HobbyHåndarbejde

Blanket udtrække deres egne hænder. Sådan laver et tæppe på udskrivelse fra hospitalet

fødsel af et barn er altid en glædelig begivenhed for nye forældre. Selv i de tidlige stadier af graviditeten, næsten enhver kvinde forsøger at gøre deres egne hænder for deres barn sød lille ting: støvletter, huer, handsker og sokker. Men, selvfølgelig, lægges der særlig vægt på udarbejdelsen af den såkaldte medgift at udvinde. I denne artikel vil vi fokusere på, hvordan man laver et tæppe erklæring om hans hænder. Designmuligheder kan masseproduceres, men grundlaget er altid den samme.

Form tæpper

Konvolut-tæppe udsagn er næsten altid sker i form af et kvadrat. Dette er den mest hensigtsmæssige form, da et sådant produkt kan lægges i en klapvogn på en tur, til at lægge deres barn i arenaen. Selv om der er også mere komplekse mønstre, viser erfaringen, at de ikke er så funktionel.

Quilt-transformer til en nyfødt - en af den mest succesfulde model. I udseende er det meget almindeligt kuvert, der lukkes med en lynlås, men hvis du fortryder alle låse, vil det komme ud de sædvanlige firkantede Tæpper. Cunning skræddersy en sådan model vil blive diskuteret senere. Den største ulempe ved denne kuvert er kun i det faktum, at disse samme lyn kan bringe nogle gener, når du har brug for at dække Tæpper baby.

materialer

Blanket udtrække deres egne hænder, du kan gøre ud absolut noget væv. Men Batista er bedst egnet til interiør trim og satin for den eksterne. Fyldstoffet anvendes ofte polstring polyester, som det er varmt og lys. Dens tykkelse kan være 2, 4, 8 og 10 cm (valget afhænger af årstiden, hvor en baby). Som dekoration kan bruge forskellige bånd og blonder organza eller proshvu. Den grundlæggende regel for alle materialer - bløde, alle brugte i elementerne skal være behageligt at røre ved.

En stor mulighed for vinter tæpper - en satin eller velour til forsiden og en varm og blød fleece velsoft eller til boligindretning. Lace skal vælges afhængigt af den valgte efter basen stof. Så for eksempel at satin lærred perfekt organzovaya base eller væve stil "orkis", og med velour bedre vil se bantovye satin og bånd.

Proshva er den perfekte ledsager broderede eller prægede musselin, hvorfra godt stikninger sommer version af kuverten.

farver

Det skete bare så, at drengene ofte vælger farven blå, og til piger - pink. Men kuverten-tæppe erklæring ville se godt ud i neutrale nuancer såsom gul, grøn, lilla og hvid. Desuden vil den hvide base kombinere perfekt med blonde farve, eller omvendt. Oprindeligt vil se bilateral tæppe med et lyst interiør efterbehandling af bomuldsstoffer og elegante hvide udenfor.

Originalitet indretning kan give blødeste bomuld flannel med søde ællinger, killinger eller bjørne. Desuden er en sådan en struktur er meget blødt at røre ved og barnet vil føle sig godt tilpas i denne kuvert.

Opskæring og syning tæpper

For at gøre en baby tæppe med hænderne, behøver du ikke at udvikle nogen særlige mønstre og gøre komplicerede beregninger. Alt hvad du behøver at have på hånden - det er materialer til produkter, målebånd, saks, symaskine og tilbehør.

Således et tæppe erklæring om skrædder i flere etaper:

  1. Fra stof til indvendig og udvendig trim og skåret ud syntepon firkant måler 120 af 120 cm eller 130 med 130 cm.
  2. Skær direkte fra græsplæne trekant med sider omkring 40 cm for efterbehandling indvendige hjørner af konvolutten.
  3. Yderligere blonde cut, pre rascherchivayut et af hjørnerne i stoffet til ydersiden af tæppet strimler, for hvilke det er syet. Afhængigt af bredden af de dekorative elementer kan være 3-5 rækker. Disse linier målt centimeter tape og skære blonde dobbelt så lang som målestokke.

efterbehandling dyner

Når alle elementer af produktet er skåret, begynde at dekorere enkelte dele. På indersiden af et af hjørnerne i trekanten sutureres skubbet ud cambric og skæres tæt proshvoy eller satin bånd. På denne samme del, der afgår fra kanten på ca. 5 cm, kan sy blonde samles omkring omkredsen af den behandlede vinkel blondekant tæt på det samme bånd.

