er fremstillet af to legeringer - aluminium og stål. Overgang ærme til Bosch vinkelsliber er også lavet af metal. Denne løsning forbedrer pålideligheden af modellen i forhold til andre enheder i udformningen af som stadig anvendes plastdele.

Positiv feedback på kværn

På eksemplet med grinder udviklere "Bosch" har endnu engang bekræftet sin fortjente status som en pålidelig producent. Medlemmerne roste model fra forskellige vinkler - fra præstationer til ergonomi. Blandt de indlysende fordele bemærkede brugen af materialer af høj kvalitet, som er udstyret med en kværn Bosch MFW 45020. anmeldelser positivt kendetegner ikke kun arbejdet i de metaldele i kammeret, men plast tilfældet. Virksomheden har ikke helt at opgive plast, ved hjælp af sine fordele som nem og praktisk materiale.

Men det største antal rosende anmeldelser for ejere udtrykt om ergonomi. Tilstedeværelsen af forme, rum og nicher til opbevaring af tilbehør og hjælpeudstyr kværn forbedrer brugervenlighed. Samtidig skaberne tænkte ikke kun om komfort, men også sikkerhed. Selvom fælles og kritik med hensyn til effektiviteten af behandlingen af "problem" fødevarer, sådanne situationer glatter Bosch kværn sikkerhedskobling, hvorigennem du kan gemme og selve enheden, og spar tid til at løse problemet.

Negative anmeldelser om kødhakkemaskine

Hvis du sammenligner modellen med lignende eller endda konkurrenter i samme klasse, de mangler identificerede ejere, og alle vil være ubetydelig. Begynd deres gennemgang af standene med funktionalitet. Faktisk producenten fulgte stien af konservatisme, som gjorde det muligt at frigive en høj kvalitet model, men med beskedne evner. For eksempel har mange husmødre sige, at elektrisk kværn Bosch er ikke i stand til at levere en funktion rivejern og snitning på det nuværende niveau. Også med alle fordelene ved opbygningen og konfiguration af mange ked et lille antal dyser, mens upåklageligt henrettet.

Tvetydig og meninger om støjen fra enheden. Det forhold, at takket være de gummiben minimerer effekten af vibrationer - dette er indlysende, men isoleringen er stadig ikke en stærk side af indretningen. Tja, ud over det værd at bemærke de høje omkostninger. Den samme funktionalitet og ydeevne i lang tid er blevet obligatorisk i de særlige kendetegn ved de modeller for 3-5 tusind. Gnid. Hvad er den bedste kværn Bosch MFW 45020, hvis prisen er i gennemsnit 6-7 tusind. Rub.? Selvfølgelig er der en alvorlig bonus i form af tysk kvalitet, men i dette tilfælde, kan du betale et par tusinde mere og købe førsteklasses i enhver forstand af kødhakkemaskine.

konklusion

Den vigtigste ting, der kendetegner en model MFW 45020, så det er ergonomi, acceptabel ydelse og en høj levetid af dele. på disse tal guidede det meste, kendere af køkkenudstyr. Sofistikeret, men brugervenligt design giver lethed i drift, vil strømmen potentiale tillade at klare selv med frosset kød, og holdbarhed af delene udskyde periode, hvor du skal kigge efter nye dele til kødhakkere fra Bosch. Selvfølgelig dem, der overvåger den højteknologiske og avancerede nye produkter i dette segment, denne model er usandsynligt, at være interesseret. Tværtimod, det drejer sig om praktiske og pålidelig teknologi. Med hensyn til omkostningerne, så igen, vi er nødt til at betale for kvalitet, bevist gennem årene. Efter alt, hvis vi udvide funktionaliteten med samme uddannelsesniveau i en konkurrent, vil den prisseddel være på 6-7, og alle 10 tusind. Rub.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.