Også på hjørnet med ydersiden af rækken af allerede syet blonde skåret, formonteret sammen med dem på en perlerække af små forsamlinger.

For at gøre en mere elegant tæppe erklæring på deres hænder, kan bombefly sy blonder langs kanten. Mens dens forside skal være på ydersiden af tæppet. Særlig opmærksomhed skal rettes mod forsamlingen på hjørnerne. Til pynteudstyr med egnede arter, bør blonde på dette område være at lægge et kontra-folder eller små samlinger. Både i dette og i andre tilfælde til at håndtere hjørnerne nødt til at afsætte nok dikkedarer at holde det indpakket. Lace tack til ydersiden af konvolutten finish, tilføjer detaljerne inde ud.

Konvolut-tæppe med en lynlås

Normalt med en lynlås gøre tæppe-transformer til den nyfødte. For sådanne produkter kræver to lynlåse, en længde på omkring 20 cm, den anden - 60, se også brug stof til basen og vender væk en særlig lomme til at fastsætte kuverten .. Det er syet på forsiden af tæppet, og efter at barnet indpakket og er fastgjort lyn, vigepligt og at kuverten design var robust og udfoldede selv ved intensiv bevægelser barn.

Denne lomme og lave to-vejs top med en elastik. Det er ganske enkelt syet på toppen af de yderste trim tæpper klud centreret næsten langs dens kant. Ved tilstødende sider skal sy delene split lyn, hvorigennem tæppet vil blive indsamlet i en kuvert. Til oversiden af en lynlås syet i længde på 20 cm fra midten og ud til sidekanterne, uden at nå udgangen af ca. 15 cm.

Til dækning var ikke for stor til en baby tæppe erklæring på deres hænder skal sy med parterne ikke længere 75-80 cm.

Typisk er sådanne produkter fremstillet uden Lacy dikkedarer, men hvis du sætter den til at gøre ekstra indsats blonder hjørne og afhente en smuk stof til bunden, så en sådan kuvert vil blive frigivet meget elegant.

Konvolut-tæppe med bånd

Sy baby tæppe med hænderne ganske let, hvis du har erfaring med at arbejde for symaskinen.

Desuden kan opgaven forenkles og ikke sy lynlås, og gøre strenge af satin bånd. Her skal du tænke over, hvor praktisk det ville være at vikle barnet: på hjørnet eller langs et tæppe. I det første tilfælde vil det være nødvendigt at foretage båndet indefra, nemlig en lille off-center for at låse indpakket hjørner, hvis sider er også syet bånd. Nedstrøms puslerum, indpakket en af sidekanterne og dens modsatte låg, som også skal fastgøres ved hjælp af stropper. Dette design mulighed giver en sikker pasform og smukt bundet satin buer give produktet smag.

strikket tæppe

Hvis opgaven er at sy et tæppe med hænderne det synes at være for kompliceret og sjæl ligger mere strikning, såsom en konvolut ud meget rart. Vyvyazannye hæklet blonde af smukke bløde tråde af sjove elementer eller kanin eller roser vil se blot sød. Tildel tæppe krog - en rigtig god idé for dem, der nyder at strikke. Og der kan kun blive vævet dynebetræk og bunden kan sy tæppe af polstring polyester og struktur.

Det vil også kigge smukke strikkede tæppe eger. Blød og varm med fletninger eller sarte motiver og broaches af satin bånd - en stor mulighed.

Det er bedst at give fortrinsret til enten bomuld eller akryl tråd. Første mulighed er ideel til sommer, og den anden vil være i live i den kolde årstid. Vinter konvolut mulighed kan være forbundet med tykt garn, men husk på, at de skal være bløde og i intet tilfælde ikke skyde op.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.